Gezocht door InShared:

Een senior “hands on” Risk & Compliance Officer

InShared maakt verzekeren al 12 jaar eerlijker, makkelijker en leuker. Voor onszelf, maar vooral voor onze klanten. Met slimme technologie die ervoor zorgt dat onze klanten (bijna) alles zelf kunnen. En door klanten geld terug te geven, als we niet alles nodig hadden. We kijken altijd of iets eerlijk is voor de klant en de hele groep. Want InShared zijn we samen. Klanten houden, vinden we minstens zo belangrijk als klanten aantrekken.

We houden van slimmeriken en aanpakkers. Daarmee maken we onze dienstverlening beter, slimmer en eerlijker. Durf jij ook buiten de gebaande paden te denken en doen? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou.

Onze huiskamer

Onze cultuur is open, onze lijnen kort en we werken hard. We zijn ooit begonnen in een klein kantoor en ook al zijn we inmiddels volwassen geworden, het huiskamergevoel is er nog steeds. Bij ons kun je elke dag wat nieuws leren en werk je samen met getalenteerde mensen aan de nieuwste technologie. We zijn trots op onze super innovatieve IT en het vooruitstrevende online platform, dat ook internationaal wordt gebruikt.

Genoeg over ons. Nu over jou.

Wij zijn voor onze Risk & Compliance afdeling op zoek naar een Risk & Compliance Officer. Staan, zelfstandigheid en eerlijk bij jou hoog in het vaandel? Ben jij als geen ander in staat om processen te verbeteren door te helpen met heldere analyses waarbij je de vrijheid voelt om aanpassingen te realiseren door middel van denken en doen? Draag jij het belang van integriteit en risk management InShared uit? Dan is dit jouw baan!

Waar ga jij voor zorgen?

 • Een blije klant! Want jij draagt bij aan compliant bedrijfsprocessen waarbij veiligheid van de (persoons)gegevens van de klant key is.
 • Een blije collega! Omdat je potentiële operationele en compliance risico’s samen met IT Risk identificeert en daarover adviseert richting je collega’s.
 • Een blij InShared! Want je helpt de organisatie (compliance) risico’s te identificeren en te mitigeren. Doeltreffend en pragmatisch. Dat maakt de organisatie sterker.

Wie ben jij?

 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden eerlijk, klantgericht, verbindend, vernieuwend en ondernemend.
 • Je vertaalt wet- en regelgeving in praktische handvatten en beleid waardoor we aan de wet voldoen maar ook ons werk efficiënt kunnen uitvoeren
 • Met trots lever jij je bijdrage aan de beheersing van de operationele en compliance risico’s door het uitbouwen en reviewen van het InShared Control Framework.
 • Je geeft feedback op contracten en zorgt dat deze AVG compliant zijn.
 • Jij bent degene die samen met Legal vorm geeft aan het Control Framework passend bij onze Europese ambities.
 • Je bent nieuwsgierig van aard, weet complexe materie en processen te doorgronden en bent daarmee een waardevolle gesprekspartner.
 • Je bent goed thuis in minimaal één van de volgende aandachtsgebieden: Privacy, CDD of Uitbesteding.
 • Je spreekt en schrijft goed Engels. Duits en/of Spaans is een pré.
 • Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring als Auditor of Operational Risk & Compliance Officer in de financiële dienstverlening, bij voorkeur bij een verzekeraar.
 • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau.
 • Een opleiding tot Compliance Professional en/of Operational Risk Management is een pré.

What’s in it for you?

Uitdagend werk in een snelgroeiend bedrijf met een aantrekkelijk salaris. In een gezellig kantoor midden in het bos, met lunch-in-de-zon aan picknicktafels in de zomer en gratis parkeren. Ons motto is ‘work smart, play hard’ en dus vinden we een goede werk-privé balans belangrijk en we doen regelmatig leuke dingen samen.

Ben jij het?

Onze Risk & Compliance Manager Alexander Kampen is zeer benieuwd naar jouw reactie! Alexander is te bereiken via a.kampen@InShared.nl

Reactie op de vacature door werving-en-selectiebureaus, wordt niet op prijs gesteld

Hier hoort een video te staan. Deze kunnen wij alleen laden als u uw cookie instellingen aanpast naar "compleet".