Tweede auto verzekeren

Uw tweede auto verzekeren bij InShared

Heeft u een tweede auto voor de deur staan en is uw eerste auto verzekerd bij InShared? Dan is het een goed idee om ook het tweede voertuig bij ons te verzekeren. En dat zeggen we niet omdat we u per se nog een verzekering willen verkopen, maar omdat u premiekorting kunt krijgen voor die tweede! Dat geldt trouwens ook voor een derde, vierde of volgende autoverzekering. Zo bent u dus niet alleen goed verzekerd, maar ook nog eens voordelig onderweg.

Premiekorting en schadevrije jaren bij de 2e Autoverzekering

Speciaal voor gezinnen die een tweede auto verzekeren bij InShared, is er de ‘tweede auto-regeling’. Voor allebei de auto’s moet u een aparte verzekering afsluiten, maar bij het verzekeren van de 2e auto, geven we u dezelfde korting die u heeft opgebouwd met uw schadevrije jaren van de eerste. Dus heeft u bijvoorbeeld 10 schadevrije jaren op uw eerste auto? Dan krijgt u een bepaald percentage korting op de premie. Die korting geldt bij ons ook mooi voor de tweede. Dat kan trouwens alleen als de twee bestuurders op hetzelfde adres wonen. Natuurlijk bouwt u met uw tweede Autoverzekering ook schadevrije jaren op en geen zorgen, als u schade rijdt met uw tweede auto, gaat dat niet ten kosten van de schadevrije jaren van de eerste.

Uw tweede auto verzekeren? Bereken uw voordeel!

Heeft u al een Autoverzekering van InShared? Dan kunt u ook uw tweede auto heel makkelijk bij ons verzekeren. Voeg een nieuwe verzekering toe via uw digitale Verzekeringsmap en u profiteert meteen van de korting van de schadevrije jaren van uw eerste auto, die ook bij InShared verzekerd is. Bij het afsluiten van de verzekering van uw tweede auto, geeft u gewoon de schadevrije jaren op die bij die tweede auto horen. Wij bepalen automatisch de meest gunstige korting voor allebei de auto’s. Benieuwd naar uw voordeel bij InShared? Voeg uw nieuwe verzekering toe en u ziet meteen, vrijblijvend, de scherpe premie. Eerlijk, snel en overzichtelijk.

Een eerlijke en voordelige Autoverzekering

Een tweede auto verzekeren bij InShared is goed voor u én uw portemonnee. Kiest u voor onze voordelige Autoverzekering? Dan heeft u recht op gratis vervangend vervoer en een no-claim korting die kan oplopen tot wel 80%. Bovendien meldt u schades eenvoudig en snel online, waardoor uw auto in een mum van tijd weer hersteld is.

De voordelen van een tweede Autoverzekering bij InShared op een rijtje

  • Premiekorting op basis van schadevrije jaren eerste Autoverzekering
  • Schade aan uw tweede auto heeft geen invloed op de no-claimkorting van de eerste auto
  • Lage premie, ruime dekking

De Jaarbeloning - samen schade voorkomen

Schade is nooit leuk. Daarom vinden we het belangrijk om samen de wereld een klein beetje veiliger te maken. Hoe? Met onze slimme tips leert u hoe u nog veiliger kunt rijden en waar autodieven op letten. Want samen schade voorkomen levert ook wat op. Hebben we met z’n allen geld overgehouden? Dan verdelen we dit bedrag over alle InShared klanten. Dat is onze Jaarbeloning !