Woonverzekering

Uw huis is goed onder de pannen bij InShared: de vergoedingen van onze goedkope Woonverzekering zijn hoog, de dekkingen ruim en u bent nooit onderverzekerd. Bovendien kunt u ook de meeste schade die u zelf maakt verzekeren met onze Allriskdekking. En is er toch geen schade? Dan blijft er geld over voor onze Jaarbeloning.

Beoordeling woonverzekering

uit 8096 beoordelingen

Welke Woonverzekering past bij u?

Er zijn 2 mogelijkheden om uw huis goed en voordelig te verzekeren. Hier kunt u precies zien welke Woonverzekering u nodig heeft.

Basis Woonverzekering Opstal Inboedel
Schade aan uw keuken door brand
Schade aan uw bankstel door brand
Waterschade aan uw vast (gelijmde) houten vloer
Waterschade aan uw losse/zwevende vloer
Schade aan uw woning door poging tot inbraak
Schade aan uw spullen tijdens vervoer en verhuizing
Schade aan uw dak door omgevallen boom
Schade aan mobiele apparaten door brand, inbraak , lekkage (niet vallen/stoten)
Allrisk Woonverzekering (extra dekking)
Schade aan uw woning, die u zelf gemaakt heeft
Schade aan uw spullen, die u zelf gemaakt heeft (behalve mobiele apparaten)
Mobiele apparaten & extra kostbaarheden (extra dekking)
Schade door vallen/stoten en diefstal, ook buitenshuis
Meer informatie Meer informatie

Voor de extra zekerheid

Naast de inboedel en de opstal, kunt u zich extra verzekeren met onze aanvullende dekkingen Mobiele apparaten & extra kostbaarheden, Eigenaarsbelang, Glas en Allrisk.

Mobiele apparaten & extra kostbaarheden

Uw apparaten, sieraden en andere kostbaarheden zijn in huis verzekerd voor brand en diefstal door uw inboedelverzekering. Maar wat als u uw smartphone eens laat vallen? En wat als u uw spullen mee naar buiten neemt? Daarvoor hebben wij de speciale dekking ‘Mobiele apparaten en extra kostbaarheden’ in het leven geroepen. En die komt soms inderdaad als geroepen.

Heeft u al een Woonverzekering bij InShared? Ga dan naar uw digitale Verzekeringsmap en voeg de dekking Mobiele apparaten & extra kostbaarheden toe.

Eigenaarsbelang

Voor iedereen met een huurhuis of een koopappartement, die daar zelf tijd, geld en liefde in stopt. Extra luxe afwerking (zoals een mooie keuken), kunt u verzekeren tegen brand, storm en inbraak. Want extra luxe afwerking is vaak niet voldoende gedekt door de opstalverzekering van de eigenaar van de huurwoning of Vereniging van eigenaren van het appartement.

Heeft u al een Woonverzekering bij InShared? Ga dan naar uw digitale Verzekeringsmap en voeg de dekking Eigenaarsbelang toe.

Glas

Een groot deel van uw huis bestaat uit glas. Gelukkig kunt u ook ramen en ruiten verzekeren bij InShared. Met de aanvullende Glasverzekering, betalen wij plotselinge schade aan glas dat bij uw huis hoort.

Heeft u al een Woonverzekering bij InShared? Ga dan naar uw digitale Verzekeringsmap en voeg de aanvullende Glasverzekering toe.

Allrisk

U laat een glas wijn op uw bank vallen, de kinderen maken een kunstwerk op het behang of u stoot tijdens het stofzuigen per ongeluk de televisie om. Bij een gewone woonverzekering vallen deze schades onder ‘dikke pech’ en bent u niet voor verzekerd. Met onze Allrisk Woonverzekering bent u voor bijna alle schades aan uw huis verzekerd. Ook als u de schade per ongeluk zelf heeft veroorzaakt.

Heeft u al een Woonverzekering bij InShared? Ga dan naar uw digitale Verzekeringsmap en voeg de dekking Allrisk toe.

Waarom onze Woonverzekering?

Unieke Inboedelwaarde- en Herbouwwaardegarantie

Als de herbouwwaarde van uw huis niet hoog genoeg is om de schade te dekken, hogen wij het bedrag gewoon op, zodat u nooit onderverzekerd bent. U heeft bij ons bovendien nooit inboedelmeters nodig.

Allriskdekking mogelijk

Wilt u bijna alle risico’s uitsluiten? Vink dan de allriskdekking aan. Daarmee is ook de meeste schade die uw gezin zelf maakt verzekerd.

Keuzemodules Mobiele apparaten & extra kostbaarheden, Eigenaarsbelang & Glas

Voordelig uw kostbaarheden buitenshuis verzekeren, uw ramen en ruiten of de extra luxe afwerking van uw huurhuis of koopappartement? Dat kan!

Jaarbeloning van InShared

Verzekeren is eigenlijk heel simpel. Met z'n allen stop je geld in een pot om de risico's van het leven mee te betalen, als dat nodig is. Maar als we heel voorzichtig zijn en daardoor niet al het geld uit de pot nodig hebben, houden we geld over. En dat geven we bij InShared gewoon weer terug aan u. Als Jaarbeloning.

Alles over onze Jaarbeloning


we all benefit
Bereken nu uw premie

Meer weten over woonverzekeringen

Top 5 meest gestelde vragen over woonverzekeringen

1. Ik heb zonnepanelen op mijn huurwoning laten plaatsen. Zijn deze verzekerd?

Zonnepanelen en (schotel)antennes die aan uw huurwoning of appartement verankerd zijn, zijn verzekerd met de extra dekking Eigenaarsbelang bij de Woonverzekering. Als u als eigenaar een Opstalverzekering heeft afgesloten, dan zijn zonnepanelen onder die dekking verzekerd.

2. Hoe kan ik een Woonverzekering afsluiten?

InShared is een internetverzekeraar waarbij de klanten zelf aan de knoppen zitten. Dat betekent dat u de premie van onze Woonverzekering zelf via onze website kunt berekenen. Vindt u het wat? Dan kunt u de verzekering in een paar stappen afsluiten op onze website of, als u al klant bent, in uw bestaande digitale Verzekeringsmap.

3. Hoe bepalen jullie de waarde van kunst?

Wij vergoeden bij vervanging of reparatie van Sieraden en Waardevolle spullen maximaal de verzamelwaarde en anders de dagwaarde.

4. Is mijn mobiele telefoon ook buitenshuis verzekerd?

Met de extra dekking Kostbaarheden verzekert u mobiele elektronica die uw eigendom is zoals smartphones, tablets, laptops en smartwatches tegen diefstal, beroving, vallen en stoten. Deze kostbaarheden zijn in en buiten uw woonhuis overal ter wereld verzekerd voor schade door plotselinge en onvoorziene gebeurtenissen.

5. Hoe bepalen jullie de herbouwwaarde?

De herbouwwaarde van uw huis is het bedrag dat nodig is om uw huis opnieuw op te bouwen tot de oorspronkelijke staat. Bijvoorbeeld als het huis verloren gaat na een brand of door weersomstandigheden. Mocht dit gebeuren, dan wilt u natuurlijk goed verzekerd zijn. InShared begrijpt dit en onze Woonverzekeringen zijn hier dan ook op ingericht. Meer over de herbouwwaarde leest u op deze pagina.

En... overtuigd?

We hebben ons best gedaan om u te laten zien dat wij er alles aan doen om u de service en zekerheid te bieden die u zoekt in een woonverzekering. Bent u net zo overtuigd als wij dat zijn? Sluit dan nu direct en online uw verzekering af!

we all benefit