Opzeggen of wijzigen?

Opzeggen of wijzigen? Zo gebeurd!

U heeft een nieuwe auto gekocht en dus een nieuwe verzekering nodig, u gaat verhuizen en de Woonverzekering verhuist mee of u wilt echt bij ons weg. Dat kan natuurlijk ook. Wat de reden ook is, een verzekering bij InShared zegt u in een paar klikken zelf op. Gratis, 24/7 en zonder opzegtermijn.

Ik ben de chatbot. Waar gaat uw vraag over?

Uw verzekering bij InShared opzeggen

Ik wil nu mijn verzekering opzeggen

Opzeggen gaat bij InShared net zo makkelijk als het afsluiten van een verzekering. Dat doet u eenvoudig zelf online in uw digitale Verzekeringsmap. Gemak dient de mens!

Een verzekering bij InShared opzeggen is heel eenvoudig:

  • Alle verzekeringen zijn dagelijks opzegbaar
  • We kennen bij InShared geen opzegtermijn
  • Er worden geen opzegkosten in rekening gebracht
  • Eventueel teveel vooraf betaalde premie krijgt u automatisch terug

Omdat we geen contractduur kennen en u een verzekering zelf kunt stoppen, hoeft u ons echt geen vrijwaringsbewijs op te sturen. U kunt er zelf voor zorgen dat u een verzekering stopt meteen nadat een voertuig is overgeschreven.

Opzeggen, zo doet u dat!

Bij InShared kunt u uw verzekering opzeggen wanneer u maar wilt. Opzeggen gaat heel eenvoudig:

  • Log in met uw e-mailadres en wachtwoord
  • Klik bij de verzekering die u wilt stoppen op 'Direct regelen'
  • Druk op de knop 'Verzekering opzeggen'
  • Vul de einddatum in

We sturen u na de opzegging een e-mail met een overzicht van uw verzekeringen. Dan weet u meteen of uw opzegging gelukt is. Maar dat kunt u ook in uw digitale Verzekeringsmap zien natuurlijk.

Klik hier om in te loggen

Even goeie vrienden?

Afscheid nemen bestaat niet, zong een beroemde Nederlandse zanger. We zijn het helemaal met hem eens. U kunt namelijk altijd weer bij ons terugkomen. Wel zijn we oprecht benieuwd waarom u gaat. Dat willen we graag eerlijk horen, zodat we er iets mee kunnen. Waren we te duur? Niet behulpzaam genoeg? Lag het aan onze voorwaarden?

Uw feedback zou ons beste afscheidscadeau zijn. U kunt uw reden invullen bij het opzeggen. Dan gaan wij kijken of we onze diensten nog verder kunnen verbeteren. En wie weet, zien we u dan ooit weer bij ons terug!

Ik wil feedback geven over mijn afscheid!

Belangrijk om te weten

Voorkom een boete

In Nederland bent u verplicht om een auto, motor of brommer, die op uw naam staat, te verzekeren. Als u de verzekering zomaar opzegt (omdat ze kapot bij u thuis staan bijvoorbeeld), dan krijgt u een boete van € 400! Vergeet dus niet om het kenteken te schorsen. Dan kunt u er alleen niet meer mee de openbare weg op.

Voorkom een boete

Uw verzekering bij InShared wijzigen

Ik heb een nieuwe auto/brommer/motor

Gefeliciteerd. Een nieuw vervoersmiddel, altijd leuk. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe verzekering bij. U logt in op de website en komt automatisch in uw digitale Verzekeringsmap. Bij uw huidige Auto- of Motorverzekering klikt u op de knop ‘Zelf regelen’. U kiest daarna voor “Een nieuwe auto/motor”. En omdat uw gegevens allemaal al in ons systeem zitten is de rest een fluitje van een eurocent.

Heeft u een nieuwe brommer of scooter? Zeg dan in uw digitale Verzekeringsmap uw huidige verzekering op (zie 'Hoe zeg ik mijn verzekering op?'). Daarna sluit u gewoon een splinternieuwe af. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat uw premie anders wordt. Die is namelijk afhankelijk van het soort vervoersmiddel

Inloggen
nieuwe auto

Ik ga verhuizen

Uw nieuwe adres opgeven gaat heel eenvoudig. U hoeft alleen uw adresgegevens aan te passen in uw digitale Verzekeringsmap. Log in op de site en klik op “gegevens wijzigen” bij uw persoonsgegevens die bovenaan het overzicht staan. U vult uw nieuwe adres is en klaar!

Heeft u een Woonverzekering bij ons? Dan vragen we bij de adreswijziging meteen of we de verzekering moeten overzetten op uw nieuwe adres, of dat u misschien (tijdelijk) beide adressen wilt verzekeren.
Bij iedere verhuizing kan het zijn dat de premie voor uw verzekering(en) anders wordt, die is namelijk soms afhankelijk de omgeving waar u in woont en bij de Woonverzekering van het soort huis.

Inloggen
Ik ga verhuizen