Aan­spra­ke­lijk­heids­verzekering

Iets stuk maken van een ander is vervelend. Gelukkig kunt u zich daar voor verzekeren met onze goedkope Aansprakelijkheidsverzekering.

  • Vergoeding tot max €1.500.000
  • 1 verzekering voor alle gezinsleden
  • Ook bij letsel aan anderen tijdens sport

Beoordeling Aan­spra­ke­lijk­heids­verzekering

uit 684 beoordelingen

Waarom onze Aan­sprake­lijkheids­verzekering?

Lage premie, ruime dekking

Ongelukken zitten meestal daar waar u ze het minst verwacht. Gelukkig kunnen wij heel goed vooruit denken. Per schadegeval vergoeden we tot maximaal €1.500.000. En dat voor 1 van de laagste premies van Nederland.

Ook voor uw huisdier

Als uw huisdier schade heeft gemaakt aan spullen van iemand anders, dan is dat gewoon verzekerd.

Voor alle gezinsleden

U heeft het niet altijd zelf in de hand. Een kind dat de iPad van zijn lievelingsoom op de grond laat vallen. Een handige partner die voor de bouwmarkt nét even met een pas gekocht stuk hout langs een geparkeerde auto ‘aait’. Kortom: alle gezinsleden zijn meeverzekerd op één verzekering. Ook de kinderen van uw partner op de momenten dat ze bij u wonen.


we all benefit
Bereken nu uw premie

Meer weten over aansprakelijkheids­verzekeringen

Top 5 meest gestelde vragen over de Aansprakelijkheids­verzekering

1. Hoe kan ik een Aansprakelijkheidsverzekering bij jullie afsluiten?

InShared is een internetverzekeraar waarbij de klanten zelf aan de knoppen zitten. Dat betekent dat u de premie van onze Aansprakelijkheidsverzekering zelf via onze website kunt berekenen. Vindt u het wat? Dan kunt u de verzekering in een paar stappen afsluiten vanaf onze website of, als u al klant bent, vanuit uw bestaande digitale Verzekeringsmap.

2. Voor welk bedrag ben ik verzekerd met de Aansprakelijkheidsverzekering?

Wij vergoeden de gemaakte schade tot maximaal € 1.500.000 per schadegeval. Voor sommige soorten schades gelden andere maximumvergoedingen. Denk bijvoorbeeld aan brandschade aan het vakantiehuis dat u huurt. U kunt het precies nalezen in onze voorwaarden.

3. Waarvoor ben ik verzekerd met de Aansprakelijkheidsverzekering?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering van InShared bent u verzekerd voor schade die u (of een gezinslid) heeft gemaakt aan (spullen van) anderen. Binnen uw gezin is alleen lichamelijke schade gedekt. U bent trouwens ook verzekerd tijdens vrijwilligerswerk, stage en studie. Kijk hier voor de verzekeringsvoorwaarden.

4. Is schade die mijn huisdier veroorzaakt ook verzekerd?

Als uw huisdier schade heeft gemaakt aan spullen van iemand anders, dan is dat gewoon verzekerd bij uw Aansprakelijkheidsverzekering. Op deze pagina leest u alles over welke schades door huisdieren zijn gedekt.

5. Wie is er op mijn Aansprakelijkheidsverzekering (mee)verzekerd?

De Aansprakelijkheidsverzekering geldt voor de hele gezinssamenstelling die u heeft opgegeven bij het afsluiten van uw verzekering. Heeft u 'twee volwassenen met kinderen' opgegeven, dan zijn naast uzelf onder andere uw samenwonende partner en uw thuiswonende of studerende kinderen verzekerd. Bent u al klant? Dan ziet u in uw digitale Verzekeringsmap uw opgegeven gezinssamenstelling. Uw huisdier is ook meeverzekerd. Een volledig overzicht vindt u op deze pagina.

de Jaarbeloning van InShared.

In 1 zin: als we samen schade voorkomen en de kosten laag houden, dan blijven verzekeringen betaalbaar én houden we geld over voor de Jaarbeloning. We all benefit. Ok, 2 zinnen dan.

> Alles over de Jaarbeloning

En... overtuigd?

We hebben ons best gedaan om u te laten zien dat wij er alles aan doen om u de service en zekerheid te bieden die u zoekt in een aansprakelijkheidsverzekering. Bent u net zo overtuigd als wij dat zijn? Sluit dan nu direct en online uw verzekering af!

we all benefit