Autoverzekering Honda bij InShared

Honda autoverzekering

Al jaren staat Honda bekend als één van de betrouwbaarste automerken. Natuurlijk wilt u een autoverzekering die net zo betrouwbaar is. Bij InShared bent u aan het juiste adres.

Welke verzekering heb ik nodig voor mijn Honda?

Wij hebben geen speciale verzekering voor uw Honda. Uw geliefde auto kunt u gewoon verzekeren met onze Autoverzekering. Wel zo handig! Omdat iedere auto én iedere automobilist anders is, kiest u zelf de dekking. Zo heeft u een verzekering op maat.

Kies de dekking die bij uw Honda past

Dat veel mensen voor een Honda kiezen, is goed te begrijpen. Dit Japanse automerk wordt namelijk niet alleen om de betrouwbaarheid geroemd, maar ook om de lage onderhoudskosten. Onze Autoverzekering is uit hetzelfde hout gesneden. Uit deze aantrekkelijke dekkingen kunt u bij het afsluiten van een verzekering kiezen:

WA verzekering

Als u rond wilt knorren in uw Honda, dan bent u verplicht om een WA-verzekering af te sluiten. Meer dan logisch, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Met de WA verzekering bent u verzekerd voor schade die uw auto aan anderen toebrengt. Goed om te weten: schade aan uw eigen auto is niet verzekerd.

Beperkt Casco verzekering

Uw auto is net iets beter verzekerd met de Beperkt Casco verzekering. Hiermee bent u verzekerd voor schade door storm, brand, diefstal en door een botsing met dieren. En goed om te weten: ruitschade is ook verzekerd.

Beperkt Casco EXTRA verzekering

Op zoek naar net een beetje extra? Sluit dan een Beperkt Casco EXTRA verzekering af. Uw geliefde bolide is dan niet alleen verzekerd voor schade door storm, brand en diefstal, maar ook als u betrokken raakt bij een ongeluk. Wij doen dan niet moeilijk en vergoeden de helft van de kosten. Zelfs als de aanrijding uw eigen schuld was.

Allrisk verzekering

De crème de la crème onder de autoverzekeringen is onze Allrisk verzekering. Alle schade aan uw Honda wordt hiermee volledig vergoed. Ideaal als u extra zuinig op uw wagen bent.

Nog meer dekkingen voor uw Honda

Wilt u ook verzekerd zijn bij pech onderweg en als er iets gebeurt met de mensen die in uw auto zitten? Sluit dan deze dekkingen af:

 • Schadeverzekering Inzittenden. Een ongeluk zorgt soms niet alleen voor schade aan uw auto, maar ook aan de mensen in uw auto. De inzittenden dus. Sluit u deze dekking af, dan bent u goed verzekerd als de mensen in uw auto gewond raken of zelfs overlijden
 • Pechhulp. Honda’s ziet u niet vaak met pech langs de weg staan. Toch is het wel zo’n prettig idee om bij pech goed verzekerd te zijn. Met deze dekking zorgen wij dat u binnen Nederland of Europa zo snel mogelijk weer verder kunt rijden

Deze modellen verzekeren we

Na de Tweede Wereldoorlog begon Honda met het fabriceren van gemotoriseerde fietsen uit onderdelen van de legerdump. Toen de onderdelen op waren, werden er motoren geproduceerd. In 1949 werd de Honda Motor Company geboren. Binnen vijftien jaar ontpopte dit bedrijf zich tot de grootste motorfietsfabrikant ter wereld. Een flinke prestatie. Honda hield het niet bij de motorfietsen. In 1963 werd de eerste personenauto gelanceerd en al snel volgden twee hele succesvolle modellen: de Civic en Accord. Na jaren waarin Honda groeide als kool, raakte het Japanse automerk in de jaren negentig in financiële problemen. Tegenwoordig is Honda vooruitstrevend op het gebied van brandstofcellen, waterstof en elektrische aandrijving. De eerste Hybride auto die te koop was, was dan ook een Honda. Bij InShared kunt u de volgende Honda-modellen verzekeren:

 • Honda Accord
 • Honda Civic
 • Honda Civic 5DR
 • Honda CR-V
 • Honda CRX
 • Honda CR-Z
 • Honda FR-V
 • Honda HR-V
 • Honda Insight
 • Honda Jazz
 • Honda Logo
 • Honda Stream

Elektrische Honda

Een vooruitstrevend automerk als Honda heeft natuurlijk meerdere hybride en elektrische modellen in het assortiment. Even betrouwbaar als hun andere auto’s, alleen met nóg lagere onderhoudskosten. Ook zijn deze elektrische bolides een minder schadelijk voor het milieu.

Wilt u uw elektrische Honda verzekeren? Dan is onze Autoverzekering iets voor u. Wij verzekeren uw elektrische Honda goed tegen een lage premie.

Uw Honda verzekeren bij InShared?

Net zoals bij Honda staat betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel. Wij doen dan ook niet aan kleine lettertjes en zijn duidelijk in wat u van ons kunt verwachten. Een Autoverzekering bij InShared betekent:

 • Een lage premie
 • Een ruime dekking
 • Voorwaarden in begrijpelijke taal
 • Geld terug met de Jaarbeloning

Een Jaarbeloning? Ja, een Jaarbeloning. Als we er samen alles aan doen om schade te voorkomen, dan blijft er aan het eind van het jaar geld over. Dat geld geven we weer terug aan onze klanten. Wel zo eerlijk.

Benieuwd wat u per maand kwijt bent? Bereken dan meteen wat een Honda verzekering bij InShared kost.

Bereken nu uw premie