Autoverzekering Lexus bij InShared

Lexus Autoverzekering

Wie graag in een unieke bolide rijdt, vindt bij Lexus zijn droomauto. Bent u ook op zoek naar een droom van een autoverzekering? Verzeker uw Lexus dan bij InShared. Zo weet u zeker dat uw auto goed verzekerd is tegen een lage premie.

Waarom voor uw Lexus een Autoverzekering van InShared?

Een comfortabele auto die niet dertien in een dozijn is, dat is Lexus in een notendop. Deze bijzondere auto’s zijn vooral in Japan, Canada en Amerika erg populair. Bent u ook een liefhebber van dit luxe Japanse automerk? Dan is onze Lexus verzekering iets voor u. Wij houden namelijk rekening met de Lexus-bestuurders. Wij verwachten dat u trots bent op uw auto en er daarom (extra) voorzichtig mee omgaat. Door dit vertrouwen kunnen wij onze premie laag houden.

Ook goed verzekerd tegen pech en diefstal

Als er iets is waar u geen zin in heeft, dan is het wel met pech langs de weg staan. Met onze Autoverzekering is dat geen reden voor paniek meer. Bij pech krijgt u 24/7 hulp van onze alarmcentrale, zo kunt u zo snel mogelijk weer de weg op. En hebben de criminelen het op de accessoires van uw Lexus gemunt? Dan bent u met onze Beperkt Casco Autoverzekering daar goed voor verzekerd

Deze modellen verzekeren we

Lexus is de naam van de luxe niche van Toyota. In 1989 is dit premiummerk opgericht als reactie op de premiummerken Acura van Honda en Infiniti van Nissan. Lexus staat voor ‘the pusuit of perfection’, het streven naar perfectie. Het eerste model dat in Europa op de markt kwam, was de LS 400. Sindsdien heeft de Japanse autofabrikant tig modellen uitgebracht waar autoliefhebbers van gaan watertanden. Deze modellen kunt u bij ons verzekeren:

  • Lexus CT
  • Lexus GS
  • Lexus IS
  • Lexus LS
  • Lexus NX
  • Lexus RX
  • Lexus UX

Omdat er steeds nieuwe modellen uitkomen, is deze lijst niet compleet. Wilt u weten of u uw auto bij ons kunt verzekeren? Bereken hier dan vrijblijvend uw premie.

Elektrische Lexus

Volgens Lexus heeft elektrisch rijden de toekomst. Een elektrische en hybride auto van dit merk kon daarom niet uitblijven. Deze auto’s zijn even stijlvol, maar hebben minder onderhoudskosten en zijn minder belastend voor het milieu. Het beste van twee werelden dus.

Wilt u uw elektrische Lexus verzekeren? Met onze Autoverzekering is uw lieveling op wielen goed verzekerd voor een prikkie. De laadkabel en mobiele snellader van uw auto zijn bij ons automatisch meeverzekerd.