Onderdeel van
onze autoverzekering

Inzittenden­ver­ze­ke­ring

Behalve de schade aan uw of andermans auto kunt u de mensen in de auto verzekeren. Met een Schadeverzekering inzittenden, betalen wij de schade als mensen in uw auto gewond raken, overlijden of schade hebben aan hun spullen. Dat geldt natuurlijk ook voor uzelf.

Waarom onze Inzittendenverzekering?

  • Verzekerd voor de schade door een ongeluk of aanrijding
  • Geldt voor alle personen in de auto, ook de bestuurder
  • Maximaal verzekerd bedrag € 1.000.000
  • Uitkering bij verwonding, overlijden of schade aan spullen door ongevallen in het verkeer
  • Hoort bij onze uitgebreide en voordelige autoverzekering

we all benefit

Dekking Inzittendenverzekering

De Schadeverzekering inzittenden verzekert de mensen in uw auto. We betalen als zij in uw auto gewond raken, overlijden of ook schade hebben aan hun spullen.

Bereken nu uw premie

Heeft u al een autoverzekering?

De Inzittendenverzekering is onderdeel van onze Autoverzekering. Heeft u al een Autoverzekering? Ga dan naar uw digitale Verzekeringsmap en voeg de Schadeverzekering Inzittenden toe.

Let op: verschil met ongevallenverzekering

De Inzittendenverzekering is trouwens iets anders dan de Ongevallenverzekering. Bij de Ongevallenverzekering krijgt u een vast bedrag uitgekeerd bij blijvend letsel of overlijden. Of dit nou in de auto, in huis of op reis gebeurt. Bij de Inzittendenverzekering krijgt u de daadwerkelijke schade uitgekeerd (dat kan dus veel meer zijn dan dat vaste bedrag), maar alleen bij een ongeval met de auto. De verzekering is namelijk gekoppeld aan uw auto. Ze zijn dus allebei nuttig.

Vragen over de Inzittendenverzekering

1. Zijn inzittenden meeverzekerd?

De inzittenden van de auto zijn niet standaard verzekerd voor medische en andere kosten na een ongeval. Dit is wel het geval als u ook een Schadeverzekering inzittenden of een Ongevallenverzekering heeft afgesloten. Dit geldt voor zowel onze Ongeval & blijvend letsel-verzekering als voor onze Ongeval & overlijden-verzekering.

2. Kan ik een inzittendenverzekering voor mijn tweede auto afsluiten?

De Schadeverzekering inzittenden is een extra module voor uw Autoverzekering. De verzekering is dan ook alleen van toepassing op de auto waarvoor u de verzekering heeft afgesloten. Als u meerdere Autoverzekeringen heeft, kunt u per auto een Schadeverzekering inzittenden afsluiten.

3. Zijn inzittenden ook meeverzekerd bij de Ongevallenverzekering?

Als u een ongevallenverzekering bij ons heeft afgesloten, zijn alle inzittenden van uw voertuig meeverzekerd. Zowel bij onze Ongeval & blijvend letsel-verzekering als bij onze Ongeval & overlijden-verzekering. En bij uw auto kunt u ook de Schadeverzekering inzittenden kiezen.

Wat vinden anderen?

InShared
insocial_totaal_cijfer 8.2

Ons rapportcijfer is 8.2 op basis van 18022 beoordelingen van klanten.
Ruim voldoende dus, maar het kan altijd beter!

> Lees meer over InShared
we all benefit