Alle verzekeringen van InShared

Van auto tot huis, van dier tot inzittende. Bij InShared kunt u zich overal voor verzekeren. Al hopen we (voor uw eigen veiligheid) dat u ons zo min mogelijk nodig heeft.

Op de weg

Auto­verzekering

Op zoek naar een betrouwbare en voordelige autoverzekering ? Zoek dan niet verder! De WA, Beperkt Casco, Beperkt Casco EXTRA en All risk autoverzekeringen van InShared zijn niet alleen goed voor uw auto, maar ook voor uw portemonnee.

Wij houden onze kosten (en daarmee onze premies) namelijk zo laag mogelijk. Voor de extra zekerheid kunt u de aanvullende dekkingen voor inzittenden en pech afsluiten. Zo weet u zeker dat de mensen die met u meerijden goed verzekerd zijn én dat wij u komen redden in geval van autopech.

Meer informatie

Brommer- en Scooter­verzekering

Zorgeloos door het land crossen, dat wil iedere trotse eigenaar van een brommer of scooter.

Met onze goedkope Brommerverzekering en Scooterverzekering is dat niet langer toekomstmuziek. Sluit u onze All riskverzekering af dan hoeft u zich geen zorgen te maken om diefstal of schade. Zelfs uw accessoires – van helm tot windscherm – zijn automatisch meeverzekerd. En bent u in het bezit van een elektrische scooter? Ook dan bent u bij onze Scooterverzekering aan het juiste adres.

Meer informatie

Welke verzekering past bij u?

Er zijn 3 mogelijkheden om uw brommer of scooter goed en voordelig te verzekeren.

Motor­verzekering

Dat een motor niet het veiligste voertuig is, is geen nieuws. Daarom komt onze voordelige Motorverzekering als geroepen. WA, Beperkt Casco of toch een All riskverzekering? Het is aan u hoe u uw lieveling op wielen verzekerd tegen schade. Voor een flinke snuf extra veiligheid kunt u onze aanvullende dekking voor opzittenden afsluiten. Als u of mensen op uw motor dan gewond raken, overlijden of schade hebben aan hun spullen, betalen wij.

Meer informatie

Welke verzekering past bij u?

Fiets­verzekering

Ook het meest gebruikte voertuig in ons kikkerlandje kunt u bij ons verzekeren. Met onze goedkope Fietsverzekering is uw stalen ros op en top verzekerd tegen diefstal en/of ongelukken. Gaat u voor de dekking Diefstal of toch liever voor Allrisk ? Bij InShared stelt u de verzekering samen die het beste bij u en uw tweewieler past. Ook handig: de extra dekking Thuisbrengservice bij pech. Als uw fiets het echt niet meer doet, brengen we u én uw fiets naar een door u te kiezen adres in Nederland of 30 km over de Nederlandse grens.

Meer informatie

De voordelen op een rij:

 • Lage premie, top Fietsverzekering
 • Verzeker uw fiets én accu wereldwijd
 • Betaal geen eigen risico

Caravan­verzekering

Toch ook een soort huis. Uw caravan is van alle kanten verzekerd met onze Caravanverzekering. Met onze verzekering kunt u zelf kiezen of u verzekerd wilt zijn in de Benelux & Duitsland of in heel Europa. Staat uw caravan in Nederland? Dan kunt u zich verzekeren tegen hagelschade met onze Hagel Nederland dekking. Voor de inboedel is er onze inboedeldekking. En wat dacht u van de spullen die aan uw caravan vastzitten, zoals uw luifel of voortent. Ook die zijn te verzekeren met onze Extra's dekking. Tot slot kunt u zich extra goed verzekeren met onze All risk dekking.

Meer informatie

De voordelen op een rij:

 • Lage premie, top Caravanverzekering
 • Keuze tussen dekking in de Benelux & Duitsland of Heel Europa
 • 24/7 alarmcentrale bij nood of pech wereldwijd

In en om uw huis

Woon­verzekering

Ook uw huis is goed onder de pannen bij InShared met onze uitgebreide Woonverzekering. We hebben zowel een Opstal als een Inboedelverzekering. De vergoedingen van onze verzekeringen zijn hoog, de dekkingen ruim en u bent nooit onderverzekerd. Daarnaast kunt u zich extra verzekeren met onze aanvullende dekkingen Mobiele apparaten & extra kostbaarheden, Eigenaarsbelang, Glas en All risk. Uw stulpje is zo op en top verzekerd bij schade. En is er toch geen schade? Dan blijft er geld over voor onze Jaarbeloning. Wel zo eerlijk vinden wij.

Meer informatie

De voordelen op een rij:

 • Lage premie, top Woonverzekering
 • Extra dekkingen voor mobiele apparaten, glas en verbeteringen
 • 24/7 alarmcentrale bij nood of pech wereldwijd

Inboedel­verzekering

Cliché maar waar: een ongeluk zit in een klein hoekje. Onze Inboedelverzekering houdt daar gelukkig rekening mee. Als water, diefstal, verlies, brand of storm voor schade aan uw inboedel zorgt, bent u tegen deze ongelukken verzekerd. Sluit u onze All riskdekking af, dan zijn de meeste klunzigheden van u en uw gezin ook gedekt. Als dat niet genoeg is, kunt u de spullen in uw huis extra verzekeren met de aanvullende dekkingen Mobiele apparaten, Eigenaarsbelang en Glas. En is er toch geen schade? Dan blijft er aan het eind van het jaar geld over wat we aan u teruggeven. Onze Jaarbeloning.

Meer informatie

Opstal­verzekering

Met onze Opstalverzekering bent u verzekerd voor schade aan uw huis waar u zelf niets tegen kon doen. Schade door bliksem bijvoorbeeld, maar ook door brand of een auto die tegen uw gevel rijdt. Zelfs schade aan spullen die aan uw huis vastzitten – van het toilet tot de ingebouwde vaatwasser – vallen onder deze verzekering. Naast onze Opstalverzekering, hebben we nog extra veiligheid in de aanbieding. Met de dekkingen Mobiele apparaten, Eigenaarsbelang en Glas kunt u uw stulpje nóg beter verzekeren. Ook fijn: door onze unieke herbouwwaarde bent u nooit onverzekerd.

Meer informatie

Persoonlijk & gezin

Reis­verzekering

Als er iets is wat u op reis niet kunt gebruiken, dan zijn het wel zorgen. Met onze Reisverzekering laat u die lekker thuis. U kunt kiezen uit een verzekering met Europa- of Werelddekking. Daarnaast kunt u zich extra verzekeren met onze aanvullende dekkingen voor Annulering, Medische kosten en Voertuighulp Europa. Ook zorgen we dat u 24/7 hulp krijgt bij ziekte, ongeluk of overlijden. Een prettig idee als u van uw welverdiende vakantie geniet, toch?

Meer informatie

Welke verzekering past bij u?

U kunt kiezen uit een verzekering met een Europa- of Werelddekking.

Dieren­verzekering

Niet alleen uw auto, uw huis en uw spullen zijn goed verzekerd bij InShared. Ook uw trouwe viervoeter is veilig met onze voordelige Dierenverzekering. Met deze verzekering bent u verzekerd voor ongelukken met uw hond en kat. Denk aan de kosten voor medicijnen, de dierenambulance en therapie na een ongeval. Verdient uw huisdier een vipbehandeling? Dan is er de aanvullende dekking Huisdier & Zorg. Hiermee is uw hond of kat ook verzekerd voor de medische kosten als gevolg van ziekte. Zo schrikt u na het bezoek aan de dierenarts eens níet van de rekening.

Meer informatie

Rechtsbijstand­verzekering

Het leven is niet zonder conflicten. Maar als het echt uit de hand lijkt te lopen, zit u goed met onze Rechtsbijstandverzekering. Stel dat u juridische hulp nodig hebt na een ongeluk. Of dat u ruzie krijgt met uw familie over een erfenis. Met uw aannemer over de niet afgeronde verbouwing. Of met uw baas over uw pensioen of arbeidsovereenkomst. Met onze complete en voordelige Rechtsbijstandverzekering bent u met uw hele gezin verzekerd voor hulp door deskundige juristen.

Meer informatie

Aansprakelijkheids­verzekering

U gooit per ongeluk wijn over de bank van een vriend. Uw kind schiet zijn bal door de ruit van de buurman. Bij het verhuizen laat u de televisie van uw zus vallen. Met onze Aansprakelijkheidsverzekering is dat geen reden voor paniek. Hiermee bent u namelijk verzekerd voor de schade die u aan anderen toebrengt. Dat kan materiële schade zijn (buiten uw gezin), maar ook letsel (binnen en buiten uw gezin). Goed om te weten: al uw gezinsleden zijn meeverzekerd. En ja, daar valt uw huisdier ook onder.

Meer informatie

De voordelen op een rij:

 • Vergoeding tot max €1.500.000
 • 1 verzekering voor alle gezinsleden
 • Ook bij letsel aan anderen tijdens sport

Ongevallen­verzekering

Als u of uw gezinsleden een ongeluk krijgen, stelt u de financiële gevolgen nog even uit met onze Ongevallenverzekering. U kunt kiezen uit de dekkingen Ongeval & Blijvend Letsel en Ongeval & Overlijden. Met de eerste optie bent u verzekerd als u of één van uw medeverzekerden blijvend letsel aan een ongeluk overhoudt. Sluit u de dekking Ongeval & Overlijden af dan krijgt u een uitkering van €10.000 als u of een verzekerd gezinslid komt te overlijden na een ongeluk. De achterblijvers hoeven zich daar dan tenminste niet druk om te maken. Scheelt weer een grote zorg.

Meer informatie

Welke verzekering past bij u?

Er zijn twee mogelijkheden om u en uw geliefden goed en voordelig te verzekeren tegen ongevallen


We all benefit