Officemanager gezocht!

Officemanager gezocht!

Bij InShared maken we verzekeren eerlijk, makkelijk en leuk voor onze klanten met behulp van slimme technologie. En we geven geld terug aan onze klanten als dat is overgebleven in de schadepot!


Onze cultuur is open en we werken hard, maar we halen ook het beste uit elkaar en geven alle ruimte om te leren en te groeien. En wegens die groei zoeken we een office manager.

Een ultieme multitasker die zich niet gek laat maken door een beetje chaos. Jij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, van het ondersteunen van MT leden, regelen van workshops en het organiseren van onze legendarische Pink Events. Mede dankzij jou wordt elk feestje een roze spektakel!

Wat ga je doen?

Je bent, samen met je collega office manager, hét visitekaartje van InShared, zowel aan de telefoon als op kantoor aan de balie. Je zorgt voor een warm welkom voor onze gasten op kantoor en een fijne werkomgeving voor je collega's. Maar daar houdt het niet op. Met jouw pro-actieve houding en hands-on instelling regel je ook allerlei facilitaire zaken, verzorg je de nieuwsbrieven en met jouw notuleer skills vervang je de directiesecretaresse in overleggen wanneer zij afwezig is.

Jij bent onze held(in) als het gaat om ontzorgen. Aan een half woord heb jij genoeg en je hebt altijd een oplossing paraat. Met jouw oog voor detail laat je niets aan het toeval over. En loopt het toch anders dan gepland? Dan schud jij een creatieve oplossing uit je mouw. Jouw motto is dan ook: aanpakken en oplossen!

Dit neem je mee

Natuurlijk ben je een pro in MS Office en heb je uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Als je ook nog eens een woordje Duits en/of Spaans spreekt, is dat een mooie bonus! En last but not least, jouw gevoel voor humor is onmisbaar op ons secretariaat. Want het leven is al serieus genoeg, toch? We zoeken iemand met minimaal 2 jaar ervaring als office manager. Ben jij de teamspeler die we zoeken? Want alleen is prima, maar samen is beter!

Dit zijn de benefits

Wij denken dat werken bij een corporate startup aan de vooravond van internationalisering al voldoende uitdaging biedt. Maar we maken het nog aantrekkelijker met enorm goede voorwaarden. Kijk maar:

  • Bruto salaris tot € 4.000 per maand.
  • 31 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
  • Een fietsregeling.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Een goede pensioenregeling met alle toeters en bellen.
  • Een jaarlijks welzijnsbudget.
  • Ruim budget om aan jezelf te werken, ook tijdens werktijd.
  • Een goede werk-privé balans.
  • Memorabele events, zoals ons grote zomerfeest.
  • En dit alles in een prachtig kantoor aan de rand van het bos, met restaurantwaardige lunches en gratis parkeren.

Laat van je horen!

Ben jij een echt organisatietalent en heb je zin om mee te bouwen aan ons waanzinnige (inter)nationale platform? Neem contact op met Linda van der Meer via 06-42274227 of reageer via jobs@inshared.nl.

Hier hoort een video te staan. Deze kunnen wij alleen laden als u uw cookie instellingen aanpast naar "compleet".