Pechhulp

Pechhulp

InShared komt to-the-rescue als u pech onderweg heeft. Dat wil zeggen, onze partner Eurocross staat 24/7 voor u klaar. Bij pech belt u gewoon +31 (0)71 364 17 62. Ook bij vergeten sleutels en een lege tank. Max. 7x per jaar bij pech waarvan max. 2x per jaar in uw woonplaats. U kunt kiezen of u alleen Pechhulp in Nederland wilt of ook in de rest van Europa.

Onderdeel van onze Autoverzekering

Nu vanaf €31,80 per jaar

Vergelijk de Pechhulp van InShared met andere verzekeraars

Pechhulp is onderdeel van onze Autoverzekering. Heeft u al een Autoverzekering? Ga dan naar uw digitale Verzekeringsmap.

Pechhulp Nederland

*Jaarpremie per 09-2019, incl. assurantiebelasting en evt. kosten lidmaatschap, exclusief eventuele kortingsacties.
Pechhulp van InShared
ANWB (Pechhulp Standaard)
Routemobiel (Pechhulp Nederland)
Allianz Direct (Pechhulp on demand)
Storing, lege accu etc.
€70 per keer
Verlies sleutels, lekke band etc.
€95 per keer
Tanken verkeerd/geen brandstof zonder eigen risico
€95 per keer
Verzekerde kosten noodreparatie
tot € 150,- verzekerd
Geen jaarcontract
Pechhulp
7x
4x, daarna €50,- tot €150,-
4x
Per keer betalen
Hulp in uw woonplaats
2x
4x, daarna €50,- tot €100,-
4x
Per keer betalen
Vervoer passagiers & voertuig
2x
2x
2x
€125 per keer
Kosten lidmaatschap per jaar
€0,-
€15,50
€0,-
€0,-
Jaarpremie* bij auto 0 t/m 10 jaar oud
€31,80
€105
€68,30 (tot 3 jaar), €85,75 (tot 9 jaar)
nvt
Jaarpremie* bij auto 11 t/m 13 jaar oud
€74,76
€105
€94,45 (tot 12 jaar)
nvt
Jaarpremie* bij auto ouder dan 14 jaar
129,36
€105
€123,60 (tot 15 jaar)
nvt

Stel uw auto is 9 jaar oud en u heeft in 2 jaar tijd 1x een lege accu en 1x een lekke band, dan kost dat met Pechhulp on demand van Allianz Direct €165 en bij InShared nog geen €62. Voor dat geld komen we u trouwens 14x redden mocht dat nodig zijn.

Waarom onze Pechhulp?

24/7 alarmcentrale bij nood of pech wereldwijd

Is er nood aan de man? Dan kunt ons 24 uur per dag bereiken door naar onze alarmdienst van Eurocross te bellen op +31 (0)71 364 17 62. Ook vanuit het buitenland.

Lage premie, top Pechhulp dekking

We houden de premie laag en de kwaliteit van onze Pechhulp dekking hoog. Precies waar het om draait. Voor 1 van de laagste premies in Nederland krijgt u bijvoorbeeld:

  • Max. 7x per jaar hulp bij pech door het betrouwbare Eurocross. Ook als u uw sleutels kwijt bent, te laat was met tanken of met uw auto vastzit in de modder of sneeuw.
  • Max. 2x per jaar hulp in uw eigen woonplaats
  • Keuze uit Pechhulp in Nederland of ook in de rest van Europa

Vergelijk onze Pechhulp met die van andere aanbieders.

U mag elke dag opzeggen

Natuurlijk vinden we het jammer als u bij ons weg wilt. Maar daar heeft u dan vast een goede reden voor. Dus kunt u uw Autoverzekering op elk moment stopzetten. Dan storten we het geld dat u eventueel van ons tegoed heeft, weer terug op uw rekening.

Mooie rapportcijfers

Onze klanten geven onze Autoverzekering gemiddeld een 0 en ook onze andere verzekeringen krijgen allemaal een hoog cijfer. Schade is natuurlijk nooit leuk, maar wij proberen het melden ervan wel zo makkelijk mogelijk te maken. Onze klanten geven dat onderdeel dan ook een 8.5.

De Jaarbeloning: we geven geld terug

Blijft er aan het eind van het jaar geld over van de premie die we hebben gereserveerd voor schade? Dan geven we dat weer terug aan u als Jaarbeloning.

Lees meer over de Jaarbeloning

we all benefit

Vragen over de Pechhulp

Wat is Pechhulp?

Pech onderweg? Met de aanvullende verzekering Pechhulp komt Eurocross International (+31 (0)71 364 17 62) meteen naar u toe, 24 uur per dag, 7 dagen per week. En niet alleen bij een kapotte auto of lekke band, maar ook als u bijvoorbeeld uw sleutels kwijt bent. Meer weten? Kijk dan in de voorwaarden van onze Autoverzekering.

Wat zijn de kosten voor Pechhulp?

Wanneer u een premieberekening maakt voor een Autoverzekering, ziet u gelijk de premie voor de Pechhulp Nederland en Pechhulp Europa. Heeft u al een Autoverzekering bij ons? Dan ziet u premie van de Pechhulp in uw digitale Verzekeringsmap.

Waar is Pechhulp geldig?

U kunt kiezen voor Pechhulp in Nederland, waarbij u ook hulp in uw woonplaats krijgt. Of kies voor Pechhulp Europa. U wordt dan geholpen in alle landen die op de Groene Kaart staan van uw Autoverzekering.

Bekijk alle veelgestelde vragen over autoverzekeringen

Wat vinden onze klanten van onze Autoverzekering?

Zij gingen u voor: