Scooterverzekering

Wat is er heerlijker dan zorgeloos een lange tocht maken met uw nieuwe scooter? Met een scooterverzekering kunt u veilig toeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om diefstal of schade. Maakt u het hele jaar geen brokken? Dan krijgt u natuurlijk Beloningspunten.

Welke Scooterverzekering past bij u?

U kunt uw scooter WA of Allrisk verzekeren. Bekijk in de tabel welke verzekering het voordeligste voor u is en wat er precies onder valt.

Dekkingen Scooterverzekering WA (verplicht) Allrisk
U heeft schade veroorzaakt bij/aan anderen
U heeft schade veroorzaakt aan uw scooter
Uw scooter is gestolen
Schade door storm of omwaaien van uw scooter
Botsing met een dier
Schade door brand, kortsluiting of hagel
Vergoeding voor vervangend vervoer
Meer informatie Meer informatie

Waarom onze Scooterverzekering?

Vervangend vervoer

Wat gebeurt er als uw scooter onbruikbaar is geworden door een ongeluk? Dat komt natuurlijk nooit goed uit. Als u een Allriskdekking heeft, krijgt u een schadevergoeding van € 40, zodat u de bus of de trein kan pakken.

Accessoires meeverzekerd

Heeft u veel accessoires op uw scooter zitten? Geen probleem. De gemonteerde accessoires en uw helm zijn allemaal meeverzekerd.

U kunt elke dag opzeggen

Veel mensen vinden het een fijn idee dat onze Scooterverzekering altijd opzegbaar is. Natuurlijk vinden we het jammer, maar we doen er niet moeilijk over. Als u nog geld van ons tegoed heeft, storten we dat terug op uw rekening.


we all benefit

Meer weten over onze Scooterverzekering

Top 5 meest gestelde vragen over Scooterverzekeringen

Overstappen naar InShared?

Wilt u graag een Scooterverzekering bij InShared afsluiten, maar bent u bang voor ‘gedoe’? Maakt u zich geen zorgen. De Overstaphulp helpt u graag bij de overstap.

> Stap nu over
overstappen verzekering

Beloningspunten

Bij onze Scooterverzekering krijgt u Beloningspunten als u zonder brokken het jaar doorkomt of als u maatregelingen neemt om schade te beperken, zoals:

  • Extra goed slot
> Alles over Beloningspunten

En... overtuigd?

We hebben ons best gedaan om u te laten zien dat wij er alles aan doen om u de service en zekerheid te bieden die u zoekt in een scooterverzekering. Bent u net zo overtuigd als wij dat zijn? Sluit dan nu direct en online uw verzekering af!

we all benefit