De Jaarbeloning van InShared

Ons principe is eigenlijk heel simpel: met z’n allen stoppen we geld in een pot. En houden we aan het eind van het verzekeringsjaar geld over? Dan geven we dat weer terug aan de mensen die die pot dat jaar niet nodig hebben gehad. Zowel individueel (met een gegarandeerde Persoonlijke jaarbeloning) als aan de groep (met een eventuele Collectieve jaarbeloning).

Hoe werkt de Jaarbeloning?

Wij verzekeren alleen mensen die er, net als wij alles aan doen om schade te voorkomen. Is dat een jaar lang gelukt? Dan willen we u daar graag voor belonen met een gegarandeerde Persoonlijke jaarbeloning en een eventuele Collectieve jaarbeloning.

Vertel me meer! Hoe werkt de Jaarbeloning

Beloningsprocenten & Beloningspunten

Uw Persoonlijke jaarbeloning is een percentage van de premie die u in een jaar heeft betaald voor uw Hoofdverzekeringen. Hoe meer verzekeringen hoe hoger de Beloningsprocenten. Om de eventuele Collectieve jaarbeloning eerlijk te verdelen onder iedereen die geen schade heeft geclaimd, werken we met Beloningspunten.

Leg eens uit!

Jaarbeloning 2015

Gegarandeerd geld terug!

Om met het goede nieuws te beginnen: 1 op de 3 klanten krijgt binnenkort onze gloednieuwe Persoonlijke jaarbeloning op zijn of haar rekening gestort. Als enige verzekeraar in Nederland geven wij klanten die meer dan 1 Hoofdverzekering hebben en geen schade hebben geclaimd, namelijk gegarandeerd geld terug. Dat is gemiddeld €17,25 per klant, maar er zijn er ook 167 die meer dan €100 terugkrijgen en we hebben zelfs 1 echte InShared-fan, die al zijn verzekeringen bij ons heeft afgesloten (en daar dan ook €300 per maand aan premie voor betaalt), geen schade heeft geclaimd en nu €230 terugkrijgt. Lees meer over de Persoonlijke Jaarbeloning!

De Collectieve pot is op

Als we met z’n allen geld overhouden in de gezamenlijke pot, kunnen we naast de gegarandeerde Persoonlijke Jaarbeloning ook nog een Collectieve Jaarbeloning uitkeren. Jammer genoeg is er nogal wat misgegaan in 2015 en dus hebben we met z’n allen de hele pot voor schade opgemaakt. En dat is natuurlijk prima, want daar is ‘ie voor. Voor uw beeld: in 2009, 2010 en 2013 hebben we samen wél geld overgehouden en kregen degenen die geen schade hadden geclaimd respectievelijk 6%, 5% en 2% van hun totale jaarpremie weer teruggestort.

Hoe werkt het?

Bekijk hier wat er precies gebeurd is het afgelopen jaar en hoe de Jaarbeloning werkt!

Hoe werkt de Jaarbeloning

Preventie

Als er nooit ongelukken zouden gebeuren, hoeft u zich ook niet te verzekeren. Jammer genoeg is dat niet zo. Maar u kunt er wel samen met ons alles aan doen om ze te voorkomen. Het zijn namelijk vaak hele simpele acties die de schade binnen de perken houden. Die willen we natuurlijk graag met u delen, dus vindt u op deze pagina de InShared Specials. Informatiepagina‘s met cijfers, tips en deskundigen, gericht op één specifiek preventieonderwerp, zodat u in ieder geval doet wat u kunt doen. En daar profiteren we dan allemaal weer van...

Lees verder inbraak voorkomen
we all benefit