Wie zijn wij?

InShared is een online verzekeraar, die er samen met zijn klanten alles aan doet om schade te voorkomen. Omdat schade nooit leuk is, iedereen dan minder premie hoeft te betalen én we de wereld zo een klein beetje veiliger maken met z’n allen. Een prachtig principe, waardoor we eerlijke, voordelige en makkelijke verzekeringen kunnen aanbieden, waarvan we niet alleen de lasten delen, maar ook de lusten. We all benefit dus.

Bij ons is verzekeren…

Eerlijk

  • Met z’n allen stoppen we geld in een pot. Hebben we niet alles nodig? Dan geven we dat weer terug aan u.
  • We laten u elk jaar van tevoren precies weten welke kosten we doorberekenen.
  • U kunt elke dag weer bij ons weg. Al vinden we dat natuurlijk wel jammer.

Voordelig

  • We houden de kosten laag, omdat alles online gaat. Daardoor zijn onze premies ook laag.
  • U krijgt een gegarandeerde Persoonlijke Jaarbeloning als u geen schade heeft geclaimd.
  • En houden we samen geld over? Dan krijgt u daar bovenop nog een Collectieve Jaarbeloning als u geen schade heeft geclaimd.

Makkelijk

  • We zeggen u waar het op staat. Letterlijk. Dus geen formeel, wollig taalgebruik of onleesbare kleine lettertjes.
  • U zit zelf aan de knoppen. Alles gaat namelijk online. Dus u kunt alles gewoon zelf regelen.
  • Ons unieke systeem om online uw schade te melden is kinderlijk eenvoudig en vertelt u snel of uw schade gedekt is en hoeveel u vergoed krijgt.

Achmea

InShared is eigenlijk the best of two worlds. Klein en dus voordelig en flexibel. Maar tegelijkertijd groot en betrouwbaar, omdat Achmea zowel financieel als geestelijk achter ons staat.

Heel officieel (en een beetje saai) gezegd: InShared is dus een initiatief en handelsnaam van Achmea Schadeverzekeringen N.V., onderdeel van de Achmeagroep. Wij verkopen schadeverzekeringen die we speciaal voor onze klanten hebben ontwikkeld. Daarvan is Achmea Schadeverzekeringen N.V. de verzekeraar en die staat dan ook garant voor de continuïteit van dekkingen en uitkeringen in geval van schade.

En nog een beetje saaier:
Achmea Schadeverzekeringen N.V. staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12000606 en beschikt over de vergunning van De Nederlandse Bank N.V. (DNB) om het schadeverzekeringsbedrijf uit te oefenen. InShared vindt het belangrijk om op een verantwoorde manier te ondernemen en conformeert zich daarbij onder meer aan de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Ondernemingen (GVPFI), die door het Verbond van Verzekeraars is opgesteld . Deze is te vinden op: www.verzekeraars.nl (klik op: publicaties , downloads, gedragscodes). InShared staat ingeschreven bij de KvK onder nummer: 08053410 en is gevestigd aan Leusderend 56, 3832 RC Leusden. U kunt ons via e-mail bereiken of anders via InShared Postbus 408, 3830 AL, Leusden.

Beleggingsbeleid van InShared

InShared verkoopt verzekeringen van Achmea. Hoe belegt Achmea haar vermogen en dat van haar klanten? Dat leest u hier op de website van Achmea. Daar leest u wat het beleggingsbeleid inhoudt, dat Achmea de Code Duurzaam Beleggen onderschrijft en hoe het beleggingsbeleid belegd is in de organisatie. Kortom van de manier waarop Achmea risico’s afdekt tot de rol die duurzaamheid speelt.

we all benefit