GELD OVER? GELD TERUG!

Blijft er aan het eind van het jaar geld over van de premie die we hebben gereserveerd voor schade? Dan geven we dat weer terug. Over 2021 was de Jaarbeloning € 2,01 miljoen. Dat geld hebben we dus teruggegeven aan onze klanten. We all benefit!
Onze klanten hebben samen € 172.853 van de Jaarbeloning gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding. Dat vinden we lief!

Geldpot

Het was een heel bijzonder jaar…

2021 was een raar jaar. Het ene moment zaten we thuis en was het rustig op de weg. Het volgende moment waren we weer met z’n allen onderweg naar ons werk. We gingen weer vaker op vakantie, hadden zware overstromingen in Limburg en in februari hadden we oer-Hollands winterweer. Al met al waren er in 2021 meer schades dan in 2020. En gaat ‘t bij deze schades vaak ook om hogere bedragen per geval. Het goede nieuws: We houden onder aan de streep wel geld over. We hebben alle schades netjes voor u bijgehouden in ons schadeverslag. U leest precies wat er is gebeurd.

Watskeburt in 2021?

1 op de 4 klanten had een schade in 2021

1 op de 4 klanten had een schade in 2021. Dat was in 2020 nog 1 op de 5 klanten. En per schade waren de bedragen in 2021 vaak hoger.

Schade aan de woning kwam bij 1 op de 8 klanten voor

Schade aan de woning kwam bij 1 op de 8 klanten voor. In 2020 was dat 1 op de 7.

Op de Reisverzekering heeft 1 op de 18 klanten een schade geclaimd

Op de Reisverzekering heeft 1 op de 18 klanten een schade geclaimd. Dat was een jaar eerder 1 op de 16.

1 op de 4 klanten had schade aan de auto die bij ons verzekerd was

1 op de 4 klanten had schade aan de auto die bij ons verzekerd was. Dat was in 2020 iets minder.

Top 3 bijzondere schades

Sherlock Holmes lost het op!
Auto brokstukken

Een klant treft z’n auto met schade aan op de parkeerplaats. Geen briefje van de dader. Wel liggen er wat brokstukken van een kapotte reflector. Onze klant lijmt die aan elkaar en ziet een paar dagen later een auto zonder reflector. De gelijmde stukken passen precies. Dader gevonden en aansprakelijk gesteld. Lekker gewerkt Sherlock!

Eekhoorn met een gehoorapparaat?
Eekhoorn

Hoge nood als je onderweg bent, u kent het wel. Onze klant duikt bij een stop de bosjes in voor de sanitaire stop. Bij terugkomst in de auto blijkt het gehoorapparaat in de bosjes verloren te zijn. En zelfs na een uitvoerige zoektocht is die nooit meer gevonden. Misschien meegenomen door een eekhoorn?

Pizza! Pizza!
Pizzaoven

Pizzaretten is enorm gezellig. Totdat je met de pot van de tomatensaus tegen het glazen blad van de tafel stoot… Het glazen blad is dwars door midden gebarsten… Einde pizzaretten

8.1

Uw auto, uw huis, uw fiets, een reis of bijvoorbeeld rechtsbijstand. Bij InShared kunt u zich overal voor verzekeren. Topverzekeringen, goede voorwaarden en een lage premie! En iedere verzekering telt mee voor uw Jaarbeloning. Bereken nu eenvoudig uw voordeel.