Autoverzekering

Een goedkope Autoverzekering van InShared is goed voor u zelf, maar ook voor uw portemonnee. Helemaal als u schadevrij rijdt. Dat wordt bij ons namelijk beloond met Beloningspunten. En daarmee kunt u aan het eind van het jaar weer geld terugkrijgen.

Beoordeling autoverzekering

uit 5118 beoordelingen


Welke Autoverzekering past bij u?

Er zijn 4 mogelijkheden om uw auto goed en voordelig te verzekeren. Hier kunt u precies zien welke autoverzekering het beste bij u en uw auto past.

Voor de extra zekerheid

Naast de gewone Autoverzekering, kunt u zich extra verzekeren met onze aanvullende dekkingen voor inzittenden, pech en uw banden.

Inzittenden

Maar hoe zit het eigenlijk met de mensen in de auto? Die kunt u goedkoop verzekeren met de Schadeverzekering Inzittenden

Heeft u al een Autoverzekering bij InShared? Ga dan naar uw digitale Verzekeringsmap en voeg de Schadeverzekering Inzittenden toe.

Pechhulp

Pech onderweg? Met de aanvullende verzekering Pechhulp komt EuroCross International +31 (0)71 364 17 62 meteen naar u toe, 24 uur per dag, 7 dagen per week. In Nederland, maar ook in de rest van Europa als u daarvoor heeft gekozen. En niet alleen bij een kapotte auto, maar ook als u bijvoorbeeld uw sleutels kwijt bent.

Heeft u al een Autoverzekering bij InShared? Ga dan naar uw digitale Verzekeringsmap en voeg pechhulp toe.

Bandenbundel

Lekker veilig de weg op? In de zomer én in de winter? Dan is de BandenBundel van InShared misschien iets voor u. Gratis vervanging bij lekke banden, banden voor de helft van de prijs, voordelig monteren en stallen. Inclusief twee keer per jaar een uitgebreide autocheck.

Heeft u al een Autoverzekering bij InShared? Ga dan naar uw digitale Verzekeringsmap en voeg de Bandenbundel toe.

Waarom onze Autoverzekering?

Lage premie, ruime dekking

Voor 1 van de laagste premies in Nederland krijgt u o.a.:

  • Bij allrisk autoverzekering vergoeden wij de eerste 3 jaar de nieuwwaarde van uw (nieuwe) auto vergoed.
  • Snel online schadeproces
  • Juridische hulp bij het verhalen van autoschade.
  • Schade aan anderen is gedekt tot 5,6 miljoen (aan mensen) en tot 2,5 miljoen (aan dingen die u geraakt heeft).
De InShared Jaarbeloning

Claimt u een jaar geen schade? Dan krijgt u naast de ‘bonus’ van de bonus-malus, ook nog eens een Jaarbeloning. Een Persoonlijke en, als we samen geld overhouden, ook nog eens een Collectieve. Gewoon, omdat we meer geloven in belonen dan in straffen bij InShared.

Extra dekking voor auto van 6-11 jaar

InShared introduceert als eerste in Nederland De Beperkt Casco EXTRA autoverzekering: de enige waarbij u 100% vergoed krijgt bij schade door brand, storm, natuur, diefstal en óók de helft van uw zelfgemaakte deuken. Dus meer dekking, voor de prijs van de standaard beperkt casco.

Gratis vervangend vervoer

Als uw auto total loss, gestolen of bij onze hersteller ABS in reparatie is, krijgt u gratis een andere auto mee.

Hulp bij schade in binnen- en buitenland

Is er sprake van een noodgeval? Dan kunt ons 24 uur per dag ook telefonisch bereiken vanuit binnen- en buitenland via onze alarmdienst van Eurocross, telefoonnummer +31 (0)71 364 17 62.


we all benefit
Bereken nu uw premie

Direct uw auto verzekeren

Meer weten over autoverzekeringen

Top 5 meest gestelde vragen over autoverzekeringen

1. Hoe kan ik een Autoverzekering afsluiten?

InShared is een internetverzekeraar waarbij de klanten zelf aan de knoppen zitten. Dat betekent dat u de premie van onze Autoverzekering zelf via onze website kunt berekenen. Vindt u het wat? Dan kunt u de verzekering in een paar stappen afsluiten op onze website of, als u al klant bent, in uw bestaande digitale Verzekeringsmap.

2. Ik heb mijn auto ingeruild of ga hem inruilen. Hoe kan ik de verzekering omzetten?

Als u een nieuwe auto heeft gekocht, die net als uw huidige auto ook bij InShared verzekerd moeten worden, dan kunt u vanuit uw digitale Verzekeringsmap heel makkelijk uw Autoverzekering inruilen. Als u inlogt met uw inloggegevens klikt u op 'Verzekering toevoegen'. Daarna volgt u alle stappen op het scherm, ziet u meteen wat het allemaal gaat kosten en in een paar klikken heeft u er weer een InShared verzekering bij. En u kunt dan aangeven of dit een extra auto is, of dat u nu de verzekering afsluit voor de vervangende auto. Het wijst zich allemaal vanzelf.

3. Waar kan ik een nieuwe Groene Kaart van mijn auto vinden?

Als u een nieuwe Groene Kaart nodig heeft, dan kunt u heel makkelijk een nieuwe downloaden en printen vanuit uw digitale Verzekeringsmap. U vindt hem bij 'Verzekeringen' onder uw Autoverzekering. De geldigheidsduur schuift mee met de datum waarop u een print maakt. En als de kaart is verlopen, dan kunt u gewoon weer een nieuwe printen.

4. Tegen welke waarde ben ik verzekerd?

Als uw auto jonger is dan 3 jaar en u de eerste eigenaar bent, dan bent u verzekerd voor de nieuwwaarde. Met een tweedehands auto bent u tot 3 jaar na aankoop verzekerd voor de aanschafwaarde, maar alleen als de auto bij aankoop niet ouder was dan 6 jaar. Bovendien moet de auto zijn gekocht bij een BOVAG/RDW erkend autobedrijf. In alle andere gevallen bent u verzekerd voor de vervangingswaarde van de auto plus 10%, tot maximaal de aanschafwaarde. Meer weten? Kijk dan op deze pagina.

5. Mijn auto is verkocht. Hoe zet ik de verzekering stop?

In uw digitale Verzekeringsmap kunt u heel eenvoudig uw verzekering opzeggen. Nadat u bent ingelogd, klikt u bij 'Verzekeringen' op uw Autoverzekering. Daarna klikt u onder het kopje 'Start- en einddatum' op 'Opzeggen' en kunt u zelf de einddatum invullen. Nog even bevestigen, en de verzekering stopt dan op de dag die u heeft opgegeven. Heeft u een nieuwe auto gekocht, dan kunt u met een paar muisklikken weer een nieuwe Autoverzekering aanvragen.

En... overtuigd?

We hebben ons best gedaan om u te laten zien dat wij er alles aan doen om u de service en zekerheid te bieden die u zoekt in een autoverzekering. Bent u net zo overtuigd als wij dat zijn? Sluit dan nu direct en online uw verzekering af!

we all benefit