Aansprakelijkheids­verzekering

Beoordeling Aansprakelijkheids­verzekering

Waarom onze Aansprakelijkheids­verzekering?

 • Lage premie, top Aansprakelijkheids­verzekering
 • Vergoeding tot max €1.500.000
 • 1 verzekering voor alle gezinsleden
Ik ben de chatbot. Waar gaat uw vraag over?

Dekking Aansprakelijkheids­verzekering

Iets stuk maken van een ander is vervelend. Gelukkig kunt u zich daar voor verzekeren met onze goedkope Aansprakelijkheids­verzekering.

Wel verzekerd

Wat is verzekerd?

Uw aansprakelijkheid voor schade:

 • Aan anderen tot maximaal € 1.500.000
 • Door brand of water vanwege kapotte leidingen aan een gehuurd vakantieverblijf in Nederland tot € 125.000
 • Door joyriding door uw kinderen jonger dan 18 jaar
 • Veroorzaakt door de eigen woning, bijvoorbeeld een afgewaaide dakpan

U bent tot maximaal € 15.000 verzekerd voor schade:

 • Ontstaan tijdens een vriendendienst
 • Per ongeluk veroorzaakt tijdens sport en spel en u niet aansprakelijk bent
 • Aan spullen die u leent maar niet voor schade aan bijvoorbeeld:
  • Motorrijtuigen, aanhangwagens, (sta) caravans, vouwwagens, motor- en zeilvaartuigen (ook kites en surfplanken) en luchtvaartuigen
  • Geld, bankpassen, chip- of creditcards

Wie is verzekerd?

 • U
 • Uw gezinsleden als u dit heeft opgegeven
 • Uw oppas en logés als zij voor hun aansprakelijkheid niet ergens anders verzekerd zijn
 • Uw huisdieren

Bovenstaande is een samenvatting van onze dekking. Hoe u precies bent verzekerd staat in onze voorwaarden.

Waarom onze Aansprakelijkheids­verzekering?

Lage premie, top Aansprakelijkheids­verzekering

We houden de premie laag en de kwaliteit van onze Aansprakelijkheids­verzekering hoog. Precies waar het om draait! Bij onze Aansprakelijkheids­verzekering bijvoorbeeld:

 • Bent u voor maximaal € 1.500.000 verzekerd voor schades waarvoor u of iemand uit uw gezin aansprakelijk is. En door uw huisdier aangerichte schades, waarvoor u aansprakelijk bent.
 • Vergoeden we ook letsel aan anderen die tijdens het sporten veroorzaakt wordt.
 • Bent u ook verzekerd voor schade die veroorzaakt wordt door uw woning aan anderen of spullen van anderen. Door vliegende dakpannen bijvoorbeeld.
 • Krijgt u uw eigen digitale Verzekeringsmap. Meteen iets aanpassen, een extra dekking afsluiten, een schade melden en uitgekeerd krijgen of zelf een verzekering afsluiten. Bij ons gaat alles digitaal en dus supersnel en makkelijk
Voor alle gezinsleden

U heeft het niet altijd zelf in de hand. Een kind dat de iPad van zijn lievelingsoom op de grond laat vallen. Een handige partner die voor de bouwmarkt nét even met een pas gekocht stuk hout langs een geparkeerde auto ‘aait’. Heeft u een samengesteld gezin? Dan zijn ook de kinderen van uw partner verzekerd op de momenten dat ze bij u wonen. Kortom: alle gezinsleden zijn meeverzekerd op één verzekering. Dit is wel afhankelijk van de gezinssamenstelling die u aan ons doorgeeft. Daarom is het belangrijk dat u de juiste gezinssamenstelling aan ons doorgeeft bij het afsluiten van de verzekering of update in uw Verzekeringsmap

Ook voor uw huisdier

Als uw huisdier schade heeft gemaakt aan spullen van iemand anders, dan is dat gewoon verzekerd

U mag elke dag opzeggen

Natuurlijk vinden we het jammer als u bij ons weg wilt. Maar daar heeft u dan vast een goede reden voor. Dus kunt u uw Aansprakelijkheids­verzekering op elk moment stopzetten. Dan storten we het geld dat u eventueel van ons tegoed heeft, weer terug op uw rekening.

De Jaarbeloning: we geven geld terug

Blijft er aan het eind van het jaar geld over van de premie die we hebben gereserveerd voor schade? Dan geven we dat weer terug aan u als Jaarbeloning.

Lees meer over de Jaarbeloning

we all benefit

Voorwaarden

Wat vinden onze klanten van onze Aansprakelijkheids­verzekering?

Zij gingen u voor:

Meer weten over aansprakelijkheids­verzekeringen?

Top 5 meest gestelde vragen over de Aansprakelijkheids­verzekering

Hoe kan ik een Aansprakelijkheidsverzekering bij jullie afsluiten?

InShared is een internetverzekeraar waarbij de klanten zelf aan de knoppen zitten. Dat betekent dat u de premie van onze Aansprakelijkheidsverzekering zelf via onze website kunt berekenen. Vindt u het wat? Dan kunt u de verzekering in een paar stappen afsluiten vanaf onze website of, als u al klant bent, vanuit uw bestaande digitale Verzekeringsmap.

Voor welk bedrag ben ik verzekerd met de Aansprakelijkheidsverzekering?

Wij vergoeden de gemaakte schade tot maximaal € 1.500.000 per schadegeval. Voor sommige soorten schades gelden andere maximumvergoedingen. Denk bijvoorbeeld aan brandschade aan het vakantiehuis dat u huurt. U kunt het precies nalezen in onze voorwaarden.

Waarvoor ben ik verzekerd met de Aansprakelijkheidsverzekering?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering van InShared bent u verzekerd voor schade die u (of een gezinslid) heeft gemaakt aan (spullen van) anderen. Binnen uw gezin is alleen lichamelijke schade gedekt. U bent trouwens ook verzekerd tijdens vrijwilligerswerk, stage en studie. Kijk hier voor de verzekeringsvoorwaarden.

Is schade die mijn huisdier veroorzaakt ook verzekerd?

Als uw huisdier schade heeft gemaakt aan spullen van iemand anders, dan is dat gewoon verzekerd bij uw Aansprakelijkheidsverzekering. Op deze pagina leest u alles over welke schades door huisdieren zijn gedekt.

Wie is er op mijn Aansprakelijkheidsverzekering (mee)verzekerd?

De Aansprakelijkheidsverzekering geldt voor de hele gezinssamenstelling die u heeft opgegeven bij het afsluiten van uw verzekering. Heeft u 'twee volwassenen met kinderen' opgegeven, dan zijn naast uzelf onder andere uw samenwonende partner en uw thuiswonende of studerende kinderen verzekerd. Bent u al klant? Dan ziet u in uw digitale Verzekeringsmap uw opgegeven gezinssamenstelling. Uw huisdier is ook meeverzekerd. Een volledig overzicht vindt u op deze pagina.

En... overtuigd?

We hebben ons best gedaan om u te laten zien dat wij er alles aan doen om u de service en zekerheid te bieden die u zoekt in een aansprakelijkheidsverzekering. Bent u net zo overtuigd als wij dat zijn? Sluit dan nu direct en online uw verzekering af!


We all benefit