Watskeburt in 2021?

Watskeburt?

Het 3e kwartaal van 2021 is alweer voorbij. Hoog tijd om te kijken hoe het er voor staat met onze schades. Viel het mee? Of valt het eigenlijk een beetje tegen? Hieronder leest u er alles over.

Ook 2021 is tot nu toe een bijzonder jaar…

Er is nog steeds veel thuis gewerkt, er was een lockdown, een avondklok en buitenlandse reisjes konden we in de eerste maanden niet maken. En dat zien we: er zijn minder schades gemeld dan verwacht, vooral in de eerste twee kwartalen van 2021. Minder schades betekent dat we aan het einde van het jaar misschien wel geld overhouden in onze schadepot. Dan gaat dat via onze Jaarbeloning terug naar u. Hoe hoog de Jaarbeloning over 2021 zal zijn, kunnen we nu nog niet zeggen. We houden alle schades natuurlijk netjes bij in ons schadeverslag. Zo ziet u precies wat er allemaal is gebeurd. Hoe het jaar verder zal verlopen weten we natuurlijk nog niet precies. We zien bijvoorbeeld dat het alweer veel drukker wordt op de weg. En gelukkig zijn meer mensen op vakantie gegaan.

Watskeburt t/m september?

1 op de 6 klanten heeft een schade gemeld in 2021

1 op de 6 klanten heeft een schade gemeld in 2021. Dat was in de eerste 3 kwartalen van 2020 ook 1 op de 6

Schade aan de woning kwam in 2021 bij 1 op de 10 klanten voor

Schade aan de woning kwam in 2021 bij 1 op de 10 klanten voor. Vorig jaar was dat nog bij 1 op de 9 klanten

Autoschade kwam bij 1 op de 5 klanten voor

Autoschade kwam bij 1 op de 5 klanten voor. Net als in 2020 t/m september

Op de Aansprakelijkheidsverzekering is bij 1 op de 45 klanten schade gemeld

Op de Aansprakelijk­heids­verzekering is bij 1 op de 45 klanten schade gemeld. Dat was vorig jaar 1 op de 42

Een paar heel bijzondere schades

Sherlock Holmes lost het op!
Auto brokstukken

Een klant treft z’n auto met schade aan op de parkeerplaats. Geen briefje van de dader. Wel liggen er wat brokstukken van een kapotte reflector. Onze klant lijmt die aan elkaar en ziet een paar dagen later een auto zonder reflector. De gelijmde stukken passen precies. Dader gevonden en aansprakelijk gesteld. Lekker gewerkt Sherlock!

Eekhoorn met een gehoorapparaat?
Eekhoorn

Hoge nood als je onderweg bent, u kent het wel. Onze klant duikt bij een stop de bosjes in voor de sanitaire stop. Bij terugkomst in de auto blijkt het gehoorapparaat in de bosjes verloren te zijn. En zelfs na een uitvoerige zoektocht is die nooit meer gevonden. Misschien meegenomen door een eekhoorn?

Pizza! Pizza!
Pizzaoven

Pizzaretten is enorm gezellig. Totdat je met de pot van de tomatensaus tegen het glazen blad van de tafel stoot… Het glazen blad is dwars door midden gebarsten… Einde pizzaretten

8.1

Uw auto, uw huis, uw fiets, een reis of bijvoorbeeld rechtsbijstand. Bij InShared kunt u zich overal voor verzekeren. Topverzekeringen, goede voorwaarden en een lage premie! En iedere verzekering telt mee voor uw Jaarbeloning. Bereken nu eenvoudig uw voordeel.