Eigen risico

Eigen risico fietsverzekering

Sluit u onze Fietsverzekering af, dan hoeft u zich niet druk te maken over een eigen risico. Die is er namelijk niet. Bij schade betaalt u nul euro. Nada. Noppes.

Ik ben de chatbot. Waar gaat uw vraag over?

Wat is een eigen risico eigenlijk?

Met onze Fietsverzekering valt u dus met uw neus in de boter, want er is geen eigen risico. Voor sommige verzekeringen hebben wij wel een eigen risico ingesteld. Dit betekent dat iedereen die schade heeft een klein deel van het schadebedrag zelf betaalt. Waarom? Omdat het kosten scheelt en wij de premies zo laag kunnen houden. Ook zorgen we er op die manier voor dat de lasten die u zelf niet kunt dragen, door de grote groep gedragen worden.

Welke Fietsverzekering past bij uw fiets?

U bent natuurlijk naar een verzekering op zoek die goed bij u én uw fiets past. U kunt bij ons kiezen uit een Diefstalverzekering of een Allriskverzekering:

Diefstalverzekering

De naam zegt het al: met onze Diefstalverzekering bent u verzekerd als uw stalen ros gestolen wordt of iemand dat geprobeerd heeft.

Allriskverzekering

Met onze Allrisk Fietsverzekering is uw favoriete tweewieler goed verzekerd tegen schade en diefstal. De accessoires zijn voor maximaal € 200 meeverzekerd. Schade na het omwaaien of omvallen van uw fiets is ook verzekerd. Net zoals schade die u per ongeluk zelf maakt. De crème de la crème onder de Fietsverzekeringen dus.

Wat moet ik doen als mijn fiets gestolen is?

Heeft u de dikke pech dat u fiets gestolen wordt, doe dan aangifte bij de politie en stuur ons een aangetekende brief met: de 2 fietssleutels waarvan de sleutelnummers in uw digitale Verzekeringsmap staan, een ingevulde afstandsverklaring en de originele bon van uw fiets. Heeft u een elektronisch slot met een ART-categorie 2? Stuur dan het logfile naar ons. Is uw fiets na 20 dagen nog niet terecht? Dan krijgt u van ons geld voor een nieuwe fiets.

Kan ik mijn e-bike ook verzekeren?

Elke fiets is bij ons welkom, dus ook een elektrische. Uw accu is gewoon meeverzekerd tegen diefstal of een poging daartoe. Heeft u onze Allrisk dekking? Dan zijn uw elektrische fiets en accu ook verzekerd bij een ongeluk, valschade of schade die u per ongeluk zelf maakt. Voor de Fietsverzekering van uw elektrische fiets geldt natuurlijk ook geen eigen risico.

Bereken uw premie