Hoogste Jaarbeloning ooit!

Wat een raar jaar was 2020. We bleven meer thuis en dus gebeurden er minder ongelukken. Daardoor bleef er meer geld over in de schadepot. In totaal 4,2 miljoen euro. Dat geld geven we, zoals altijd, weer terug aan onze klanten. Zo werkt dat bij InShared. We all benefit.
Onze lieve klanten hebben samen € 266.769 van de Jaarbeloning gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding. Dat vinden we lief!

Geldpot

Het was een heel bijzonder jaar…

In 2020 zijn we met z’n allen veel thuisgebleven. Dat hebben we bij InShared ook gemerkt. Vooral in april en mei waren er veel minder schades in het verkeer. Maar er waren ook een aantal zware ongelukken waarbij mensen ernstig gewond zijn geraakt. Dat is heel verdrietig voor iedereen die erbij betrokken is. Dat soort ongelukken kosten vaak veel geld en daar is de schadepot natuurlijk óók voor bedoeld. Het aantal inbraken in huizen is gedaald. Dat is een prettige bijkomstigheid van veel thuis zijn. De 3 voorjaarsstormen hebben wel veel schade aangericht. En we maakten in 2020 minder spullen van anderen kapot. Kinderen hebben juist wel weer meer schade gemaakt. Kan gebeuren, maar dat kost ook geld.

Het resultaat: minder schades, maar vaak ook wel hogere schadebedragen dan normaal. Het goede nieuws: We houden onder aan de streep veel meer geld over dit jaar. En geld dat we overhouden in de schadepot, gaat via onze Jaarbeloning terug naar u. We hebben alle schades netjes voor u bijgehouden in ons schadeverslag. U leest precies wat er is gebeurd.

Watskeburt in 2020?

1 op de 5 klanten had een schade in 2020

1 op de 5 klanten had een schade in 2020. Dat was in 2019 nog 1 op de 4 klanten.

1 op de 7 klanten had een schade aan hun woning

Schade aan de woning kwam bij 1 op de 7 klanten voor. Dat was 1 op de 8 in 2019.

Op de Reisverzekering heeft 1 op de 16 klanten een schade geclaimd

Op de Reisverzekering heeft 1 op de 16 klanten een schade geclaimd. 41% minder dan in 2019. Er zijn in 2020 ook veel minder Reisverzekeringen afgesloten.

1 op de 4 klanten had een schade aan hun auto

1 op de 4 klanten had schade aan de auto. Dat was 1 op de 3.

Top 4 bijzondere schades

Wasmachine verhuizing gone wrong
InShared Jaarbeloning

Een klant was via het zolderraam spullen naar buiten aan het takelen. Lekker opruimen en spullen bij het grofvuil zetten. Helaas bleek de knoop in het touw voor de wasmachine niet sterk genoeg. Dat werd een harde landing, waarbij gelukkig alleen schade aan het terras ontstond.

Botsing met een kameel
InShared Jaarbeloning

In Beekse Bergen zag een rennende kameel de auto van onze verzekerde over het hoofd. Hoewel het een schade is die niet vaak gebeurt, hebben we die natuurlijk netjes opgelost. En met de kameel gaat het trouwens gelukkig ook goed.

Internetdate die hart telefoon stal
InShared Jaarbeloning

Thuis afspreken met een internetdate is niet altijd heel verstandig. Tijdens dit romantische bezoekje is z’n telefoon gestolen. En daarmee verdween ook snel de roze wolk…

Scooter te water
InShared Jaarbeloning

Onze klant reed op z’n brommer. Ineens kwam er een enorme zwerm vliegende vogels op hem af. De klant probeerde de vogels te ontwijken en reed pardoes het water in.

Van auto tot huis, van dier tot inzittende. Bij InShared kunt u zich overal voor verzekeren. Al hopen we (voor uw eigen veiligheid) dat u ons zo min mogelijk nodig heeft.