Alles over het wijzigen of beëindigen van uw Dierenverzekering bij InShared

Alles over het wijzigen of beëindigen van uw Dieren­verzekering bij InShared

Wilt u de Dieren­verzekering van uw hond of kat wijzigen of beëindigen?
Lees dan hier het antwoord op veelgestelde vragen.

Ik wil de dekking van mijn Dieren­verzekering aanpassen. Hoe doe ik dit?

Heeft u een dekking van uw Dieren­verzekering niet meer nodig? Dan kunt u dat dagelijks aanpassen in uw digitale Verzekeringsmap. Log daarvoor in, klik op 'Direct regelen' en daarna op 'Dekking wijzigen'.

Wilt u een dekking toevoegen aan uw Dieren­verzekering? Dat kan helaas niet. Het is dus belangrijk dat u meteen de juiste dekkingen kiest. Als uw huisdier gezond is, kunt u er voor kiezen om de verzekering opnieuw af te sluiten met alle dekkingen die u wilt hebben. Hou er wel rekening mee dat uw huisdier op dat moment gezond moet zijn, anders kunt u de verzekering niet opnieuw afsluiten.

Hoe kan ik mijn Dieren­verzekering bij jullie opzeggen?

Wat jammer dat u uw verzekering bij ons wilt opzeggen. Wel hebben we dat heel makkelijk voor u gemaakt. U kunt de verzekering namelijk zelf opzeggen, zonder opzegtermijn.

Ga naar uw digitale Verzekeringsmap, klik op 'Direct regelen' en daarna op 'Verzekering opzeggen'. Kies een datum en de rest wijst zich vanzelf. Te veel vooruit betaalde premie ontvangt u bij de volgende facturatie automatisch terug op uw rekening.

Veelgestelde vragen over de InShared Dieren­verzekering: