Brommer­verzekering

Met onze goedkope Brommerverzekering kunt u veilig de paden op en de lanen in. En heeft u een jaar lang geen schade gehad? Dan kunt u aan het eind van het verzekeringsjaar geld terugkrijgen met uw Beloningspunten. Toch leuk, een gratis volle tank.


Welke Brommerverzekering past bij u?

Er zijn 2 mogelijkheden om uw brommer goed en voordelig te verzekeren. Hier kunt u precies zien welke Brommerverzekering het beste bij u en uw bromfiets past.

Dekkingen Brommerverzekering WA (verplicht) Allrisk
U heeft schade veroorzaakt bij/aan anderen
U heeft schade veroorzaakt aan uw brommer
Uw brommer is gestolen
Schade door storm of omwaaien van uw brommer
Botsing met een dier
Schade door brand, kortsluiting of hagel
Vergoeding voor vervangend vervoer
Meer informatie Meer informatie

Waarom onze Brommerverzekering?

Vervangend vervoer

Heeft u schade aan uw bromfiets waardoor u niet meer kunt rijden? En u heeft een Allrisk dekking? Dan krijgt u per schadegeval €40 om met het openbaar vervoer te gaan. Komt u tijdens de reparatie in ieder geval waar u zijn moet.

Accessoires meeverzekerd

De accessoires die op uw brommer gemonteerd zijn (zoals een windscherm) zijn gewoon meeverzekerd. Dat geldt trouwens ook voor uw helm.

U kunt elke dag opzeggen

Natuurlijk vinden we het jammer als u weer weg wilt. Maar daar heeft u dan vast een goede reden voor. Dus kunt u uw brommerverzekering op elk moment stopzetten en storten we het geld dat u eventueel van ons tegoed hebt, weer terug op uw rekening.


we all benefit
Bereken nu uw premie

Meer weten over brommerverzekeringen

Top 5 meest gestelde vragen over brommerverzekeringen

En... overtuigd?

We hebben ons best gedaan om u te laten zien dat wij er alles aan doen om u de service en zekerheid te bieden die u zoekt in een brommerverzekering. Bent u net zo overtuigd als wij dat zijn? Sluit dan nu direct en online uw verzekering af!

we all benefit