Autoverzekering

Alle automerken op een rij

Op zoek naar een autoverzekering die goed voor uw auto én portemonnee is? Zoek dan niet verder. Lees hier welke automerken wij verzekeren en wat de voordelen zijn van onze Autoverzekering.

Welke automerken verzekert InShared?

We zeggen het maar alvast vooraf: niet iedere auto kan bij InShared verzekerd worden. Wij willen namelijk de beste verzekeringen aanbieden tegen een lage premie. Dat betekent dat je soms lastige keuzes moet maken. Zo kunnen bestuurders jonger dan 21 jaar geen auto’s verzekeren die ouder zijn dan 10 jaar. Ook verzekeren wij geen hele dure auto’s. Zouden wij dat wel doen, dan moet de premie voor alle klanten een stuk hoger worden. Dat past niet bij InShared.

Deze automerken kunt u bij ons verzekeren

Bent u van plan een Autoverzekering bij ons af te sluiten? Check dan eerst of wij uw auto wel verzekeren. Dat kan het makkelijkst door uw premie te berekenen. Hieronder staat een overzicht van de meeste automerken die wij verzekeren. Als u op een merk klikt kunt u bij de meeste merken zien welke modellen wij zoal verzekeren:

Waarom voor uw auto een Autoverzekering van InShared?

Of u nu in een spiksplinternieuwe BMW rijdt of een Suzuki die al járen meegaat, voor uw auto wilt u natuurlijk het allerbeste. Sluit u voor uw bolide een verzekering bij InShared af, dan weet u zeker dat u een ruime dekking heeft tegen een lage premie. Bij schade in binnen- en buitenland bieden wij 24/7 hulp en als uw auto total loss, gestolen of bij onze hersteller ABS in reparatie is, krijgt u gratis een leenauto mee. Daarnaast hebben we als eerste in Nederland een Beperkt Casco EXTRA autoverzekering speciaal voor auto’s tussen de 6 en 13 jaar oud. Maar dat is nog niet alles. Wij hebben namelijk een unieke Jaarbeloning. U leest er hier

Overstappen op een andere Autoverzekering?

Met onze Overstaphulp is overstappen van uw huidige verzekeraar naar InShared een fluitje van een cent. Wij helpen u bij het maken van een opzegbrief.

En overtuigd?

We hebben ons best gedaan om u te laten zien dat wij er alles aan doen om u de service en zekerheid te bieden die u zoekt in een autoverzekering. Bent u net zo overtuigd als wij dat zijn? Sluit dan nu direct en online uw verzekering af!

Bereken nu uw premie