Motor­verzekering

Uw lieveling op wielen is prima verzekerd met onze goedkope motorverzekering.

  • Rijervaring auto meenemen
  • Vervangend vervoer
  • Accessoires als kleding meeverzekerd

Beoordeling motorverzekering

uit 717 beoordelingen


Welke Motorverzekering past bij u?

Er zijn 3 mogelijkheden om uw motor goed en voordelig te verzekeren. Hier kunt u precies zien welke motorverzekering het beste bij u past.

Dekkingen Motorverzekering WA Motor op Stal Allrisk
Schade veroorzaakt bij anderen
Schade veroorzaakt aan uw eigen motor
Schade terwijl uw motor geparkeerd stond
Schade door storm en brand
Schade door botsing met dieren
Schade door diefstal/oplichting/verduistering van uw motor
Kosten voor vervangend vervoer
Accessoires
Meer informatie Meer informatie Meer informatie

Voor de extra zekerheid

Naast de gewone motorverzekeringen, kunt u zich extra verzekeren met onze aanvullende dekking voor opzittenden.

Waarom onze motorverzekering?

Geen schade? Premie omlaag en Jaarbeloning

Bonus-malus betekent letterlijk beloning-straf. Hoe meer schadevrije jaren u hebt, hoe hoger u staat op de bonus-malusladder. Elk jaar dat u geen schade claimt, gaat u weer een treetje omhoog. Een treetje hoger, betekent minder premie en dat is dus het beloningsgedeelte. Claimt u wel schade? U raadt het al: dan gaat u een paar tredes omlaag op de ladder. En gaat uw premie dus wat omhoog, de 'straf'. Een schade heeft trouwens geen invloed op uw Jaarbeloning hoor. Als we met z'n alle geld overhouden, krijgt iedereen weer geld terug. Gewoon omdat we belonen het leukste vinden.

Kijk meteen op welke tree u staat!

Rijervaring auto meenemen

Bij het bepalen van uw premie houden we bij InShared rekening met uw rijervaring. Wij denken dat voorzichtige chauffeurs op elk voertuig voorzichtig zijn. En dus geven wij u de korting die hoort bij het aantal schadevrije jaren van uw Autoverzekering bij InShared. Stuur ons dan wel even een mailtje via het contactformulier, zodra de Motorverzekering is ingegaan.

Vervangend vervoer

Bij een Allrisk- en Motor op Stalverzekering heeft u recht op een vergoeding voor vervangend vervoer bij diefstal (21 dagen), total loss (10 dagen) en schadeherstel (10 dagen).

Heeft u alleen WA? Dan is uw geleende of gehuurde motor na schade gewoon verzekerd (tot 10 dagen na melding).

Premie naar levenservaring

Omdat we ervan uitgaan dat de kans op ongelukken (door meer ervaring) steeds kleiner wordt, gaat uw premie in de meeste gevallen geleidelijk omlaag als uw leeftijd stijgt. Reparaties van oudere motoren zijn goedkoper dan die van nieuwere dus de premie zakt ook als de leeftijd van uw motor stijgt, als u een allrisk- of Motor op Stalverzekering heeft.

Accessoires en kleding

Ook accessoires (gemonteerd op de motor), zijn meeverzekerd tot € 500. Kleding zelfs tot €1000.


we all benefit
Bereken nu uw premie

Meer weten over motorverzekeringen

Top 5 meest gestelde vragen over motorverzekering

1. Hoe kan ik een Motorverzekering bij jullie afsluiten?

InShared is een internetverzekeraar waarbij de klanten zelf aan de knoppen zitten. Dat betekent dat u de premie van onze Motorverzekering zelf via onze website kunt berekenen. Vindt u het wat? Dan kunt u de verzekering in een paar stappen afsluiten op onze website of, als u al klant bent, in uw bestaande digitale Verzekeringsmap.

2. Ik kan binnenkort mijn nieuwe motor ophalen. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik met mijn motor verzekerd naar huis rijd?

Voordat u de motor gaat ophalen kunt u alvast een nieuwe Motorverzekering afsluiten. Als u al klant bent doet u dat vanuit uw digitale Verzekeringsmap. U bent dan meteen goed verzekerd als u met de motor naar huis rijdt. Voor het afsluiten van de verzekering heeft u wel het kenteken en de meldcode van uw nieuwe motor nodig. Die kunt u meestal al van tevoren opvragen bij de dealer/verkoper waar u de motor koopt. U kunt de verzekering nog diezelfde dag laten ingaan. Uw motor is dan meteen goed verzekerd.

3. Waar kan ik de Groene Kaart voor mijn motor vinden?

Als u een nieuwe Groene Kaart nodig heeft, dan kunt u heel makkelijk een nieuwe regelen via uw digitale Verzekeringsmap. Zodra u bent ingelogd gaat u naar de verzekering waarvoor u een Groene Kaart wilt downloaden. Klik op 'Direct regelen' en daarna op 'Groene Kaart aanvragen'. Hier kunt u ook kiezen voor een Groene Kaart voor een aanhanger of caravan. De geldigheidsduur schuift mee met de datum waarop u een print maakt. En als de kaart is verlopen, dan kunt u gewoon weer een nieuwe printen.

4. Kan ik de schadevrije jaren die ik met een auto of een andere motor heb opgebouwd, meenemen naar mijn motor?

Schadevrije jaren die u met een auto heeft opgebouwd, mag u ook opgeven bij het afsluiten van een Motorverzekering als u uw auto ook bij ons heeft verzekerd. Als u al een motor bij InShared verzekerd heeft en u wilt een tweede motor verzekeren, dan geeft u wel gewoon de schadevrije jaren van uw tweede motor op, maar wij zullen de meest gunstige korting voor beide voertuigen bepalen. Als u ingelogd bent, dan vullen wij automatisch al de meest gunstige korting in. Heeft u hier na het afsluiten nog vragen over? Stuurt u dan even een mailtje via het contactformulier

5. Kan ik mijn verzekering gedurende de winterperiode opschorten?

Bij ons kunt u uw Motorverzekering niet opschorten. U kunt de verzekering dan gewoon beëindigen vanuit uw digitale Verzekeringsmap en zodra u de motor weer gaat gebruiken kunt u vanuit uw bestaande map weer heel makkelijke een nieuwe verzekering afsluiten. Houdt er rekening mee dat de premie dan anders kan zijn dan nu. Let op: u heeft wel een verzekeringsplicht voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) zolang de motor op uw naam staat. Pas als u het kenteken schorst bij de RDW of het postkantoor, hoeft uw motor niet meer WA verzekerd te zijn. Kijk voor meer informatie op www.rdw.nl.

En... overtuigd?

We hebben ons best gedaan om u te laten zien dat wij er alles aan doen om u de service en zekerheid te bieden die u zoekt in een motorverzekering. Bent u net zo overtuigd als wij dat zijn? Sluit dan nu direct en online uw verzekering af!

we all benefit