Inzittendenverzekering

Inzittenden­verzekering

Behalve de schade aan uw of andermans auto kunt u de mensen in de auto verzekeren. Met een Schadeverzekering inzittenden, betalen wij de schade als mensen in uw auto gewond raken, overlijden of schade hebben aan hun spullen. Dat geldt natuurlijk ook voor uzelf.

Waarom onze Inzittendenverzekering?

Verzekerd voor schade door een ongeluk of aanrijding

U krijgt een uitkering van maximaal € 1.000.000 bij letsel, overlijden en schade aan spullen door een ongeluk in het verkeer met uw auto. Dat geldt voor alle mensen en spullen in de auto, dus ook voor de bestuurder.

24/7 alarmcentrale bij nood of pech wereldwijd

Is er nood aan de man? Dan kunt ons 24 uur per dag bereiken door naar onze alarmdienst van Eurocross te bellen op +31 (0)71 364 17 62. Ook vanuit het buitenland.

U mag elke dag opzeggen

Natuurlijk vinden we het jammer als u bij ons weg wilt. Maar daar heeft u dan vast een goede reden voor. Dus kunt u uw Autoverzekering op elk moment stopzetten. Dan storten we het geld dat u eventueel van ons tegoed heeft, weer terug op uw rekening.

De Jaarbeloning: we geven geld terug

Blijft er aan het eind van het jaar geld over van de premie die we hebben gereserveerd voor schade? Dan geven we dat weer terug aan u als Jaarbeloning.

Lees meer over de Jaarbeloning

Mooie rapportcijfers

Onze klanten geven onze Autoverzekering gemiddeld een 0 en ook onze andere verzekeringen krijgen allemaal een hoog cijfer. Schade is natuurlijk nooit leuk, maar wij proberen het melden ervan wel zo makkelijk mogelijk te maken. Onze klanten geven dat onderdeel dan ook een 8.5.

we all benefit

Voorwaarden en informatie­documenten

Let op: verschil met ongevallenverzekering

De Inzittendenverzekering is trouwens iets anders dan de Ongevallenverzekering. Bij de Ongevallenverzekering krijgt u een vast bedrag uitgekeerd bij blijvend letsel of overlijden. Of dit nou in de auto, in huis of op reis gebeurt. Bij de Inzittendenverzekering krijgt u de daadwerkelijke schade uitgekeerd (dat kan dus veel meer zijn dan dat vaste bedrag), maar alleen bij een ongeval met de auto. De verzekering is namelijk gekoppeld aan uw auto. Ze zijn dus allebei nuttig.

Vragen over de Inzittendenverzekering

Zijn inzittenden meeverzekerd?

De inzittenden van de auto zijn niet standaard verzekerd voor medische en andere kosten na een ongeval. Dit is wel het geval als u ook een Schadeverzekering inzittenden of een Ongevallenverzekering heeft afgesloten. Dit geldt voor zowel onze Ongeval & blijvend letsel-verzekering als voor onze Ongeval & overlijden-verzekering.

Kan ik een inzittendenverzekering voor mijn tweede auto afsluiten?

De Schadeverzekering inzittenden is een extra module voor uw Autoverzekering. De verzekering is dan ook alleen van toepassing op de auto waarvoor u de verzekering heeft afgesloten. Als u meerdere Autoverzekeringen heeft, kunt u per auto een Schadeverzekering inzittenden afsluiten.

Zijn inzittenden ook meeverzekerd bij de Ongevallenverzekering?

Als u een ongevallenverzekering bij ons heeft afgesloten, zijn alle inzittenden van uw voertuig meeverzekerd. Zowel bij onze Ongeval & blijvend letsel-verzekering als bij onze Ongeval & overlijden-verzekering. En bij uw auto kunt u ook de Schadeverzekering inzittenden kiezen.

Bekijk alle veelgestelde vragen over autoverzekeringen

Wat vinden onze klanten van onze Autoverzekering?

Zij gingen u voor: