Help ik heb schade!

Schade is vervelend, maar gelukkig kan bij ons schade heel makkelijk online gemeld worden. U zegt wat er is gebeurd, wij zoeken automatisch alle dekkingen bij elkaar waar u recht op heeft en u ziet meteen wat de gevolgen zijn van uw claim. Pech onderweg of een noodsituatie (denk aan diefstal van de auto, letsel, grote lekkage of brand), bel met onze Alarmcentrale.

Schademelden

Nood

Bij acute noodsituaties zoals:

  • Diefstal van auto, motor of brommer
  • Grote brand
  • Letsel
  • Overstroming/grote lekkage

Belt u ons alarmnummer
+31 (0)71 364 17 62

U hoort dan dit keuzemenu

Geen nood

Geen nood? Meld dan uw schade online. Dat is snel, duidelijk en eerlijk.

Meld schade online

Al schade gemeld?

Bekijk de schadestatus

Schadevrije jaren

Als u aansprakelijk bent voor de schade, ziet u bijvoorbeeld hoeveel eigen risico u bij deze claim betaalt, wat er met uw Jaarbeloning gebeurt en of u na deze schade een hogere premie gaat betalen. Heeft u een voertuig bij ons verzekerd, dan verliest u per schade 5 schadevrije jaren. InShared werkt bij de Auto-, Motor- en Brommerverzekering met een bonus-malussysteem. Bonus-malus wil zeggen dat u elk jaar een treetje stijgt op onze bonus-malusladder als u geen schade heeft geclaimd. En hoe hoger u komt, hoe lager uw premie wordt. Claimt u wel schade? Dan gaat u weer een paar treetjes omlaag en stijgt de premie dus ook weer. U leest daar alles over in de voorwaarden van de Auto-, Motor-, als Brommerverzekering.

Eigen risico

Voor sommige verzekeringen hebben wij een eigen risico ingesteld. Dit betekent dat iedereen die schade heeft, een klein deel van het schadebedrag zelf betaalt.
Dat eigen risico is trouwens lager als u de schade door één van onze schadeherstelbedrijven laat maken. Was de schade niet uw schuld? Dan hoeft u het eigen risico alleen voor te schieten. Als u inderdaad niet aansprakelijk bent, krijgt u het bedrag meteen weer van ons terug en verrekenen wij het met de tegenpartij.

Jaarbeloning

Klein lichtpuntje: een schadeclaim heeft geen gevolgen voor uw Jaarbeloning. Als we samen geld overhouden, krijgt iedereen geld terug.

Meer weten over de nieuwe service Directe Schadeafhandeling

Met een WA- of een Beperkt Casco autoverzekering bent u niet verzekerd voor blikschade die door een ander is veroorzaakt. Maar er gaat wat veranderen. Per 1 juli 2021 hebben verzekeraars samen afgesproken dat u (in sommige gevallen) dan toch terecht kunt bij uw eigen verzekeraar voor een nieuwe service: De Directe Schadeafhandeling. Dat kost u niks. Het schadeteam bekijkt hoe de schade is ontstaan en beoordeelt of de tegenpartij aansprakelijk is. Als dat zo is, dan kunt u de schade aan uw auto laten herstellen en betalen wij dat! Meer lezen.

Contact

Noodsituatie

Pech onderweg of een noodsituatie?
Bel ons alarmnummer

Bel ons alarmnummer:

+31 (0)71 364 17 62

(standaardtarief)

Na ons keuzemenu, is de wachttijd maximaal 5 minuten

Schademelden

Dat kan heel makkelijk online.

Bel ons schadenummer op werkdagen van 9.00-17.00:

+31 (0)71 364 17 62

optie 4 - (standaardtarief)

Schadestatus

In uw digitale Verzekeringsmap ziet u hoe het ervoor staat. Niet? Stuur ons dan een mail.

Bedrijven

Bent u schadereparateur of verzekeraar, mailt u ons dan.


we all benefit