Wij zijn InShared

Uw online schadeverzekeraar die alles net even anders doet dan anderen. Samen werken we aan een eerlijke verzekering.

Wij zijn InShared
1/3

1We zijn gek op eerlijk

Vandaar onze ‘anti-graaigarantie’: we gebruiken maar een vast klein deel van alle premies om ons bedrijf te runnen en verreweg het grootste deel voor onze supersnelle schadeafhandeling en uitkering. En blijft er onder de streep geld over? Dan geven we dat gewoon weer terug.

Open en eerlijk betekent ook dat we niet van kleine lettertjes houden, ‘gewoon’ praten en ervoor zorgen dat u zelf kunt zien wat er met uw verzekeringen, premies en schades gebeurt. Verder doen we ons uiterste best om dubbele dekkingen en oververzekering te voorkomen.

> Geef mij een voorbeeld
Vorig jaar hebben we ruim € 1.100.000 aan Persoonlijke Jaarbeloningen uitgekeerd. Van het geld in de pot hebben we met z’n allen de mensen kunnen helpen die pech hadden dat jaar. Daar bent u tenslotte voor verzekerd nietwaar?
Geldpot
2/3

2We zorgen dat u het zelf kunt

We hebben verzekeren echt net zo makkelijk gemaakt als internetbankieren. Alles wat digitaal kan, is digitaal. En alles wat u zelf kunt doen, doet u zelf online. Klant worden, verzekeringen afsluiten of stopzetten, gegevens veranderen en een schade claimen. Dat is fijn voor u, want snel, overzichtelijk en makkelijk. En het scheelt ons in de kosten, waardoor we allemaal weer profiteren van lage premies. Waar we trouwens nooit op bezuinigen is ons schadeteam. Dat staat 24/7 klaar om klanten in nood persoonlijk te helpen.

> Geef mij een voorbeeld
Natasja Welie reed, nog niet helemaal wakker, met haar gloednieuwe auto tegen een paaltje aan. Best zonde van die glimmende bumper. Gelukkig kon ze ter plekke op haar mobiel de schade melden, een herstelafspraak maken en kreeg ze meteen te zien wat de claim betekende voor haar premie. Het kan maar duidelijk zijn. Voortaan drinkt ze eerst een extra kop koffie voor ze op pad gaat.
Laptop
3/3

3We doen het samen

Als we met z’n allen schade voorkomen, houden we ook samen geld over en daar profiteert uiteindelijk iedereen van. Dit mooie basisprincipe dat verzekeren echt eerlijker maakt, werkt het beste als we het met zijn allen doen. Daarom vragen we ons altijd af of beslissingen eerlijk zijn voor de hele groep, denken we eerst aan de mens achter een schade, geven we tips om schade te voorkomen, houden we van feedback en betrekken we u graag bij al onze nieuwe plannen. InShared zijn we tenslotte samen.

> Geef mij een voorbeeld
Dus heeft u suggesties voor verbeteringen, dan luisteren we daar écht naar. Neem nou de aankoop van een nieuwe auto. Vroeger moesten klanten dan eerst hun verzekering bij ons stopzetten en een nieuwe afsluiten. Super onhandig natuurlijk, zo lazen we in de feedback. Dus hebben we het nu zo geregeld, dat het vervangen van de auto in een paar klikken gebeurd is. Beter voor iedereen.
Auto

Wat vinden onze klanten van ons?

Zij gingen u voor:

1. Schade

Is er een schade zoals een grote brand, een overstroming, letsel of diefstal van uw au-to/motor/brommer? Belt u dan met onze alarmcentrale +31 (0)71 364 17 62. Alle schade zonder Nood kunt u online melden via onze website.

2. Acceptatie

We zijn er vooral voor mensen die verstandig in het leven staan en er samen met ons alles aan willen doen om de totale schade zo laag mogelijk te houden. Omdat we het niet eerlijk vinden dat mensen die weinig of geen schade hebben, moeten meebetalen voor mensen die er een potje van maken. Wij letten bij onze acceptatie op schadegedrag uit het verleden (op persoonsniveau, dus niet op productniveau).

Als iemand meer dan gemiddeld schade heeft gehad in de afgelopen 3 jaar, kan dat voor ons een reden zijn om degene niet te accepteren. Daarnaast geldt voor onze Autoverzekering een minimumleeftijd van 21 jaar en de auto moet dan jonger zijn dan 12 jaar oud. Voor onze Motorverzekering geldt een minimum leeftijd van 25 jaar. Voor alle overige verzekeringen is dat 18 jaar. Verder letten wij op betaalgedrag en of mensen al eens eerder geweigerd of geroyeerd zijn. Voor de toetsing maken wij gebruik van interne en externe bronnen. Dit betekent gelukkig dat we er gewoon zijn voor het overgrote deel van Nederland. Mocht u met uw gegevens geen verzekering aan kunnen vragen en u heeft daar vragen over, dan kunt u ons altijd een email sturen.

3. Fraude

Natuurlijk komt het niet eens in u op, maar er is een klein percentage onder de mensheid, dat verzekeringsfraude pleegt. Wat wij daaraan doen, leest u hier

Heeft u het idee dat iemand ánders niet helemaal eerlijk is? Mail ons dan op fraudemelding@inshared.nl. Daar gaan we natuurlijk volledig vertrouwelijk mee om.

4. Vragen

In noodsituaties kunt u ons altijd bereiken op alarmnummer +31 (0)71 364 17 62. Maar wilt u iets weten over een bestaande of nieuwe verzekering? Over een polis, een verzekeringsbewijs? Een verandering in uw situatie? Sorry, we bedoelen het niet onaardig, maar u kunt ons in die gevallen niet bellen. Wij zijn namelijk niet alleen tijdens kantooruren bereikbaar, maar altijd. Dag en nacht. Online. Daar kunt u als klant bijvoorbeeld zelf uw papieren, zoals uw Groene Kaart of verzekeringsvoorwaarden downloaden > lees verder

5. Klachten

Daar hebben we een heuse klachtenman voor aangesteld. U kunt hem bereiken via het klachtenformulier. Hij laat binnen 2 werkdagen weten dat hij uw klacht gekregen heeft en zal er binnen 14 kalenderdagen inhoudelijk op ingaan. Onder een klacht verstaat InShared trouwens iedere formele uiting van ontevredenheid over haar producten en diensten, of over haar handelen, het handelen van één van haar medewerkers, of het handelen van derden die in opdracht van InShared werkzaamheden heeft verricht.

> lees verder