Gezocht door InShared:

Een Kennisspecialist Letselschade met coachingskwaliteiten

InShared maakt verzekeren al 12 jaar eerlijker, makkelijker en leuker. Voor onszelf, maar vooral voor onze klanten. Met slimme technologie die ervoor zorgt dat onze klanten (bijna) alles zelf kunnen. En door klanten geld terug te geven, als we niet alles nodig hadden. We kijken altijd of iets eerlijk is voor de klant en de hele groep. Want InShared zijn we samen. Klanten houden, vinden we minstens zo belangrijk als klanten aantrekken.

We houden van slimmeriken en aanpakkers. Daarmee maken we onze dienstverlening beter, slimmer en eerlijker. Durf jij ook buiten de gebaande paden te denken en doen? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou.

Onze huiskamer

Onze cultuur is open, onze lijnen kort en we werken hard. We zijn ooit begonnen in een klein kantoor en ook al zijn we inmiddels volwassen geworden, het huiskamergevoel is er nog steeds. Bij ons kun je elke dag wat nieuws leren en werk je samen met getalenteerde mensen aan de nieuwste technologie. We zijn trots op onze super innovatieve IT en het vooruitstrevende online platform, dat ook internationaal wordt gebruikt.

Genoeg over ons. Nu over jou.

Wij willen ons team verrijken met nog meer expertise op het gebied van letselschade. Ben jij een expert op het gebied van letselschade? Ben jij in staat om continu de kennis en kwaliteit van het team te borgen en te versterken? Ben jij vernieuwend door niet altijd voor de gangbare weg te kiezen? En ben jij in staat trends en ontwikkelingen op dit vakgebied uit te werken in concrete consequenties voor de schadelast en de behandeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga jij voor zorgen?

 • Een blije klant! Want jij bedenkt verbeteringen voor de kwaliteit van onze dienstverlening vanuit het belang van onze (letselschade) klant en stimuleert anderen hetzelfde te doen.
 • Een blije medewerker! Want jij deelt je kennis, werkt nauw samen met je team en zoekt verbinding met andere teams.
 • Een blij InShared! Want met jouw ondernemende acties en gerichte feedback zie je tevens kansen voor de organisatie. Hierdoor kunnen we nog meer vernieuwen binnen onze dienstverlening.

Wie ben jij?

 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden eerlijk, klantgericht, verbindend, vernieuwend en ondernemend.
 • Je bent deskundig en ervaren op het gebied van letselschade en in staat om je kennis over te brengen aan collega’s.
 • Je helpt het team en de teamleider bij het vormen en beschrijven van beleid en processen en levert een inhoudelijke bijdrage aan kwaliteitsreviews en audits.
 • Je vindt het leuk om een inhoudelijke bijdrage te leveren aan het vaktechnische overleg en signaleert kennisproblemen, trends en ontwikkelingen op het gebied van letselschadebehandeling.
 • Je bent in staat om kritische vragen te stellen om tot de kern van de situatie door te dringen.
 • Je bent nieuwsgierig en zegt niet snel “dat kan niet”.
 • Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring en vakgerichte opleidingen afgerond.
 • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

What’s in it for you?

Uitdagend werk in een snelgroeiend bedrijf met een aantrekkelijk salaris. In een gezellig kantoor midden in het bos, met lunch-in-de-zon aan picknicktafels in de zomer en gratis parkeren. Ons motto is ‘work smart, play hard’ en dus vinden we een goede werk-privé balans belangrijk en doen we regelmatig leuke dingen samen.

Ben jij het?

Carmen Holtslag (Teamleider Letselschade) is zeer benieuwd naar jouw reactie! Je kunt haar bereiken via c.holtslag@inshared.nl.

Hier hoort een video te staan. Deze kunnen wij alleen laden als u uw cookie instellingen aanpast naar "compleet".