De Jaarbeloning van InShared

Ons principe is eigenlijk heel simpel: met z’n allen stoppen we geld in een pot. En houden we aan het eind van het verzekeringsjaar geld over? Dan geven we dat weer terug aan de mensen die die pot dat jaar niet nodig hebben gehad. Zowel individueel (met een gegarandeerde Persoonlijke jaarbeloning) als aan de groep (met een eventuele Collectieve jaarbeloning).

Hoe werkt de Jaarbeloning?

Wij verzekeren alleen mensen die er, net als wij alles aan doen om schade te voorkomen. Is dat een jaar lang gelukt? Dan willen we u daar graag voor belonen met een gegarandeerde Persoonlijke jaarbeloning en een eventuele Collectieve jaarbeloning.

Vertel me meer! Hoe werkt de Jaarbeloning

Beloningsprocenten & Beloningspunten

Uw Persoonlijke jaarbeloning is een percentage van de premie die u in een jaar heeft betaald voor uw Hoofdverzekeringen. Hoe meer verzekeringen hoe hoger de Beloningsprocenten. Om de eventuele Collectieve jaarbeloning eerlijk te verdelen onder iedereen die geen schade heeft geclaimd, werken we met Beloningspunten.

Leg eens uit!

Jaarbeloning 2017

Deze mensen krijgen geld terug!
Iedereen die meer dan 1 Hoofdverzekering bij ons heeft lopen en het hele jaar geen schade heeft geclaimd, krijgt de beloning daarvoor op zijn/haar bankrekening gestort: maar liefst 1 op de 3 klanten krijgt een Persoonlijke jaarbeloning en we keren hiervoor bijna €1.000.000 uit.
Hoe werkt die Persoonlijke jaarbeloning ook alweer?

Helaas geen Collectieve jaarbeloning…
We hadden het bíjna gehaald met z’n allen dit jaar: een Collectieve jaarbeloning. Maar jammer genoeg hebben we net iets meer van onze gezamenlijke pot moeten gebruiken voor het uitkeren van schades. Was dat minder dan 75% geweest, dan hadden we iets overgehouden om terug te geven!
Bekijk wat er mis ging dit jaar

Preventie

Als er nooit ongelukken zouden gebeuren, hoeft u zich ook niet te verzekeren. Jammer genoeg is dat niet zo. Maar u kunt er wel samen met ons alles aan doen om ze te voorkomen. Het zijn namelijk vaak hele simpele acties die de schade binnen de perken houden. Die willen we natuurlijk graag met u delen, dus vindt u op deze pagina de InShared Specials. Informatiepagina‘s met cijfers, tips en deskundigen, gericht op één specifiek preventieonderwerp, zodat u in ieder geval doet wat u kunt doen. En daar profiteren we dan allemaal weer van...

Lees verder inbraak voorkomen
we all benefit