Gezocht door InShared:

Ervaren HR-supportmedewerker met hands-on mentaliteit én roze hart

InShared maakt verzekeren al 12 jaar eerlijker, makkelijker en leuker. Voor onszelf, maar vooral voor onze klanten. Met slimme technologie die ervoor zorgt dat onze klanten (bijna) alles zelf kunnen. En door klanten geld terug te geven, als we niet alles nodig hadden. We kijken altijd of iets eerlijk is voor de klant en de hele groep. Want InShared zijn we samen. Klanten houden, vinden we minstens zo belangrijk als klanten aantrekken.

We houden van slimmeriken en aanpakkers. Daarmee maken we onze dienstverlening beter, slimmer en eerlijker. Durf jij ook buiten de gebaande paden te denken en doen? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou.

Onze huiskamer

Onze cultuur is open, onze lijnen kort en we werken hard. We zijn ooit begonnen in een klein kantoor en ook al zijn we inmiddels volwassen geworden, het huiskamergevoel is er nog steeds. Bij ons kun je elke dag wat nieuws leren en werk je samen met getalenteerde mensen aan de nieuwste technologie. We zijn trots op onze super innovatieve IT en het vooruitstrevende online platform, dat ook internationaal wordt gebruikt. Onze organisatie groeit en bloeit en we zijn toe aan een nieuwe fase in onze levensloop: InShared goes Europe!

Genoeg over ons. Nu over jou.

Wij willen ons team uitbreiden met een HR-supportmedewerker (voor minimaal 4 dagen per week). Ben jij ervaren in administratief HR-werk, geef je graag gericht advies en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel met helicopterview?

Wil je graag meehelpen aan het behoud en verder uitbouwen van onze innovatieve en snelgroeiende organisatie? Kun jij structuur aanbrengen terwijl we in een uitdagende en dynamische fase zitten? En ben je ook nog eens een spontane collega die durft aan te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga jij voor zorgen?

  • Een blije klant! Want InShared zijn we samen en samen maken we het verschil voor de klant, ieder op zijn of haar vakgebied.
  • Een blije medewerker! Want jij hebt (een roze) hart voor de organisatie en bij jou kunnen de collega’s terecht met al hun HR-vragen. Ook zorg jij ervoor dat de HR-administratie tip-top op orde is.
  • Een blij InShared! Want met jouw analytisch vermogen, spontaniteit en vindingrijkheid weet je processen in te richten die helpen om de organisatie professioneel en toch lekker dynamisch te houden. We zoeken hiervoor een nieuw HR-systeem dat we samen met jou gaan implementeren.

Wie ben jij?

  • Je herkent jezelf in onze kernwaarden eerlijk, klantgericht, verbindend, vernieuwend en ondernemend. Je ziet en pakt kansen, bent resultaatgericht, zelfstartend en initiatiefrijk.
  • Je bent ervaren in het uitvoeren van personeelsgerelateerde administratie en bent in staat om die zelfstandig te voeren.
  • Je geeft gevraagd én ongevraagd advies en vormt een belangrijke signaalfunctie voor alle (wettelijke) opvolgacties op HR-gebied. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van diverse portals zoals die voor verzuim en pensioen.
  • Je vindt het leuk om als aanspreekpunt te fungeren voor je collega’s binnen InShared. Ook werk je graag samen met de collega die verantwoordelijk is voor HR.
  • Je weet hoe rapportages te maken en deze te vertalen naar aandachtspunten. Met jouw logische redeneervermogen maak je workflows in ons systeem die makkelijk zijn op te volgen.
  • Je hebt zo’n 5 jaar relevante werkervaring en gewerkt met (bij voorkeur vernieuwende) HR-systemen.
  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift Ook het Engels beheers je goed.

What’s in it for you?

Uitdagend werk in een snelgroeiend bedrijf met een aantrekkelijk salaris. In een gezellig kantoor midden in het bos, met lunch-in-de-zon aan picknicktafels in de zomer en gratis parkeren. Ons motto is ‘work smart, play hard’. Daarom heb je standaard recht op 31 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en doen we regelmatig leuke dingen samen. Verder vinden we een goede werk-privé balans belangrijk en hoef je je geen zorgen te maken over opleiding en pensioen. Die zijn bij ons prima geregeld!

Ben jij het?

Matteo Kooman (HR Specialist) is zeer benieuwd naar jouw reactie! Je kunt hem bereiken via 06-10892111 / m.kooman@inshared.nl.

Reactie op de vacature door werving-en-selectiebureaus, wordt niet op prijs gesteld

Hier hoort een video te staan. Deze kunnen wij alleen laden als u uw cookie instellingen aanpast naar "compleet".