Alle verzekeringen van InShared

De voordelige WA, Beperkt Casco, Beperkt Casco EXTRA en Allrisk autoverzekeringen van InShared zijn niet alleen goed voor uw auto, maar ook voor uw portemonnee.

Bovendien kunt u hem aanvullen met:

Ook uw huis is goed onder de pannen bij InShared met onze uitgebreide Woonverzekering. We hebben zowel een Opstal als een Inboedelverzekering.

Bovendien kunt u hem aanvullen met:

Iets stukmaken van een ander is altijd vervelend. Gelukkig bent u daar bij ons goed voor verzekerd met een ruime Aansprakelijkheids­verzekering.

Bij onze goedkope Brommerverzekering en Scooterverzekering zijn uw accessoires automatische meeverzekerd. We hebben zowel een WA als een Allriskverzekering.

Ook in het buitenland willen we graag dat u goed verzekerd bent. Daarom krijgt u bij onze Reisverzekering 24/7 noodhulp van Eurocross.

Niet alleen uw auto, uw huis en uw spullen zijn goed verzekerd bij InShared. Ook uw huisdier is veilig met een echte Dierenverzekering.

Toch ook een soort huis. Uw caravan is van alle kanten verzekerd met onze Caravanverzekering. Ook als het hagelt.

Het leven is niet zonder conflicten. Maar als ze echt uit de hand lopen, zit u goed met onze Rechtsbijstandverzekering.

Als u of uw familieleden een ongeluk krijgen, stelt u de eventuele financiële zorgen nog even uit met onze Ongevallenverzekering.

Overstappen naar InShared?

Opzeggen is jammer genoeg niet bij alle verzekeraars zo makkelijk als bij ons. Maar wij helpen u natuurlijk graag overstappen naar InShared met onze handige Overstaphulp.

we all benefit