Watskeburt?

Watskeburt?

Hoe staat het ervoor met onze schades? Hadden we het afgelopen half jaar veel schades of viel het juist mee? Kijkt u met ons mee?

Het was een heel bijzonder half jaar…

De afgelopen maanden zijn we met z’n allen thuisgebleven. Dat hebben we bij InShared ook gemerkt. Het resultaat: minder autoschade. Minder schade betekent dat we misschien wel meer geld overhouden dit jaar. En geld dat we overhouden in de schadepot, gaat via onze Jaarbeloning terug naar u. Hoe hoog de Jaarbeloning aan het einde van dit jaar is, kunnen we nog niet zeggen. We houden alle schades netjes voor u bij in ons schadeverslag. U leest precies wat er is gebeurd.

1 op de 10 klanten had een schade in het eerste halfjaar van 2020

1 op de 10 klanten had een schade in het eerste halfjaar van 2020. We hadden 18% minder schades dan in dezelfde periode in 2019.

Schade aan de woning had 1 op de 15 klanten

Schade aan de woning had 1 op de 15 klanten. Een stijging van 7%.

 op de 18 klanten had onze Pechhulp nodig

Er zijn 3% meer pechhulp schades geclaimd. 1 op de 18 klanten had onze Pechhulp nodig.

1 op de 9 klanten had schade aan de auto

1 op de 9 klanten had schade aan de auto. Er waren 24% minder schades.

Top-4 bijzondere schades

Niet geschoten, altijd mis?
Nerf Gun

Dat ging in dit geval niet op. Onze nationale knuffelbioloog Freek Vonk, werd namelijk een handje ‘geholpen’ door het zoontje van een van onze klanten. Die schoot met een nerfgun op de TV “om de enge beesten weg te jagen.” Dag breedbeeldscherm.

Beugel BH vs wasmachine: 1-0
Wasmachine kapot

BH’s met beugels kunnen zomaar winnen van de wasmachine. Dat gebeurde een van onze klanten, na een beugelontsnapping, die ervoor zorgde dat de hele wasmachine op tilt ging.

Droogkokers
Aardappel

Toen ze merkte dat haar man de aardappels zonder water op het vuur had gezet, handelde onze klant snel. Ze pakte de pan, zette die op het aanrecht, gooide daarna de aangebrande piepers weg en zette de pan weer op terug op het fornuis. Op het aanrecht zit nu dus een brandplek, maar het huis staat er gelukkig nog.

Dure tekeningen
Auto tekening

Een dochter van een klant was samen met een vriendinnetje aan het buitenspelen. Zij hadden zin om te tekenen, maar gebruikten daarvoor geen pen en papier. Stenen en de geparkeerde auto’s van de buren leken voor dochter en haar vriendinnetje een beter idee. Iets meer dan 30(!) auto’s werden gebruikt als canvas.

Van auto tot huis, van dier tot inzittende. Bij InShared kunt u zich overal voor verzekeren. Al hopen we (voor uw eigen veiligheid) dat u ons zo min mogelijk nodig heeft.