Voorkomen is beter dan genezen

Als er nooit ongelukken zouden gebeuren, hoeft u zich ook niet te verzekeren. Jammer genoeg is dat niet zo. Maar u kunt er wel samen met ons alles aan doen om ze te voorkomen. Het zijn namelijk vaak hele simpele acties die de schade binnen de perken houden. Die willen we natuurlijk graag met u delen, dus vindt u op deze pagina de InShared Specials. Informatiepagina‘s met cijfers, tips en deskundigen, gericht op één specifiek preventieonderwerp, zodat u in ieder geval doet wat u kunt doen. En daar profiteren we dan allemaal weer van...

Laatste preventietips

De 5 duurste reparaties aan uw auto

Maandag 3 april 2017 om 14:37

De 5 duurste reparaties aan uw auto

Een auto is een flinke kostenpost, dat weet iedere automobilist. Helemaal als er aan uw bolide gesleuteld moet worden. Dit zijn de 5 duurste reparaties.

Lees verder
> Meer preventietips

Meer preventie

Hoe boeven denken

Je moet er toch niet aan denken: iemand in je huis die overal aan zit en je mooiste spullen meeneemt? Gelukkig kunt u van alles doen om een inbraak te voorkomen. Lees hier hoe boeven denken.

> Lees verder
inbraak voorkomen

Veilig op vakantie

Uw huis is een makkelijk slachtoffer voor inbrekers als u zelf lekker met uw voeten in het zand zit aan de andere kant van de wereld. Gelukkig kunt u van te voren een paar dingen doen om uw huis veilig achter te laten en de kans op een domper bij thuiskomst zo klein mogelijk te maken.

> Lees verder
inbraak voorkomen

Heer in het verkeer

Het is één van de grootste bronnen van ergernis in het leven: het verkeer. Bumperkleven, afsnijden, voordringen, je kunt je er regelmatig rot aan ergeren. Bovendien vergroot a-sociaal weggedrag de kans op schade natuurlijk aanzienlijk. Omdat InShared graag Heren in het verkeer als klant heeft, vindt u in deze special alles over sociaal gedrag op de weg. Ook bedoeld voor dames.

> Lees verder
inbraak voorkomen

Alcohol in het verkeer

Alcohol en autorijden gaan niet samen. Dat weet u natuurlijk best, dus drinkt u niks als u nog moet rijden. En toch is er vanuit de wet een promillage vastgesteld van 0,5 procent, wat ongeveer gelijk staat aan twee glazen alcohol. Hoe zit dat nou: alcohol in het verkeer?

> Lees verder
inbraak voorkomen

Pas op! Kinderen

“Zo, iedereen is weer veilig thuis,” denkt u misschien aan het eind van de dag. Jammer genoeg is dat niet helemaal terecht. De meeste ongelukken met (kleine) kinderen gebeuren namelijk juist in en om het huis. Soms vlak onder uw neus. Met deze tips en waardevolle informatie kunt u uw huis kindvriendelijk maken.

> Lees verder
inbraak voorkomen

Hoe voorkom ik brand in huis?

Brand in uw huis. Verschrikkelijk. Niet alleen bent u daarna misschien al uw persoonlijke spullen kwijt, de mensen en dieren in uw huis kunnen gewond raken of zelfs overlijden. Gelukkig kunt u er zelf van alles aan doen om brand te voorkomen en er in ieder geval voor zorgen dat iedereen veilig buiten staat.

> Lees verder
inbraak voorkomen

Eerste hulp in huis

Ja, we hebben het allemaal wel eens gehoord: de meeste ongelukken gebeuren in en om het huis. Toch staan we daar maar matig bij stil. Want weet u precies wat u moet doen als het zover is? Als uw kind een flinke slok uit uw leuke petroleumlamp heeft genomen of als uw partner van boven naar beneden van de trap stuitert? De meeste kennis van dat soort situaties halen we uit films en Tv-series. Niet per se de meest betrouwbare informatiebronnen: ER
en Baantjer…

> Lees verder
inbraak voorkomen

Hulp op Reis

Eindelijk is het zover... lang op gewacht, dat witte strand, die lange piste of dat fijne terras. Maar dan wordt uw partner zo ziek dat jullie naar huis moeten, breekt uw kind een been met parasailen of blijven de koffers vakantievieren op de bagageband van Schiphol. Zie dat ontspannen gevoel dan maar eens vast te houden.

> Lees verder
inbraak voorkomen

Burenalert

Stel: u heeft net een paar hele verdachte types aan de deur gehad. Of aan de overkant van de straat wordt ingebroken. Of nog erger, uw buurman krijgt een hartstilstand. Dan wilt u toch iets doen? Dat kan. Met BurenAlert. Een sociaal waarschuwingssysteem voor de hele buurt.

> Lees verder
inbraak voorkomen

NOOD. Wat doe ik in geval van nood?

U hoort een inbreker beneden en u ligt boven in bed. Een brand in uw pan, slaat om in metershoge vlammen. Wat doet u in geval van nood?

> Lees verder
inbraak voorkomen
we all benefit