Dieren­verzekering

Waarom onze Dieren­verzekering?

  • Lage premie, top Dierenverzekering
  • Advertentie bij vermissing
  • Geldt ook op vakantie

Welke Dieren­verzekering past bij u?

Er zijn 3 mogelijkheden om uw huisdieren te verzekeren tegen ongevallen en medische kosten. Hier kunt u precies zien welke Dierenverzekering het beste bij uw huisdier past.

Waarom onze Dieren­verzekering?

Lage premie, top Dieren­verzekering

We houden de premie laag en de kwaliteit van onze Dieren­verzekering hoog. Precies waar het om draait! Bij onze Dieren­verzekering bijvoorbeeld:

  • Willen we graag helpen om uw lieveling terug te vinden als hij/zij is weggelopen. Dus vergoeden we een advertentie voor maximaal € 250
  • Geldt de verzekering voor ongelukken in Nederland, maar ook als uw dier mee op vakantie is in Europa, zijn de medische kosten van een ongeluk gedekt
  • Kunt u ook kiezen voor Huisdier & zorg 50%. Dan betalen wij de helft van de medische kosten, u de andere
  • Krijgt u uw eigen digitale Verzekeringsmap. Meteen iets aanpassen, een extra dekking afsluiten, een schade melden en uitgekeerd krijgen of zelf een verzekering afsluiten. Bij ons gaat alles digitaal en dus supersnel en makkelijk
Medische kosten tot € 3.500

Omdat we weten dat de kosten voor behandelingen van honden en katten kunnen oplopen, vergoeden we tot maximaal € 3.500 per jaar.

Aanvullende dekkingen

Het is jammer genoeg een feit. Bijna alle dieren worden uiteindelijk ziek. En dan is financiële hulp bij de kosten voor de dierenarts best fijn. Maar ook preventieve behandelingen zoals vaccinaties en een health check worden tot € 80 per jaar vergoed.

U mag elke dag opzeggen

Natuurlijk vinden we het jammer als u bij ons weg wilt. Maar daar heeft u dan vast een goede reden voor. Dus kunt u uw Dieren­verzekering op elk moment stopzetten. Dan storten we het geld dat u eventueel van ons tegoed heeft, weer terug op uw rekening.

De Jaarbeloning: we geven geld terug

Blijft er aan het eind van het jaar geld over van de premie die we hebben gereserveerd voor schade? Dan geven we dat weer terug aan u als Jaarbeloning.

Lees meer over de Jaarbeloning

we all benefit
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Eigen risico
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Eigen risico

Wat vinden onze klanten van onze Dieren­verzekering?

Zij gingen u voor:

Meer weten over Dieren­verzekering

Top 5 meest gestelde vragen over de Dieren­verzekering

Hoe kan ik een Dierenverzekering bij jullie afsluiten en wat wordt mijn premie?
InShared is een internetverzekeraar waarbij de klanten zelf aan de knoppen zitten. Dat betekent dat u de premie van onze Dierenverzekering zelf op deze pagina kunt berekenen. Vindt u het wat? Dan kunt u de verzekering in een paar stappen afsluiten op onze website of, als u al klant bent, in uw bestaande digitale Verzekeringsmap.
Is er een wachttijd voor de Dierenverzekering?
Er geldt een wachttijd van 30 dagen voor kosten die het gevolg zijn van ziekten of klachten in deze eerste 30 dagen. De wachttijd geldt niet als uw huisdier een ongeval krijgt in die periode. Ook kosten voor de behandeling van kwalen die uw huisdier al had voordat u de verzekering afsloot, worden niet vergoed.
Tot welke leeftijd kan ik mijn dier bij jullie verzekeren?
De dekkingen Huisdier & Zorg 50% en Huisdier & Zorg 100% kunt u afsluiten voor honden en katten tot en met 5 jaar oud. De dekking Huisdier & Ongeval kunt u afsluiten voor honden en katten tot en met 8 jaar. Als uw huisdier ouder is kunt u helaas geen verzekering afsluiten.
Ben ik ook verzekerd als mijn huisdier ziek wordt?
Met de basisdekking Huisdier & ongeval bent u alleen verzekerd voor medische kosten voor uw hond of kat na een ongeval. Kosten die u maakt omdat uw huisdier ziek is geworden, vallen dus niet onder de dekking. Ziekte wordt wel vergoed met de aanvullende dekking Huisdier & zorg 50% of Huisdier & zorg 100%.
Geldt er nog een eigen risico of eigen bijdrage?
Bij de Dierenverzekering geldt een eigen risico van 15%. Alleen als u Huisdier & zorg (50%) heeft afgesloten geldt er geen eigen risico. Bij Huisdier & zorg 50% neemt u zelf de helft van de kosten voor uw rekening.

En... overtuigd?

We hebben ons best gedaan om u te laten zien dat wij er alles aan doen om u de service en zekerheid te bieden die u zoekt in een dierenverzekering. Bent u net zo overtuigd als wij dat zijn? Sluit dan nu direct en online uw verzekering af!