Gezocht door InShared:

Business Controller

InShared maakt verzekeren al 12 jaar eerlijker, makkelijker en leuker. Voor onszelf, maar vooral voor onze klanten. Met slimme technologie die ervoor zorgt dat onze klanten (bijna) alles zelf kunnen. En door klanten geld terug te geven, als we niet alles nodig hadden. We kijken altijd of iets eerlijk is voor de klant en de hele groep. Want InShared zijn we samen. Klanten houden, vinden we minstens zo belangrijk als klanten aantrekken.

We houden van slimmeriken en aanpakkers. Daarmee maken we onze dienstverlening beter, slimmer en eerlijker. Durf jij ook buiten de gebaande paden te denken en doen? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou.

Onze huiskamer

Onze cultuur is open, onze lijnen kort en we werken hard. We zijn ooit begonnen in een klein kantoor en ook al zijn we inmiddels volwassen geworden, het huiskamergevoel is er nog steeds. Bij ons kun je elke dag wat nieuws leren en werk je samen met getalenteerde mensen aan de nieuwste technologie. We zijn trots op onze super innovatieve IT en het vooruitstrevende online platform, dat ook internationaal wordt gebruikt. Onze organisatie groeit en bloeit en we zijn toe aan een nieuwe fase in onze levensloop: InShared goes Europe!

Het team

De afdeling Finance speelt een belangrijke rol in de verdere groei van InShared. Om die rol goed in te kunnen vullen zijn de werkzaamheden opgedeeld in Finance & Corporate Control enerzijds en Planning & Business Control aan de andere kant. Samen met zes directe collega’s ben je verantwoordelijk voor vrijwel het gehele financiële domein. Dus van accounting & reporting tot business control en van operationele werkzaamheden tot strategie. Waarbij ieder zijn of haar eigen expertise en kwaliteiten heeft.

Genoeg over ons. Nu over jou.

Wij willen ons Planning & Business Controlteam uitbreiden met een Business Controller. Heb jij ervaring met het ontwikkelen, opstellen en implementeren van managementinformatie? Geef je graag gericht advies, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een helicopterview? Vind je het daarnaast leuk om bij te dragen aan de strategie van ons bedrijf en een bijdrage te leveren aan de invulling van de gehele Planning & Controlcyclus? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Wat ga je zo al doen?

 • opstellen en door ontwikkelen van managementinformatie op alle niveaus in de organisatie
 • het maken van analyses en het communiceren van deze inzichten richting andere afdelingen als Operations, Marketing en naar onze Directie
 • verdere automatisering van onze managementinformatie in BI-tooling
 • het maken van kostenanalyses en de bespreking hiervan met de budgethouders
 • het opstellen van business cases
 • budgetteren, forecasten en het opstellen van meerjarenplannen
 • en ‘hands-on’ betekent bij InShared echt iets; daar waar jouw kennis en ervaring bij kunnen dragen aan het verbeteren van onze dienstverlening kun jij jouw rol pakken

Wie ben jij en wat breng je mee?

 • je herkent jezelf in onze kernwaarden eerlijk, klantgericht, verbindend, vernieuwend en ondernemend. Je ziet en pakt kansen, bent resultaatgericht, zelfstartend en initiatiefrijk
 • je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen in combinatie met goede adviesvaardigheden
 • je hebt een overtuigende en tactvolle manier van communiceren, zowel individueel als groepsgericht
 • je bent een ambitieuze professional met een positieve instelling
 • je bent iemand die het fijn vindt om te werken in een complexe veranderende omgeving
 • ervaring met het opstellen, organiseren en communiceren van stuurinformatie en monitoren van business performance
 • ervaring met het opstellen van goed onderbouwde business cases
 • je bent een teamplayer met verbindend vermogen die proactief opereert, zowel binnen als buiten de afdeling
 • je hebt een academisch werk- en denkniveau en academisch of post HBO opleidingsniveau
 • minstens 5 jaar ervaring, bij voorkeur in een controlfunctie in de financiële dienstverlening

What’s in it for you?

Uitdagend werk in een snelgroeiend bedrijf met een aantrekkelijk salaris. In een gezellig kantoor midden in het bos, met lunch-in-de-zon aan picknicktafels in de zomer en gratis parkeren. Ons motto is 'work smart, play hard'. Daarom heb je standaard recht op 31 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en doen we regelmatig leuke dingen samen. Verder vinden we een goede werk-privé balans belangrijk en hoef je je geen zorgen te maken over opleiding en pensioen. Die zijn bij ons prima geregeld!

Ben jij het?

Geert Laar (Manager Planning & Business Control) is zeer benieuwd naar jouw reactie! Deze kun je sturen naar g.laar@inshared.nl of als je vragen hebt over de vacature kun je hem bellen op 06-57536906.

Reactie op de vacature door werving-en-selectiebureaus, wordt niet op prijs gesteld

Hier hoort een video te staan. Deze kunnen wij alleen laden als u uw cookie instellingen aanpast naar "compleet".