Alles over het afsluiten van een Dierenverzekering bij InShared

Alles over het afsluiten van een Dieren­verzekering bij InShared

Gaat u een Dieren­verzekering voor uw hond of kat afsluiten?
Goed plan! Lees hier de veelgestelde vragen.

Hoe kan ik een Dieren­verzekering bij jullie afsluiten en wat wordt mijn premie?

Bij InShared gaat eigenlijk alles digitaal. U kunt dus op deze pagina zelf de premie berekenen voor de Dieren­verzekering. Vindt u het wat? Dan kunt u de verzekering in een paar stappen afsluiten. Als u al klant bent, verschijnt de Dieren­verzekering daarna in uw digitale Verzekeringsmap.

Bent u een nieuwe klant? Vergeet dan niet om uw verzekering te activeren. Dat is zo gedaan, via onze welkomstmail met daarin een activatielink.

Is er een wachttijd voor de Dieren­verzekering?

Na het afsluiten van de Dieren­verzekering is er een wachttijd van 30 dagen na het ingaan van de verzekering. Daar is 1 uitzondering op: als uw hond of kat een ongeval krijgt en daar medische zorg voor nodig heeft, is dat wel verzekerd. De verzekering moet dan wel afgesloten zijn voordat uw huisdier het ongeval had.

Tot welke leeftijd kan ik mijn dier bij jullie verzekeren?

De Dieren­verzekering kunt u afsluiten voor honden en katten die jonger dan 6 jaar oud zijn. Goed om vooraf te weten: kies gelijk de dekkingen die u nodig denkt te hebben. Want zodra de verzekering voor uw huisdier is afgesloten, kunt u de dekking achteraf niet aanpassen.

Mijn huisdier staat niet in de lijst. Hoe kan dit?

Als het ras van uw hond of kat niet in de lijst staat, kunt u geen Dieren­verzekering voor uw huisdier afsluiten. Van sommige rassen weten we al dat ze veel zorg nodig hebben en dat valt eigenlijk niet te verzekeren.

Heeft uw huisdier een heel nieuw ras? Stuur ons dan een mail via ons contactformulier, dan kijken we of daar wel een verzekering voor afgesloten kan worden.

Veelgestelde vragen over de InShared Dieren­verzekering: