werking

Hoe veilig is het?

Klanten vragen ons wel eens wie er nou eigenlijk allemaal achter InShared zitten. Graag stellen we de rest van de familie aan u voor. Van onze oermoeder tot onze slimme neefjes, allemaal hebben ze hun hart en schouders in en onder ons bedrijf zitten. En samen zorgen we ervoor dat u veilig en goed verzekerd bent.

Achmea is onze oermoeder

Geen moment hoefde ze erover na te denken. Ze adopteerde ons meteen met liefde en toewijding toen we daar om vroegen. Zoals een goede moeder betaamt, staat Achmea achter ons, maar laat ze ons ook vrij de wijde wereld in te gaan om te doen waar we het beste in zijn: u op een vernieuwende en toch betrouwbare manier verzekeren.

Tante thuiswinkel.org bewaakt de winkel

Eigenlijk zijn we een online winkel met verzekeringen. En dus zijn we blij met zo’n handige tante. Thuiswinkel.org is dé belangenvereniging voor bedrijven die producten en diensten via internet catalogi en/of post verkopen aan consumenten. Zo is er een geschillencommissie Thuiswinkel als u vindt dat we ons werk niet goed hebben gedaan. Dan weet tante ons te vinden.

Oom KKV houdt de kwaliteit van de hele familie hoog

Al zijn we dan een bonte familie, we houden wel van kwaliteit. Dus hebben vanaf januari 2011 het Keurmerk Klantgericht Verzekeren in huis. Een nieuw kwaliteitskeurmerk waarbij klantgericht werken van een verzekeraar centraal staat. En dat keurmerk krijgt niet iedereen!

Slimme neefjes houden ons computersysteem veilig

Omdat we letterlijk alles online doen, stellen we de allerhoogste eisen aan de kwaliteit en veiligheid van onze online omgevingen. Daar zorgen onze slimme neefjes voor. Zo is onze site nooit helemaal uit de lucht, hebben we alles in reserve en kan niemand zien welke handelingen u op onze website doet.

Familie van moeders kant

We lopen er de deur niet plat, maar we kennen ze wel goed, de familieleden van moeders kant. Via Achmea zijn we aangesloten bij: AFM (Autoriteit Financiële Markten), het College Bescherming Persoonsgegevens en het Verbond van Verzekeraars. Zodat we altijd iets hebben om op terug te vallen. Van je familie moet je ’t hebben tenslotte.
we all benefit