Aan­spra­ke­lijk­heids­verzekering

Iets stuk maken van een ander is vervelend. Gelukkig kunt u zich daar voor verzekeren met onze goedkope Aansprakelijkheidsverzekering.

  • Vergoeding tot max €1.500.000
  • 1 verzekering voor alle gezinsleden
  • Ook bij letsel aan anderen tijdens sport

Waarom onze Aan­sprake­lijkheids­verzekering?

Lage premie, ruime dekking

Ongelukken zitten meestal daar waar u ze het minst verwacht. Gelukkig kunnen wij heel goed vooruit denken. Per schadegeval vergoeden we tot maximaal €1.500.000. En dat voor 1 van de laagste premies van Nederland.

Premie naar levenservaring

Wijsheid komt met de jaren. Bovendien worden eventuele kleine kinderen groot en dus is de kans op schade kleiner en gaat uw premie elk jaar iets omlaag. Vanaf uw 70ste gaat de premie trouwens weer ietsje omhoog.

Ook voor uw huisdier

Als uw huisdier schade heeft gemaakt aan spullen van iemand anders, dan is dat gewoon verzekerd.

Voor alle gezinsleden

U heeft het niet altijd zelf in de hand. Een kind dat de iPad van zijn lievelingsoom op de grond laat vallen. Een handige partner die voor de bouwmarkt nét even met een pas gekocht stuk hout langs een geparkeerde auto ‘aait’. Kortom: alle gezinsleden zijn meeverzekerd op één verzekering. Ook de kinderen van uw partner op de momenten dat ze bij u wonen.

Als beste getest in 2013 en wederom beste koop in 2014

Het was de Consumentenbond opgevallen dat sommige aansprakelijkheidsverzekeringen niet thuis geven als uw kind per ongeluk de dure bril van oma van haar hoofd slaat. Wij wel. Zonder clausules. Onbeperkt tijdens het oppassen en sporten en zelfs tot €10.000 bij joyriden. Vandaar dus: als beste getest!


we all benefit
Bereken nu uw premie

Meer weten over aansprakelijkheids­verzekeringen

Top 5 meest gestelde vragen over de Aansprakelijkheids­verzekering

En... overtuigd?

We hebben ons best gedaan om u te laten zien dat wij er alles aan doen om u de service en zekerheid te bieden die u zoekt in een aansprakelijkheidsverzekering. Bent u net zo overtuigd als wij dat zijn? Sluit dan nu direct en online uw verzekering af!

we all benefit