De Jaarbeloning

Onze Jaarbeloning: als iedereen zoveel mogelijk schade voorkomt en wij de kosten voor het afhandelen van uw schade laag houden, dan blijven verzekeringen betaalbaar én kan er aan het eind van het jaar geld overblijven. Als dat zo is, is dat geen extra winst voor ons, maar geven we dan gewoon weer terug aan u! We all benefit!

Jaarbeloning verdeling

De Jaarbeloning in de afgelopen 6 jaren

Vanaf 2018 hebben we ruim € 8,6 miljoen Jaarbeloning terug kunnen geven aan onze klanten. In 2022 en 2023 was er geen Jaarbeloning. Er waren in die jaren veel meer schades en door hogere prijzen waren die schades ook nog eens duurder.

InShared Jaarbeloning

De Jaarbeloning geldt voor alle verzekeringen

De Jaarbeloning is er voor iedereen die klant is bij InShared. Als we geld overhouden in de schadepot, verdelen we dat eerlijk naar inleg.

Stel: we houden met z’n allen 2% van de totale premie in een jaar over. Dan krijgt u 2% van de premie die u in dat jaar heeft betaald terug als Jaarbeloning. Met andere woorden, hoe meer verzekeringen u bij ons heeft, hoe hoger uw Jaarbeloning. Logisch toch?

Dus kijk vooral nog eens goed naar onze verzekeringen. Want behalve uw Auto, zijn ook uw Huis, Motor, Brommer, Caravan, Reis, Rechtshulp en Huisdier bij ons goed verzekerd.

InShared Jaarbeloning