Slimme tips voor uw honden en katten

Als trotse eigenaar van een hond of kat wilt u natuurlijk het beste voor uw vrolijke viervoeter. Daar helpen wij graag bij! Hier leest u nuttige tips en leuke feitjes over honden en katten.

Dierenverzekering afsluiten
Slimme tips Huisdieren

Slimme tips voor slimme baasjes

Kat beschermen in winter

Uw kat beschermen in de winter

De dagen worden korter, de nachten kouder. Terwijl u uw dikke jas aantrekt, vraagt u zich vast af hoe uw pluizige metgezel de winter doorkomt. Maakt u zich geen zorgen, met een beetje extra aandacht kan uw kat comfortabel en veilig van het seizoen genieten.

Lees meer
Veilig met uw hond in de auto

Veilig met uw hond in de auto

Wie gek is op hun hond, neemt het dier natuurlijk ook mee in de auto. Maar wat is de veiligste manier om uw hond te vervoeren? En is uw trouwe viervoeter eigenlijk meeverzekerd?

Lees meer
InShared Dierenverzekering Tandenpoetsen

De tanden van uw huisdier poetsen?

Gaatjes, bloedend tandvlees of een slechte adem: net als mensen kunnen huisdieren ook flink last hebben van hun gebit. De tanden poetsen van uw hond of kat dus helemaal geen gek idee. Daarom geven we u handige tips om het tandenpoetsen een stukje makkelijker te maken.

Lees meer
InShared Dierenverzekering

Tekenseizoen? Zo voorkomt en verwijdert u ze bij uw huisdier

Niet alleen zijn teken irritant, ze kunnen ook nog eens voor serieuze gezondheidsproblemen zorgen. Maar geen paniek! We hebben 5 tips op een rij gezet om uw huisdier tekenvrij te houden.

Lees meer
Verkoeling voor uw hond

Bescherm uw huisdier tegen de hitte met deze tips

De zon straalt fel en de temperaturen stijgen - het is zomer! Terwijl u zich insmeert en ijsjes slurpt, vergeet dan niet dat onze harige vrienden ook extra zorg nodig hebben. Hier zijn wat slimme tips om ervoor te zorgen dat uw trouwe metgezel koel en veilig blijft terwijl het kwik stijgt.

Lees meer
Helpen bij veranderingen huisdier

Huisdier helpen omgaan met veranderingen

Uw hond of kat helpen omgaan met veranderingen in het gezin.

Lees meer
Vuurwerkangst bij huisdieren

Zo kunt u uw huisdier met vuurwerkangst helpen

Bam! Knal! Oud en nieuw is voor veel mensen een feest, maar veel honden en katten denken daar anders over. Die harde geluiden en felle lichten? Hartstikke spannend. Gelukkig zijn er manieren om het voor hen wat makkelijker te maken.

Lees meer
Verzorging vacht

Zo verzorgt u de vacht van uw hond of kat

Een mooie, glanzende vacht is niet alleen heel mooi om te zien, maar ook een teken van een gezond huisdier. Of ze nu lang haar hebben of kort, elke hond of kat verdient een beetje extra liefde als het om vachtverzorging gaat. Hier zijn wat simpele tips om uw beste vriend er op zijn best uit te laten zien.

Lees meer
Slimme tips huisdieren verlatingsangst

Zo kalmeert u uw huisdier met verlatingsangst

Het moment dat u de deur uitgaat en die treurige oogjes u nakijken... dat breekt uw hart een beetje. Verlatingsangst bij kan voor zowel uw hond als kat stressvol zijn. Maar geen paniek! Met een paar liefdevolle aanpassingen zorgen we ervoor dat uw pluizige maatje zich ook alleen thuis een beetje gelukkiger voelt.

Lees meer

Kijk naar andere categorieën