Klant worden - InShared

Klant worden bij InShared?

Wat een goed idee! Bij ons bent u namelijk niet alleen goed en voordelig verzekerd, maar krijgt u ook nog eens geld terug als we samen geld overhouden. Win-win, zeggen we. Verder kunt u álles online regelen, praten we ‘gewoon’ en hebben we allerlei leuke, extra gunstige dekkingen bedacht. Kortom: uitvoeren dat idee.

Ik ben de chatbot. Waar gaat uw vraag over?
Klant worden - InShared

Waarom klant worden bij ons?

  • Scherpe premie
  • Geld terug in vorm van een Jaarbeloning
  • Nooit over- of onderverzekerd
  • U kunt elke dag opzeggen
  • Alles overzichtelijk online

Stap simpel over met onze Overstaphulp

Wilt u graag overstappen van uw huidige verzekeraar naar InShared, maar ziet u op tegen dat ‘gedoe’? Niet nodig, wij helpen u graag.

Stap nu over Stap simpel over met onze Overstap hulp

Klant worden in 3 simpele stappen

Maak een vrijblijvende premieberekening

U vult een paar gegevens in die we nodig hebben om u een goede indicatie te geven en u ziet meteen waar u aan toe bent.

Laptop - InShared

Klant worden in 3 simpele stappen

Stap 1

Maak een vrijblijvende premieberekening

U vult een paar gegevens in die we nodig hebben om u een goede indicatie te geven en u ziet meteen waar u aan toe bent.

Stap 2

Sluit een verzekering af

Klik op 'Aanvragen', vul uw persoons- en contactgegevens in en kies zelf uw inloggegevens voor uw digitale Verzekeringsmap. Daar kunt u als klant elke dag in kijken en dingen in veranderen. Geef aan per wanneer de verzekering in moet gaan. En voilà: u krijgt een samenvatting en maakt u uw aanvraag compleet door uw bankgegevens in te vullen en akkoord te gaan met een maandelijkse automatische incasso van de premie. Heeft u hulp nodig bij het overstappen? Geen probleem: onze Overstaphulp werkt perfect.

Stap 3

Activeer die verzekering

Als u alles heeft ingevuld en aangevinkt, klikt u op de laatste knop en wordt uw aanvraag verstuurd. U krijgt dan binnen een paar seconden te zien of uw aanvraag is geaccepteerd. U krijgt van ons een mail met een activeringslink. Zodra u die aanklikt is de verzekering afgesloten en bent u klant bij InShared. Welkom!

Wat vinden onze klanten van ons?

Zij gingen u voor:

En... overtuigd?

We hebben ons best gedaan om u te laten zien dat wij er alles aan doen om u de service en zekerheid te bieden die u zoekt in een autoverzekering. Bent u net zo overtuigd als wij dat zijn? Sluit dan nu direct en online uw verzekering af!