Gezocht door InShared:

Een Schadebehandelaar Materieel Complexe Schades

InShared maakt verzekeren al 12 jaar eerlijker, makkelijker en leuker. Voor onszelf, maar vooral voor onze klanten. Met slimme technologie die ervoor zorgt dat onze klanten (bijna) alles zelf kunnen. En door klanten geld terug te geven, als we niet alles nodig hadden. We kijken altijd of iets eerlijk is voor de klant en de hele groep. Want InShared zijn we samen. Klanten houden, vinden we minstens zo belangrijk als klanten aantrekken.

We houden van slimmeriken en aanpakkers. Daarmee maken we onze dienstverlening beter, slimmer en eerlijker. Durf jij ook buiten de gebaande paden te denken en doen? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou.

Onze huiskamer

Onze cultuur is open, onze lijnen kort en we werken hard. We zijn ooit begonnen in een klein kantoor en ook al zijn we inmiddels volwassen geworden, het huiskamergevoel is er nog steeds. Bij ons kun je elke dag wat nieuws leren en werk je samen met getalenteerde mensen aan de nieuwste technologie. We zijn trots op onze super innovatieve IT en het vooruitstrevende online platform, dat ook internationaal wordt gebruikt.

Genoeg over ons. Nu over jou.

Wij willen ons team verrijken met nog meer expertise op het gebied van materiële schade. Ben jij de allround schadebehandelaar die wij zoeken? Ben jij in staat om continu de kennis en kwaliteit van het team te borgen en te versterken? Ben jij vernieuwend door niet altijd voor de gangbare weg te kiezen? En ben jij in staat trends en ontwikkelingen op dit vakgebied uit te werken in concrete consequenties voor de schadelast en de behandeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga jij voor zorgen?

  • Een blije klant! Want jij lost (complexe) schades op, zoals een grote woningbrand of een ingewikkelde aansprakelijkheidsdiscussie, en bedenkt verbeteringen voor de kwaliteit van onze dienstverlening vanuit het belang van onze klant
  • Een blije medewerker! Want jij deelt je kennis, werkt nauw samen met je team en zoekt verbinding met andere teams
  • Een blij InShared! Want met jouw ondernemende acties en gerichte feedback aan collega’s, teamleider en andere teams, zie je tevens kansen voor de organisatie. Hierdoor kunnen we nog meer vernieuwen binnen onze dienstverlening

Wie ben jij?

  • Je herkent jezelf in onze kernwaarden eerlijk, klantgericht, verbindend, vernieuwend en ondernemend
  • Je hebt affiniteit met particuliere schadeverzekeringen en aansprakelijkheidsrecht
  • Je vindt het leuk om je kennis over te brengen aan collega’s en een bijdrage te leveren aan het verhogen van de kwaliteit
  • Je signaleert problemen, trends en ontwikkelingen en deelt deze graag in het vaktechnische overleg
  • Je bent in staat om kritische vragen te stellen om tot de kern van de situatie door te dringen
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring en vakgerichte opleidingen afgerond. Of je bent bereid die te volgen
  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een goede beheersing van de Nederlandse taal

What’s in it for you?

Uitdagend werk in een snelgroeiend bedrijf met een aantrekkelijk salaris. In een gezellig kantoor midden in het bos, met lunch-in-de-zon aan picknicktafels in de zomer en gratis parkeren. Ons motto is 'work smart, play hard'. Daarom heb je standaard recht op 31 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en doen we regelmatig leuke dingen samen. Verder vinden we een goede werk-privé balans belangrijk en hoef je je geen zorgen te maken over opleiding en pensioen. Die zijn bij ons prima geregeld!

Ben jij het?

Ben jij fulltime beschikbaar en herken jij je in dit profiel? Dan is Michel Nijdeken (Teamleider Schade Materieel) zeer benieuwd naar jouw reactie! Je kunt hem bereiken via m.nijdeken@inshared.nl of via 06-42822850.

Reactie op de vacature door werving-en-selectiebureaus, wordt niet op prijs gesteld

Hier hoort een video te staan. Deze kunnen wij alleen laden als u uw cookie instellingen aanpast naar "compleet".