Alles over het afsluiten van een Dierenverzekering bij InShared

Veelgestelde vragen over de Dierenverzekering

Op zoek naar informatie over uw Dierenverzekering? U hoeft niet verder te zoeken. Hier staat de top 5 meestgestelde vragen en veelgestelde vragen over de Dierenverzekering voor:

Top 5 meestgestelde vragen over de Dieren­verzekering

Hoe kan ik een Dieren­verzekering bij jullie afsluiten en wat wordt mijn premie?

Bij InShared gaat eigenlijk alles digitaal. U kunt dus op deze pagina zelf de premie berekenen voor de Dieren­verzekering. Vindt u het wat? Dan kunt u de verzekering in een paar stappen afsluiten. Als u al klant bent, verschijnt de Dieren­verzekering daarna in uw digitale Verzekeringsmap.

Bent u een nieuwe klant? Vergeet dan niet om uw verzekering te activeren. Dat is zo gedaan, via onze welkomstmail met daarin een activatielink.

Is er een wachttijd voor de Dieren­verzekering?

Na het afsluiten van de Dieren­verzekering is er een wachttijd van 30 dagen na het ingaan van de verzekering. Daar is 1 uitzondering op: als uw hond of kat een ongeval krijgt en daar medische zorg voor nodig heeft, is dat wel verzekerd. De verzekering moet dan wel afgesloten zijn voordat uw huisdier het ongeval had.

Tot welke leeftijd kan ik mijn dier bij jullie verzekeren?

De Dieren­verzekering kunt u afsluiten voor honden en katten die jonger dan 6 jaar oud zijn. Goed om vooraf te weten: kies gelijk de dekkingen die u nodig denkt te hebben. Want zodra de verzekering voor uw huisdier is afgesloten, kunt u de dekking achteraf niet aanpassen.

Geldt er nog een eigen risico of eigen bijdrage bij de Dieren­verzekering?

Bij de Dieren­verzekering is er een eigen bijdrage van 20%. U betaalt dus zelf 20% van de verzekerde kosten.

Hoe kan ik een declaratie voor mijn Dieren­verzekering indienen?

Een declaratie indienen voor uw Dieren­verzekering is zo gepiept. Zodra u bent ingelogd in uw digitale Verzekeringsmap klikt u op 'Schademelden'. Volg daar alle stappen en de rest wijst zich eigenlijk vanzelf.

Veelgestelde vragen over de Dierenverzekering

Andere vraag? Bekijk meer veelgestelde vragen over de Dieren­verzekering voor afsluiten, wijzigen/beëindigen, declaraties en zorg & ongeval