Scooterverzekering

Wat is er heerlijker dan zorgeloos een lange tocht maken met uw nieuwe scooter? Met een Scooterverzekering kunt u veilig toeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om diefstal of schade. En u kunt ook nog eens aan het einde van het jaar geld terugkrijgen met onze Jaarbeloning.

Beoordeling Scooterverzekering

uit 1891 beoordelingen

Welke Scooterverzekering past bij u?

U kunt uw scooter WA of Allrisk verzekeren. Ook een elektrische scooter verzekert u bij ons goed en voordelig. Bekijk in de tabel welke verzekering het voordeligste voor u is en wat er precies onder valt.

Dekkingen Scooterverzekering WA (verplicht) Allrisk
U heeft schade veroorzaakt bij/aan anderen
U heeft schade veroorzaakt aan uw scooter
Uw scooter is gestolen
Schade door storm of omwaaien van uw scooter
Botsing met een dier
Schade door brand, kortsluiting of hagel
Vergoeding voor vervangend vervoer
Meer informatie Meer informatie

Waarom onze Scooterverzekering?

Vervangend vervoer

Wat gebeurt er als uw scooter onbruikbaar is geworden door een ongeluk? Dat komt natuurlijk nooit goed uit. Als u een Allriskdekking heeft, krijgt u een schadevergoeding van € 40, zodat u de bus of de trein kan pakken.

Accessoires meeverzekerd

Heeft u veel accessoires op uw scooter zitten? Geen probleem. De gemonteerde accessoires en uw helm zijn allemaal meeverzekerd.

U kunt elke dag opzeggen

Veel mensen vinden het een fijn idee dat onze Scooterverzekering altijd opzegbaar is. Natuurlijk vinden we het jammer, maar we doen er niet moeilijk over. Als u nog geld van ons tegoed heeft, storten we dat terug op uw rekening.


we all benefit

Meer weten over onze Scooterverzekering

Top 5 meest gestelde vragen over Scooterverzekeringen

1. Geldt er een eigen risico bij de Scooterverzekering?

Voor een schade die valt onder de WA-dekking van uw Scooterverzekering geldt geen eigen risico. Als de schade onder de Allriskdekking valt, is bij elke schademelding het eigen risico € 250. Als de bestuurder jonger is dan is opgegeven en daardoor in een andere leeftijdscategorie valt, betaalt u bovenop het gewone bedrag nog een extra eigen risico van € 250.

2. Hoe kan ik de premie voor een Scooterverzekering berekenen?

Bij InShared kunt u per verzekering zelf een premieberekening doen. Als u wilt weten wat u maandelijks gaat betalen voor een Scooterverzekering bij InShared, dan kunt u op deze pagina een vrijblijvende premieberekening doen. Vindt u het wat? Dan kunt u de verzekering in een paar stappen afsluiten vanaf onze website of, als u al klant bent, vanuit uw bestaande digitale Verzekeringsmap.

3. Is een Scooterverzekering wettelijk verplicht?

In Nederland hebben we gezamenlijk besloten dat iedereen die met een scooter de weg op gaat, verplicht is om minimaal een WA-Scooterverzekering te hebben. Een WA-verzekering dekt de schade die u anderen toebrengt. Een hele sociale verzekering dus. En heeft u zelf een keer schade door de ‘schuld’ van een ander? Dan draait u daar dus ook niet zelf voor op.

4. Ik ga mijn scooter inruilen. Hoe pas ik mijn verzekering aan?

U gaat uw scooter inruilen? U kunt dan de verzekering van uw huidige scooter stoppen door bij 'Verzekeringen' uw huidige Scooterverzekering te kiezen en daarna onder het kopje 'Start- en einddatum' op 'Opzeggen' te klikken. U vult hier een einddatum in en per die datum stopt uw huidige verzekering. De verzekering van uw nieuwe scooter voegt u in uw digitale Verzekeringsmap toe met de datum dat u hem op gaat halen. Hij is dan meteen goed verzekerd.

5. Hoe sluit ik een Scooterverzekering bij jullie af?

InShared is een internetverzekeraar waarbij de klanten zelf aan de knoppen zitten. Dat betekent dat u de premie van onze Scooterverzekering zelf via onze website kunt berekenen. Vindt u het wat? Dan kunt u de verzekering in een paar stappen afsluiten op onze website of, als u al klant bent, in uw bestaande digitale Verzekeringsmap.

Overstappen naar InShared?

Wilt u graag een Scooterverzekering bij InShared afsluiten, maar bent u bang voor ‘gedoe’? Maakt u zich geen zorgen. De Overstaphulp helpt u graag bij de overstap.

> Stap nu over
overstappen verzekering

de Jaarbeloning van InShared.

In 1 zin: als we samen schade voorkomen en de kosten laag houden, dan blijven verzekeringen betaalbaar én houden we geld over voor de Jaarbeloning. We all benefit. Ok, 2 zinnen dan.

> Alles over de Jaarbeloning

En... overtuigd?

We hebben ons best gedaan om u te laten zien dat wij er alles aan doen om u de service en zekerheid te bieden die u zoekt in een scooterverzekering. Bent u net zo overtuigd als wij dat zijn? Sluit dan nu direct en online uw verzekering af!

we all benefit