Gezocht door InShared:

Een klantgerichte schadebehandelaar materieel

InShared maakt verzekeren al meer dan 12 jaar eerlijker, makkelijker en leuker. Voor onszelf, maar vooral voor onze klanten. Met slimme technologie die ervoor zorgt dat onze klanten (bijna) alles zelf kunnen. En door klanten geld terug te geven, als we niet alles nodig hadden. We kijken altijd of iets eerlijk is voor de klant en de hele groep. Want InS-hared zijn we samen. Klanten houden, vinden we minstens zo belangrijk als klanten aantrekken.

We houden van slimmeriken en aanpakkers. Daarmee maken we onze dienstverlening beter, slimmer en eerlijker. Durf jij ook buiten de gebaande paden te denken en doen? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou.

Onze huiskamer

Onze cultuur is open, onze lijnen kort en we werken hard. We zijn ooit begonnen in een klein kantoor en ook al zijn we inmiddels volwassen geworden, het huiskamergevoel is er nog steeds. Bij ons kun je elke dag wat nieuws leren en werk je samen met getalenteerde mensen aan de nieuwste technologie. We zijn trots op onze super innovatieve IT en het vooruitstrevende online platform.

Genoeg over ons. Nu over jou.

Wij willen ons team uitbreiden met een klantgerichte schadebehandelaar materieel. Die gelooft in onze visie dat de beste service selfservice is en gedreven is om dat tot in de finesses uit te voeren. Staat zorgvuldigheid bij jou hoog in het vaan-del en blink je uit in deskundigheid? Ben jij die teamplayer die als geen ander op het juiste moment knopen weet door te hakken en vlot te handelen? Dan is dit jouw baan!

Waar ga jij voor zorgen?

  • Een blije klant! Door een optimale klantbeleving. Met jouw inlevingsvermogen en uitdrukkingsvaardigheid ben je in staat vertrouwen te creëren en verwachtingen te managen
  • Een blije collega! Omdat je de verbinding zoekt, ook met andere teams. Met én van je collega’s leer je over za-ken op je vakgebied
  • Een blij InShared! Met jouw nieuwsgierige en proactieve houding draag je bij aan de verbetering en vernieu-wing van diensten en producten

Wie ben jij?

  • Je herkent jezelf in onze kernwaarden eerlijk, klantgericht, verbindend, vernieuwend en ondernemend.
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau, werkervaring in een soortgelijke functie is een pré
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en het MS officepakket heeft geen geheimen voor jou
  • Verder beschik je over de diploma’s WFT basis en WFT Schade Particulier of ben je bereid die diploma’s te halen

What’s in it for you?

Uitdagend werk in een snelgroeiend bedrijf met een aantrekkelijk salaris. In een gezellig kantoor midden in het bos, met lunch-in-de-zon aan picknicktafels in de zomer en gratis parkeren. Ons motto is ‘work smart, play hard’ en dus vinden we een goede werk-privé balans belangrijk en we doen regelmatig leuke dingen samen.

Ben jij het?

Zie je het zitten om bij ons aan de slag te gaan? David Pennings (Teamleider Schade Materieel) is zeer benieuwd naar jouw reactie. Mail je cv/LinkedIn-profiel en motivatiebrief naar d.pennings@inshared.nl en dan nemen wij contact met je op.

Goed om te weten voor werving-en-selectiebureaus: jullie hoeven geen contact met ons op te nemen, we houden graag de werving in eigen hand.

Hier hoort een video te staan. Deze kunnen wij alleen laden als u uw cookie instellingen aanpast naar "compleet".