Hoe werkt de Jaarbeloning van InShared?

U heeft er vast al wat over gehoord of gelezen: de Jaarbeloning van InShared. Op deze pagina leest u hoe het nou precies werkt met dat teruggeven van geld als u schade heeft weten te voorkomen. En via onze Jaarbeloningsmeter kunt u iedere maand zien hoe we ervoor staan.

De Jaarbeloningen in 1 overzicht

  Persoonlijke jaarbeloning
Stap 1 Iedere maand bekijken we hoeveel Hoofdverzekeringen u bij ons heeft lopen en bepalen we uw Beloningsprocenten
2 Hoofdverzekeringen = 3%
3 Hoofdverzekeringen = 5%
4 Hoofdverzekeringen = 6%
5 Hoofdverzekeringen = 7%

Onze Hoofdverzekeringen zijn: Auto, Woon, Aansprakelijkheid, Brommer, Motor, Reis, Dier & Caravan.
Stap 2 We reserveren vervolgens een bedrag Persoonlijke jaarbeloning voor u: Beloningsprocenten x betaalde premie. Heeft u een schade gemeld waarbij aanspraak is gedaan op de pot? Dan doet die Hoofdverzekering niet mee dat jaar.
Stap 3 Heeft u een heel jaar geen schade geclaimd op 2 of meer Hoofdverzekeringen? En bent u nog klant op de peildatum (1 maart) van het jaar erop? Dan krijgt u 3, 5, 6 of 7% van uw totale betaalde jaarpremie teruggestort op uw rekening.
  Collectieve jaarbeloning
Stap 1 We kijken of we met z’n allen geld hebben overgehouden van de 75% die is gereserveerd voor schades.
Stap 2 Zo ja, dan verdelen we dat over het aantal Beloningspunten dat u heeft. Die verdient u door preventieve maatregelen te nemen en door klant te blijven. Heeft u een schade geclaimd op 1 van uw verzekeringen? Dan bent u de Beloningspunten voor dat specifieke onderdeel (alleen dat jaar), kwijt. Maar heeft u wel Beloningspunten bij andere verzekeringen staan? Dan krijgt u die natuurlijk gewoon uitbetaald.
Stap 3 Nadat we voor iedereen eerlijk hebben uitgerekend wat het bedrag moet zijn, maken we de Collectieve Jaarbeloning over op uw rekening.

> Uitgebreide jaarbeloningsreglement

We all benefit

Op deze manier krijgt iedereen precies de beloning die hij of zij verdient. Geen schade? Dan gegarandeerd geld terug. Samen geld over? Dan ook de rest van het geld terug, maar dan naar iedereen. Zo blijft ons principe staan als een huis: we belonen iedereen die verantwoord in het leven staat en er alles aan doet om schade te voorkomen. We all benefit. Doet u ook dit jaar weer mee?

we all benefit