Onderdeel van
onze Reisverzekering

Annulerings­verzekering

Met de voordelige Annuleringsverzekering van InShared krijgt u geld terug als u ineens niet op reis kunt of als u eerder terug moet. Iets waar we natuurlijk liever niet over nadenken. Wel heel erg fijn dat wanneer iets onverwachts gebeurt, de financiële gevolgen in ieder geval verzekerd zijn. Daar hoeft u zich dan geen zorgen over te maken.

Dekking Annuleringsverzekering

Voor een paar euro per maand sluit u een doorlopende Annuleringsverzekering af bij onze Reisverzekering (basisdekking). Dan krijgt u geld terug, als u ineens niet op reis kunt of als u eerder weg moet. Reist u alleen dan krijgt u maximaal €2.000 per reis. Voor een gezin maximaal €6.000.

Wel verzekerd

  • bij annulering: de (gedeeltelijke) reissom en overboekingkosten
  • bij voortijdige terugkeer: de reissom per niet gebruikte vakantiedag
  • bij vertrekvertraging van meer dan 8 uur

Niet verzekerd

Annuleringskosten gemaakt in verband met:

  • werk
  • zwangerschap (die bij de boeking al bekend was)
  • ziekte (die bij de boeking al bekend was)
  • terugkeer of annulering die u al bij de boeking kon verwachten

Eigen risico

€0 eigen risico bij de Annuleringsverzekering

Waarom onze Annuleringsverzekering?

  • Maximaal verzekerd bedrag €6.000 per reis voor een gezin en €15.000 per jaar
  • Geen eigen risico
  • Overboekingskosten en reissom verzekerd

we all benefit

Annuleringsverzekering

Heeft u al een Reisverzekering?

De Annuleringsverzekering is onderdeel van onze Reisverzekering. Heeft u al een Reisverzekering? Ga dan naar uw digitale Verzekeringsmap en voeg de Annuleringsverzekering toe.

Vragen over de Annuleringsverzekering

1. Wanneer moet ik de Annuleringsdekking afsluiten?

Het is helemaal aan u wanneer u de Annuleringsdekking afsluit. Let op, want om goed verzekerd te zijn moet u de dekking zo snel mogelijk in laten gaan. Houdt u er ook rekening mee dat de Annuleringsdekking alleen van toepassing is op gebeurtenissen waarvan u nog niet op de hoogte was toen u de reis heeft geboekt en ook bij het afsluiten van uw Annuleringsdekking was u hier nog niet van op de hoogte. U leest alle details op deze pagina.

2. Kan ik alleen een Annuleringsverzekering, zonder Reisverzekering, afsluiten?

De Reisverzekering is de basisdekking. Die moet u dus altijd hebben. U kunt daarbij een Annuleringsdekking afsluiten en ook de dekking voor Medische kosten en, als u dat wilt, Voertuighulp Europa. Het is niet mogelijk een losse Annuleringsverzekering af te sluiten.

3. Voor welk bedrag ben ik verzekerd met de Annuleringsdekking?

Voor welk bedrag u verzekerd bent met de Annuleringsdekking, hangt af van de gezinssamenstelling die u heeft opgegeven in uw digitale Verzekeringsmap. InShared vergoedt per verzekerde de daadwerkelijke kosten voor: - Een alleenstaande tot € 2.000 per reis en max. € 5.000 per jaar. - Een alleenstaande met kinderen tot € 4.000 per reis en max. € 10.000 per jaar. - Een gezin zonder kinderen tot € 4.000 per reis en max. € 10.000 per jaar. - Een gezin met kinderen tot € 6.000 per reis en max. € 15.000 per jaar.

4. Is het mogelijk de maximale vergoeding bij de Annuleringsdekking te verhogen?

Het is helaas niet mogelijk de maximale vergoeding bij de Annuleringsdekking te verhogen.

5. Wie zijn er bij mijn Annuleringsdekking verzekerd?

De Reisverzekering geldt voor de hele gezinssamenstelling die u heeft opgegeven bij het afsluiten van uw verzekering en eventuele reisgenoten. Heeft u '2 volwassenen met kinderen' opgegeven, dan zijn naast uzelf, uw samenwonende partner en uw kinderen (die bij u of de andere ouder wonen) ook nog uw reisgenoten meeverzekerd. We verzekeren maximaal acht personen per polis. Bent u al klant? Dan ziet u in uw digitale Verzekeringsmap uw gezinssamenstelling.

Wat vinden anderen?

we all benefit