Over InShared

Graag stellen wij ons even aan u voor. Zodat u precies weet hoe wij werken, waar wij voor staan en wat de voordelen zijn van een verzekering bij InShared.

Wie zijn wij?

Aan iedereen die iets meer wil weten over de achtergrond van InShared, willen we onszelf en het bedrijf even voorstellen. Zodat u nog beter begrijpt hoe en met wie we werken, wie we zijn en wat u daaraan heeft.

> lees verder

Hoe tevreden bent u over InShared?

Bij InShared zijn we altijd op zoek naar wat er (nog) beter kan. U kunt ons dat laten weten via de reviews op onze website, e-mail, Facebook en Twitter. Daar gaan we natuurlijk mee aan de slag en één keer per jaar bekijken we grondig ons rapportcijfer met een Klanttevredenheidsonderzoek.

> lees verder

Nieuws & Leuks

Verzekeren saai? Echt niet! Kijkt u zelf maar op onze Nieuws & Leuks pagina. Met handige tips, wisselende blogs, interessante onderzoeken en leuke filmpjes.

> lees verder

Hoe veilig is het?

Klanten vragen ons wel eens wie er nou eigenlijk allemaal achter InShared zitten. Graag stellen we de rest van de familie aan u voor.

> lees verder

Hoe werken we?

Een groepje boeren uit het Friese Achlum kwam lang geleden bij elkaar en bedacht dat ze zich tegen al te grote risico’s konden verzekeren door samen geld in één pot te doen. Degenen met schade, konden een beroep doen op ‘de pot met geld’. Bleef er geld over en had je geen schade? Dan kreeg je weer geld terug. Ziedaar het ontstaan van Achmea. En ziedaar ook de werkwijze en Jaarbeloning van InShared.

> lees verder

Premie betalen, zo werkt het

Uw premie wordt elke maand rond de 26ste automatisch afgeschreven. Is er iets verrekenen? Dan gaat dat ook automatisch. Hoeft u niks voor te doen.

> lees verder

Het gemak van zelf doen

U heeft ons eigenlijk nergens voor nodig. In uw digitale Verzekeringsmap zit u namelijk zelf aan de knoppen en kunt u alles heel makkelijk zelf regelen. Zorgen wij dat u gewoon goed en ruim verzekerd bent.

> lees verder

Onze partners

Bij InShared doen we niet alles zelf. Omdat het veel goedkoper en efficiënter is om met partijen te werken die op hun beurt doen waar zij het beste in zijn.

> lees verder
we all benefit