Autoverzekering voor Smart

Smart Autoverzekering

Er is geen auto zoals Smart. Bent u op zoek naar een verzekering die ook anders dan anders is? Dan bent u bij InShared aan het juiste adres. Onze Autoverzekering is betrouwbaar, voordelig en uw redder in nood bij pech.

Waarom voor uw Smart een Autoverzekering van InShared?

Het automerk Smart werd opgericht met een duidelijke visie. Het doel was om kleine auto’s op de markt te brengen die heel geschikt zijn voor stadsritten. Dat is gelukt. Wie zoekt naar een handzame, praktische auto voor een vriendelijke prijs, komt vanzelf bij Smart uit. Waarom een Smart verzekering van InShared? Omdat wij begrijpen dat u niet de hoofdprijs voor een verzekering wilt betalen. Daarom is uw lieveling op wielen met onze Autoverzekering goed verzekerd tegen een lage premie. Zo simpel kan het zijn.

Kies de dekking die bij uw Smart past

Onze oma’s zeiden het al: een ongeluk zit in een klein hoekje. Kies daarom de dekking die bij u en uw Smart past en ga goed verzekerd de weg op. Uit deze dekkingen kunt u bij ons kiezen:

WA verzekering

In ons kikkerlandje is een WA-verzekering verplicht. Hiermee bent u verzekerd voor schade die uw auto aan anderen toebrengt. Schade aan uw eigen auto is niet verzekerd.

Beperkt Casco verzekering

Sommige mensen vinden hun auto té dierbaar om hem alleen WA te verzekeren. Dan is onze Beperkt Casco verzekering wat u zoekt. Niet alleen de schade aan anderen is hiermee verzekerd, maar ook de schade aan uw eigen auto door brand, storm of diefstal.

Beperkt Casco EXTRA verzekering

Stel dat u bij een aanrijding betrokken raakt, dan wordt met onze Beperkt Casco EXTRA verzekering de helft van de schade door ons vergoed. Of het uw eigen schuld was of niet, maakt ons niets uit.

Allrisk verzekering

Verdient uw Smart het beste van het beste? Dan is het een goed idee om onze Allrisk verzekering af te sluiten. Uw bolide is met deze verzekering voor alle schade verzekerd

Nog meer dekkingen voor uw Smart

U kunt ook nog voor de volgende dekkingen kiezen:

  • Schadeverzekering Inzittenden. Mochten de inzittenden in uw auto gewond raken, overlijden of schade hebben aan hun spullen, dan bent u met deze dekking daarvoor verzekerd.
  • Pechhulp. Wilt u zo snel mogelijk geholpen worden bij pech? Sluit dan deze dekking af. Wij zorgen dat u vliegensvlug weer de weg op kunt, in Nederland of Europa.

Deze modellen verzekeren we

Eind 1982 besloot de Zwitser Nicholas Hayek – de man achter de Swatch-horloges – dat er een kleine stadsauto moest komen. Hij wilde dat deze auto’s net zoals zijn horloges op allerlei manieren gepersonaliseerd konden worden. Samen met Daimler-Benz richtte hij in 1994 de Micro Car Company op. De eerste auto die op de markt werd gebracht, was de CityCoupé. Inmiddels heeft dit innovatieve automerk veel meer modellen op zijn naam. De volgende modellen kunt u bij ons verzekeren:

  • Smart City-Coupé
  • Smart Crossblade
  • Smart Forfour
  • Smart Forfour 1.3
  • Smart Fortwo
  • Smart Fortwo Coupé
  • Smart Roadster

Omdat er steeds nieuwe modellen uitkomen, is deze lijst niet compleet. Wilt u weten of u uw auto bij ons kunt verzekeren? Bereken hier dan vrijblijvend uw premie.

Elektrische Smart

Als het om elektrisch rijden gaat, is Smart meer dan ambitieus. Sinds 1 januari 2019 verkopen ze alleen nog 100% elektrische auto’s in Nederland. Het is daarmee de eerste autofabrikant die zo serieus werkt aan de overgang naar elektrisch rijden.

Wilt u uw elektrische Smart verzekeren? Zoek dan niet verder. Met onze Autoverzekering is uw duurzame bolide goed verzekerd tegen een lage premie. En mooi meegenomen: de laadkabel en de mobiele snellader zijn meeverzekerd.