Wat vinden klanten van schadeherstel?

Oeps schade? Bij ABS is uw auto in goede handen!
Wij hebben met ons volle verstand gekozen voor ABS Autoherstel als vaste partner. Zij herstellen uw schade namelijk snel en vakkundig. En met meer dan 90 vestigingen is er altijd wel eentje bij u in de buurt.

Beoordeling schadeherstel

uit 3251 beoordelingen

Schademelden

Waarom moet u met schade altijd even naar ABS?

Omdat ze bij ABS echt heel goed weten wat ze doen, kunnen ze snel vaststellen wat het kost om uw schade te repareren. Dan weten dus niet alleen wij, maar ook u waar u aan toe bent. Als u wilt, kunt u meteen een afspraak bij ze maken voor het herstellen van uw autoschade. Dan krijgt u gratis vervangend vervoer.

En als ik daarna liever naar mijn eigen garage ga?

Dat kan natuurlijk! U kunt ook naar uw eigen garage om de schade te laten herstellen, maar dan betaalt u wel een hoger eigen risico namelijk € 250,- in plaats van € 135. Dat komt omdat we met uw eigen garagehouder geen speciale afspraken hebben gemaakt. Wist u trouwens dat veel autodealers helemaal geen schadeherstel in eigen huis hebben, maar dat zelf ook uitbesteden?

De meest gestelde vragen over schadeherstel.

1. Waar kan ik de aangewezen herstelbedrijven vinden? Hoe/waar kan ik een afspraak maken met ABS?

U kunt bij het (online) melden van de schade een afspraak met een schadeherstelbedrijf inplannen bij een vestiging van uw voorkeur. ABS Autoherstel is onze schadehersteller bij autoschade, Autotaalglas is onze schadehersteller bij ruitschade en Bandenloket is onze schadehersteller bij bandenpech. Voor het herstellen van uw woonschade werken wij samen met Hersteldirect.

2. Wat is het eigen risico als ik een autoschade meld?

Of u een eigen risico heeft, hangt af van de dekking waaronder de schade valt. Voor schades die onder uw WA-dekking vallen geldt geen eigen risico. Heeft u een Beperkt Casco EXTRA-dekking of Allriskdekking, dan is uw eigen risico lager als u de schade bij ABS Autoherstel laat repareren, of Autotaalglas voor ruitschades. Meer weten? Kijk dan in onze voorwaarden.

3. Moet ik een eigen risico betalen als de schade is verhaald op de tegenpartij?

Als de schade niet door ons wordt betaald, bijvoorbeeld omdat wij die op een tegenpartij kunnen verhalen, maken wij geen kosten. In dat geval krijgt u uw eigen risico altijd weer terug.

ABS krijgt van onze klanten een 8.8!

Dat is nog eens een mooi cijfer. Klanten die hun schade inmiddels hebben laten herstellen door ABS zijn ontzettend tevreden. We laten ze even zelf aan het woord:

we all benefit