Stem op InShared voor de Dutch FinTech Awards

Laatst gewijzigd op: 2 februari 2017

Hoera, InShared is genomineerd voor de Dutch FinTech Awards! Helpt u ons winnen?

Stem op InShared voor de Dutch FinTech Awards

Op 21 april wordt de Dutch FinTech Award uitgereikt, waar InShared voor genomineerd is. Een prijs voor de meest innovatieve bedrijven die technologie gebruiken om verandering te brengen in de financiële wereld. Iets om trots op te zijn dus! Breng hier uw stem uit op InShared.

Eerlijk verzekeren

InShared is opgericht om de verzekeringswereld positief te veranderen. Wij kiezen er bewust voor om verzekeren begrijpelijk en eenvoudig te maken voor iedereen. Om alles zo transparant en eerlijk mogelijk te maken, doen wij alles (maar dan ook alles) online. 24 Uur per dag heeft u bij ons inzage in uw digitale Verzekeringsmap, kunt u zelf kiezen welke dekkingen u nodig heeft en dit op ieder moment zelf aanpassen. Zelfs schade melden kan bij ons online. En dat heeft ook weer een positief effect op onze premie. Want doordat klanten zelf aan de knoppen zitten, hebben we weinig mensen nodig en kunnen we onze premie, ook op langere termijn, laag houden.

Beloning voor goed gedrag

Naast dat u bij ons zelf aan de knoppen zit, is de Jaarbeloning ook typisch InShared. Het principe is eigenlijk heel simpel: met z’n allen stoppen we geld in een pot om ons te verzekeren voor de risico’s van het leven. Houden we aan het eind van het verzekeringsjaar geld over? Dan geven we dat terug aan de mensen die de pot dat jaar niet nodig hebben gehad. Wel zo eerlijk. Met de Jaarbeloning belonen we dus goed gedrag. Zo kunnen we de wereld samen een klein beetje veiliger maken.

Wat voor slimme tips zoekt u?