Overstappen Autoverzekering

Overstappen Autoverzekering

Overstappen met uw autoverzekering hoeft echt niet ingewikkeld te zijn. Zeker niet met onze handige Overstaphulp. Stap daarom vandaag nog over op de voordelige Autoverzekering van InShared.

Waarom zou ik overstappen van autoverzekering?

Er zijn redenen genoeg om de overstap te wagen. Misschien heeft u een nieuwe auto, bent u verhuisd of is een verzekering bij InShared een stuk goedkoper dan uw huidige autoverzekering. Dat laatste vinden wij niet alleen zelf. Onze Autoverzekering kwam als de beste uit de test van de Consumentenbond in 2018. Daarnaast rijdt het natuurlijk een stuk fijner als u weet dat uw auto goed verzekerd is.

Wanneer kun je overstappen met een autoverzekering?

Sommige verzekeraars hebben nog een opzegtermijn. Dat betekent dat een verzekering pas na een maand of zelfs een jaar na afsluiten opgezegd kan worden. Tussentijds opzeggen is dan niet mogelijk. Bij InShared hoeft u hier geen rekening mee te houden: u kunt op ieder moment uw verzekering afsluiten en opzeggen. Wel zo handig.

Het is goed om te weten dat er bij iedere verzekeraar een paar uitzonderingen zijn. Als uw auto total loss is of als u hem heeft verkocht, dan kunt de verzekering gewoon opzeggen.
Ook bij een algemene premieverhoging of bij een aanpassing van de voorwaarden mag u tussentijds overstappen naar een andere autoverzekering. Minimaal een maand van tevoren moet de verzekeraar u hiervan op de hoogte stellen.

Zo stapt u makkelijk over

Overstappen van autoverzekering is bij InShared een fluitje van een cent. Wij hebben namelijk de handige Overstaphulp . Het werkt zo:

Verzekering afsluiten

Sluit eerst een Autoverzekering af via onze website. Zo weet u zeker dat de Autoverzekering is geaccepteerd en dat u straks niet per ongeluk onverzekerd rondrijdt. Dat kan namelijk hoge boetes opleveren van de RDW of politie.

Ingangsdatum kiezen

Als u al weet wanneer uw huidige verzekering stopt, vult u de juiste ingangsdatum meteen in. Dat kan vandaag zijn of een datum in de toekomst.

Weet u de einddatum van uw andere verzekering nog niet? Kies dan bij ingangsdatum voor ‘Weet ik niet, gebruik de Overstaphulp’. Wij helpen u dan met het maken van een handige opzegbrief. Het enige wat u moet doen, is deze brief naar uw huidige verzekeraar sturen. Zodra u bericht heeft, vult u de ingangsdatum in uw digitale Verzekeringsmap in.

En voilà, u bent overgestapt met uw Autoverzekering naar InShared!

Overstappen naar InShared

Bij InShared doen we aan verzekeren zonder poespas. Dat houdt in:

  • Een lage premie
  • Een ruime dekking
  • Dagelijks aan te passen verzekeringen
  • Voorwaarden in begrijpelijke taal

En blijft er aan het eind van het verzekeringsjaar geld over? Dan geven we dat terug aan al onze klanten in de vorm van een Jaarbeloning . Vinden we wel zo eerlijk.

U hoeft ons trouwens niet op onze mooie woorden te geloven. Onze klanten zijn namelijk ook blij met ons . Bent u enthousiast geworden? Bereken hieronder dan meteen uw premie.

Bereken nu uw premie