Wintersport voorpret? Download alvast deze app

Laatst gewijzigd op: 15 februari 2018

Telt u de dagen af voordat u op wintersport gaat? Download dan alvast deze wintersport apps. Ze maken de voorpret over de vakantie nóg groter.

Wintersport voorpret? Download alvast deze app

Vakantiefoto’s van vorig jaar bekijken, alvast de koffers pakken en de nachtjes aftellen tot u weer op de ski’s staat. Amerikaanse onderzoekers ontdekten dat de tijd voordat u op vakantie gaat, de gelukkigste tijd van de vakantie is. Uitgebreid fantaseren over de leuke dingen die u te wachten staan, geeft namelijk een flinke geluksboost. De onderzoekers raden daarom aan om het maximale uit deze voorpret te halen. Begin vroeg met de reis uitstippelen en download deze apps om alvast in de vakantiestemming te komen.

6 apps voor wintersport voorpret

Wat nam ik vorig jaar eigenlijk mee op wintersport? Met Packpoint hoeft u voortaan niet meer te graven in uw geheugen. Deze handige inpak-app kijkt naar het weer op de vakantiebestemming, hoe lang u op vakantie gaat en wat u op vakantie gaat doen. Zo heeft u een inpaklijst op maat, die u ieder jaar kunt hergebruiken. Download in App store of Download in Google Play Wie vol zelfvertrouwen een schnitzel en Kaiserschmarrn op de piste wil bestellen, moet zeker de app Duolingo downloaden. Met deze taal-app kunt u spelenderwijs een nieuwe taal leren of uw talenkennis opkrikken. Van Frans tot Hebreeuws. Ook geschikt voor mensen zonder talenknobbel! Download in App store of Download in Google Play Gedetailleerde weersvoorspellingen, informatie over de skigebieden en meer handige snufjes om u te verheugen op de dagen in de sneeuw. Door Bergfex/Ski bent u op de hoogte van het weer de komende 9 dagen. Download in App store of Download in Google Play Na een jaar niet skiën of snowboarden, is de kans groot dat u de eerste dagen veel spierpijn heeft. Met het 8-weekse trainingsprogramma van SkiFit staat u in vorm op de piste. Pluspunt: de kans op blessures is dan ook veel kleiner. Download in App store of Download in Google Play Crystal Ski Explorer is de handzame vervanger van een reisgids. Dankzij deze app weet u als u boven op een berg staat waar het beste restaurant is en de leukste skiroute. Download de app alvast om plekken op te slaan. Download in App store of Download in Google Play De makers van Snake ontwikkelde het verslavende spel Powder. Natuurlijk kan dat niet op tegen een wintersportvakantie, maar het brengt u wel alvast in skisferen. Download in App store of Download in Google Play

Wat voor slimme tips zoekt u?