Schad-o-meter

Jaarbeloning 2016

Dit jaar heeft maar liefst 1 op de 3 klanten recht op een Persoonlijke jaarbeloning. Zij hebben meer dan 1 Hoofdverzekering en een jaar geen schade geclaimd. In totaal keren we ruim € 750.000 uit! Als alle klanten samen minder dan 75% van de beschikbare premie nodig hebben gehad voor alle schades, dan keren we ook een Collectieve jaarbeloning uit. En dat hadden we in 2016 bijna voor elkaar met z’n allen. Maar we hadden toch net iets meer dan de schadepot nodig om alle claims van te kunnen betalen. Gelukkig hebben we iedereen die schade had weer goed kunnen helpen met z’n allen.

Persoonlijke jaarbeloning

Bijna 1 op de 3 klanten krijgt een Persoonlijke Jaarbeloning over 2016. Ze hadden meer dan 1 Hoofdverzekering en zijn het jaar zonder schade door het leven gegaan. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger het bedrag, maar om u een idee te geven: over 2016 keren we in totaal meer dan €750.000 uit voor deze beloning. Dat is toch mooi meegenomen?
Zo werkt de Persoonlijke jaarbeloning!

Geen Collectieve jaarbeloning 2016

Helaas, het is niet gelukt. We waren er bijna met z’n allen, maar we hadden 79% van onze pot nodig voor schades. Ach ja, daar is die pot natuurlijk ook voor. En toch hebben we in het verleden ook al 3 jaar geld over weten te houden. Dus we gaan 2017 met frisse moed en opgeheven hoofd in, omdat we weten dat we het wel kunnen samen.

we all benefit