Schad-o-meter

Jaarbeloning 2015

Over 2015 hebben we voor het eerst de nieuwe Persoonlijke jaarbeloning kunnen uitkeren. Alle klanten met meer dan 1 Hoofdverzekering en zonder schade in 2015, hebben de Persoonlijke jaarbeloning ontvangen. Helaas is er over 2015 geen Collectieve jaarbeloning. Er zijn te veel schades geclaimd om geld over te houden. Gelukkig hebben we iedereen die dat nodig had, wel weer goed kunnen helpen.

Persoonlijke jaarbeloning

In 2015 is er een beloning bij gekomen: de gegarandeerde Persoonlijke jaarbeloning. Die is er voor klanten met meer dan 1 Hoofdverzekering, die een claimloos jaar achter de rug hebben. En die keren we dit jaar dus voor het eerst uit! Meer dan 30% van alle klanten heeft hem verdiend en het bedrag is gemiddeld € 17,25. Toch leuk meegenomen!

Geen Collectieve jaarbeloning

Een Collectieve jaarbeloning zit er jammer genoeg niet in dit jaar. In 2015 hadden we al het geld nodig voor schades en blijft er jammer genoeg niks over om te verdelen. Gelukkig hebben we, mede dankzij u, wel iedereen kunnen helpen die dat hard nodig had.

Volgend jaar dubbel?

InShared zijn we nou eenmaal samen. Dat is een mooi principe en als we er met z’n allen weer onze preventieve schouders onder zetten het komende jaar, valt er over 2016 misschien wel weer wat te verdelen. Net als in 2009, 2010 en 2013. En heeft u maar 1 Hoofdverzekering? Dan is het misschien toch de moeite waard om er nog eentje af te sluiten. Alleen dan komt u in aanmerking voor de gegarandeerde Persoonlijke jaarbeloning!

we all benefit