HR manager gezocht!

Directiesecretaresse met ervaring gezocht!

Jij draagt bij aan het succes van ons bedrijf door – samen met verschillende collega’s – de juiste medewerkers aan te trekken, ontwikkelen en behouden. En jij kijkt altijd wat beter kan op HR-gebied. Zo zorg jij dat de collega’s hun werk zorgeloos uitvoeren. In Nederland, Duitsland en in de overige landen waar we actief worden.

Wat ga je doen?

Elke dag ben je bezig om ons bijzondere (roze) DNA tastbaar te maken voor heel veel verschillende onderwerpen. Zo neem je regelmatig de arbeidsvoorwaarden onder de loep, zet je welzijn van medewerkers nog prominenter op de kaart en creëer je kansen voor jong talent- en leiderschapsontwikkeling. Ook hou je je bezig met arbeidsmarktcommunicatie, werk je het beloningsbeleid verder uit en maak je een strategische personeelsplanning.

De salarisadministratie, onboarding van nieuwe medewerkers, contact met verschillende belangrijke partijen (zoals de arbodienst, pensioenverzekeraar of leasemaatschappij): het is een greep uit de taken waar jij je dag mee vult. Er is altijd wel iets te doen, maar je staat er niet alleen voor. Samen met de HR-support medewerker zorg je dat alle HR zaken op rolletjes lopen. En je weet: selfservice is de beste service. Daarom ben jij altijd op zoek naar een manier waarop dingen beter, makkelijker en sneller kunnen.

Dit krijg je

Je werkt nauw samen met de medewerker HR-support. Verder krijg je:

 • Een salaris vanaf € 85.000 per jaar (als je fulltime werkt, inclusief vakantiegeld)
 • 31 vakantiedagen (als je fulltime werkt)
 • Opleidings- en welzijnsbudget
 • Reiskosten- en thuiswerkvergoeding
 • Veel eigen verantwoordelijkheid
 • Een werkomgeving in het bos in Leusden, goed bereikbaar met de auto en fiets
 • Heb je een vast contract en ben je 1 jaar in dienst? Dan ontvang je een vergoeding om een nieuwe fiets te kopen

Hier word je ook blij van

 • Trends, ontwikkelingen, risico’s of nieuwe wet- en regelgeving in de HR-wereld? Die spot jij al van ver en adviseert het MT of de directie wat dat betekent voor InShared
 • Leuk, saai of verdrietig nieuws? Jij weet als geen ander hoe je allerlei berichten op een fijne manier kunt brengen
 • Onze positionering op de arbeidsmarkt, het beloningsbeleid, hybride werken, vitaliteit van onze medewerkers... Noem het maar op en jij hebt een (meerjaren)visie voor allerlei strategische zaken. Strak plan!
 • Op de vraag “Kun je even meedenken?” zeg jij bijna nooit nee. Je staat graag klaar voor je collega’s als ze je nodig hebben

Heb je ervaring nodig?

Omdat het een stevige klus is, heb je 5 tot 8 jaar HR-ervaring en bij voorkeur als leidinggevende. Het zou helemaal fijn zijn als je ervaring hebt opgedaan met internationale expansie of een internationale werkomgeving. Verder kent HRM voor jou geen geheimen, omdat je een relevante vooropleiding hebt gedaan. De Nederlandse en Engelse taal zijn vanzelfsprekend voor je. Spreek je ook een woordje Duits en/of Spaans? Dat is een mooie bonus!

Laat van je horen!

Heb je zin om aan de slag te gaan? We zijn zeer benieuwd naar jouw reactie. Mail je cv/LinkedIn-profiel en motivatiebrief naar hr@inshared.nl en dan nemen wij contact met je op.

Hier hoort een video te staan. Deze kunnen wij alleen laden als u uw cookie instellingen aanpast naar "compleet".