Gezocht door InShared:

Een veerkrachtige en resultaatgerichte IT risk manager

InShared maakt verzekeren al 12 jaar eerlijker, makkelijker en leuker. Voor onszelf, maar vooral voor onze klanten. Met slimme technologie die ervoor zorgt dat onze klanten (bijna) alles zelf kunnen. En door klanten geld terug te geven, als we niet alles nodig hadden. We kijken altijd of iets eerlijk is voor de klant en de hele groep. Want InShared zijn we samen. Klanten houden, vinden we minstens zo belangrijk als klanten aantrekken.

We houden van slimmeriken en aanpakkers. Daarmee maken we onze dienstverlening beter, slimmer en eerlijker. Durf jij ook buiten de gebaande paden te denken en doen? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou.

Onze huiskamer

Onze cultuur is open, onze lijnen kort en we werken hard. We zijn ooit begonnen in een klein kantoor en ook al zijn we inmiddels volwassen geworden, het huiskamergevoel is er nog steeds. Bij ons kun je elke dag wat nieuws leren en werk je samen met getalenteerde mensen aan de nieuwste technologie. We zijn trots op onze super innovatieve IT en het vooruitstrevende online platform.

Genoeg over ons. Nu over jou.

Wij zijn voor onze Risk & Compliance afdeling op zoek naar een IT risk manager. Staan security, zelfstandigheid en eerlijk bij jou hoog in het vaandel? Ben jij als geen ander in staat om processen te analyseren en te anticiperen waarbij je de vrijheid voelt om aanpassingen te realiseren door middel van denken en doen? Draag jij het belang van IT control framework uit? Dan is dit jouw baan!

Waar ga jij voor zorgen?

 • Een blije klant! Want jij draagt bij aan veilige IT omgeving waarbij veiligheid van de (persoons)gegevens van de klant uitgangspunt is.
 • Een blije medewerker! Omdat je potentiële beveiligingsrisico’s samen met de security officer identificeert en daarover adviseert richting je collega’s.
 • Een blij InShared! Want je formuleert controls die nodig zijn om het IT risico te beheersen en je neemt belemmeringen weg en brengt focus aan.

Wie ben jij?

 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden eerlijk, klantgericht, verbindend, vernieuwend en ondernemend. Je organiseert voorlichtingsbijeenkomsten en interne opleidingen.
 • Je bent in staat om Business Impact Analyses uit te voeren en Risico Assessments te organiseren.
 • Je vertaalt IT wet- en regelgeving in praktische handvatten waardoor we aan de wet voldoen maar ook ons werk goed kunnen uitvoeren.
 • Je leest mee in de contracten en zorgt dat ook bij onze leveranciers de IT risico’s helemaal snor zitten.
 • Met trots lever jij je bijdrage aan het onderhouden, uitbouwen en ondersteunen bij de audit van ons CSA SOC 2 type II gecertificeerde IT Platform.
 • Je hebt een brede visie en durf, waarmee je buiten kaders kunt denken.
 • Je hebt de veerkracht en flexibiliteit om goed om te kunnen gaan met ad hoc situaties.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als IT risk manager, Information Security Officer (ISO) of Quality Assurance Medewerker.
 • Werkervaring en kennis van IT architectuur.
 • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent een gecertificeerde risk manager (zoals CRISC) of bent bereid dit te worden.

What’s in it for you?

Uitdagend werk in een snelgroeiend bedrijf met een aantrekkelijk salaris. In een gezellig kantoor midden in het bos, met lunch-in-de-zon aan picknicktafels in de zomer en gratis parkeren. Ons motto is ‘work smart, play hard’ en dus vinden we een goede werk-privé balans belangrijk en we doen regelmatig leuke dingen samen.

Ben jij het?

Onze Risk & Compliance Manager Alexander Kampen is zeer benieuwd naar jouw reactie! Alexander is te bereiken via a.kampen@inshared.nl

Reactie op de vacature door werving-en-selectiebureaus, wordt niet op prijs gesteld

Hier hoort een video te staan. Deze kunnen wij alleen laden als u uw cookie instellingen aanpast naar "compleet".