Fiets gestolen inboedelverzekering bij InShared

Fiets gestolen inboedelverzekering

In Nederland zijn er meer fietsen dan inwoners. Niet vreemd dus dat fietsendiefstal aan de lopende band voorkomt. Wordt uw fiets gestolen vanuit uw huis, garage of schuur? Geen paniek. Met de Inboedelverzekering van InShared is dit gewoon verzekerd.

Inboedelverzekering van InShared

Uw spullen bent u natuurlijk liever rijk dan kwijt. Maar mocht een inbreker het voorzien hebben op uw fiets, dan bent u met onze Inboedelverzekering verzekerd voor vandalisme en diefstal. Het maakt daarbij niet uit of uw fiets in uw woning of schuur stond.

Ook uw elektrische fiets is direct meeverzekerd tegen diefstal met de Inboedelverzekering. Daar hoeft u niet extra voor te betalen. Fijn toch?

Help, mijn fiets is gestolen!

Ai, da’s balen. Doe eerst aangifte bij de politie van diefstal. Uw fiets wordt dan opgenomen in het Fietsendiefstalregister. Zo is het voor een dief een stuk lastiger om uw fiets door te verkopen.

Daarna meldt u de schade heel makkelijk online via uw digitale Verzekeringsmap. Wij stellen u dan een paar vragen en zodra alle informatie binnen is, gaan wij met uw melding aan de slag. Voor u het weet, fietst u weer zorgeloos rond!

Is mijn fiets overal gedekt met een Inboedelverzekering?

Uw fiets is op de volgende plekken gedekt tegen diefstal:

  • Als uw fiets wordt gestolen vanuit een woning, schuur of garage
  • Als uw fiets wordt gestolen vanuit een auto, caravan, recreatiewoning, boot of gehuurde locker
  • Als u uw fiets naar een reparatie- of opslagadres brengt of tijdens een verhuizing

Het is wel belangrijk dat er te zien is dat iemand ingebroken heeft, dat uw fiets niet in het zicht stond en op slot stond. Anders is er geen dekking en heeft u dubbel pech.

Wordt uw fiets niet uit huis gestolen, maar wanneer u bijvoorbeeld een ritje naar de supermarkt maakt? Dat is helaas niet verzekerd met onze Inboedelverzekering. Als u daarvoor verzekerd wilt zijn, kunt u kijken naar een fietsverzekering. Die hebben we (nog) niet bij InShared.

Maximale vergoeding bij gestolen fiets

Is uw fiets gestolen vanuit uw huis? Dan keren we de dagwaarde plus 10% uit. De dagwaarde is wat uw fiets waard was net voordat ‘ie gestolen werd. Er wordt dan ook rekening gehouden met ouderdom en slijtage.

Wordt uw fiets gestolen vanuit een ander gebouw op hetzelfde risicoadres (zoals een schuur of garage), uw auto, caravan, recreatiewoning, boot of gehuurde locker? Of tijdens een verhuizing? Dan is uw fiets verzekerd tot een bedrag van maximaal €1.250. Meer over deze maximum vergoedingen leest u in de voorwaarden.

Is er een eigen risico?

Omdat wij de premie voor u zo laag mogelijk willen houden, is er voor de Inboedelverzekering een eigen risico. Afhankelijk van het bedrag dat u heeft gekozen bij het afsluiten van de Inboedelverzekering is dat €150 of €250.

Voorkom dat uw fiets gestolen wordt - 3 tips

Is uw fiets nog nooit gestolen? Dat houden we graag zo! Als u onze slimme tips volgt, is de kans op diefstal een stukje kleiner:

  • Beveilig uw schuur. Aan uw woning heeft u vast wel gedacht, maar in uw schuur staan ook kostbare spullen. Met een goed slot maakt u het een inbreker knap lastig
  • Zorg voor verlichting. Sensorverlichting schrikt af, want inbrekers gaan liever in het donker te werk. Als deze lamp aanspringt, weet een inbreker niet hoe snel ‘ie weg moet komen
  • Registreer uw spullen. Heeft een inbreker toch z’n slag kunnen slaan? Dan bent u blij dat u uw spullen geregistreerd heeft. De kans op het terugkrijgen van uw spullen wordt zo een stuk groter

Inboedelverzekering bij InShared

Een Inboedelverzekering bij InShared afsluiten is een goed idee. Dat vinden wij niet alleen zelf, maar ook onze klanten. InShared heeft namelijk:

  • Een lage premie
  • Een ruime dekking
  • Voorwaarden in begrijpelijke taal
  • De Jaarbeloning

Wij houden ervan om samen schade te voorkomen. Want hoe minder schade, hoe meer geld er overblijft. En dat geld geven wij weer terug aan onze klanten. Tada, de Jaarbeloning!

En, ziet u het zitten? Bereken dan meteen uw premie.

Bereken nu uw premie