Schadebehandelaar Materieel Complex gezocht!

Teamleider Personenschade gezocht!

Als Schadebehandelaar Materieel Complex draai jij je hand niet om voor een ingewikkelde schade en help je graag anderen in hun ontwikkeling. Of het nu gaat om een auto-, reis- of woonschade: jij hebt op minstens 1 van die gebieden de kennis in huis om een schade goed af te ronden voor de klant én je collega’s te helpen wanneer zij met lastige inhoudelijke vragen zitten.

Wat ga je doen?

Jij lost complexe schades op, zoals een grote woningbrand of een ingewikkelde aansprakelijkheidsdiscussie. Omdat je multibranche werkt, heb je veel afwisseling. En je zorgt er altijd voor dat alle betrokkenen op de hoogte blijven van de schadeafhandeling. Ook help je ons schadeproces nog beter en slimmer te maken voor de klant. Jouw collega’s kunnen altijd bij je aankloppen als ze een lastige vraag hebben en jij bent een belangrijk aanspreekpunt voor de teamleider Materieel, de productspecialist en de manager Claims Services. Je bent er tussen 32 tot 40 uur per week mee bezig.

Dit krijg je

Je werkt in een hecht team van ongeveer 24 gedreven multibranche schadebehandelaren. Zodra je bent ingewerkt, kun je - in overleg met je teamleider - ook vanuit huis werken. Verder krijg je:

 • Een salaris vanaf € 50.000 per jaar
 • 31 vakantiedagen (als je fulltime werkt)
 • Opleidings- en welzijnsbudget
 • Reiskostenvergoeding
 • Doorgroeimogelijkheden binnen maar ook buiten je team
 • Veel eigen verantwoordelijkheid
 • Een werkplek in het bos, goed bereikbaar met de auto en fiets
 • Heb je een vast contract en ben je 1 jaar in dienst? Dan krijg je van ons een vergoeding om een nieuwe fiets te kopen

Hier word je ook blij van

 • Als het op kennis aankomt, ben je net een spons. Trends en ontwikkelingen volg je op de voet en deel je graag met je collega’s
 • Problemen spot je van mijlenver en je bijt je er graag in vast om ze op te lossen
 • Kan iets beter? Dan blijf je niet langs de zijlijn staan, maar zorg je ervoor dat het aangepakt wordt. Of het nu gaat om het schadeproces, de voorwaarden of het opleiden van jouw collega’s
 • En om tot het naadje van de kous te komen, stel je aan alles en iedereen kritische vragen

Heb je ervaring nodig?

Fijn als je al even meedraait en daardoor minimaal 5 jaar relevante werkervaring hebt. En omdat je leergierig bent, heb je vakgerichte opleidingen afgerond of wil je die nog graag gaan volgen. Wft Basis en Schade Particulier heb je op zak. De Nederlandse en Engelse taal heb je onder de knie en je denk- en werkniveau is hbo.

Laat van je horen!

Zie je het zitten om bij ons aan de slag te gaan? David Pennings (Teamleider Schade Materieel) is zeer benieuwd naar jouw reactie. Mail je cv/LinkedIn-profiel en motivatiebrief naar d.pennings@inshared.nl en dan nemen wij contact met je op.

Goed om te weten voor werving-en-selectiebureaus: jullie hoeven geen contact met ons op te nemen, we houden graag de werving in eigen hand.

Hier hoort een video te staan. Deze kunnen wij alleen laden als u uw cookie instellingen aanpast naar "compleet".