Fietsverzekering vergelijken

Beoordeling Fiets­verzekering

Waarom onze Fietsverzekering?

  • Lage premie, top Fietsverzekering
  • Verzeker uw fiets én accu wereldwijd
  • Betaal geen eigen risico
Ik ben de chatbot. Waar gaat uw vraag over?

Onze Fietsverzekering vergelijken met andere verzekeraars

Bij InShared kunt u kiezen uit 2 verzekeringen om uw fiets goed en voordelig te verzekeren. Binnen 3 stappen weet u welke fietsverzekering het beste bij u en uw fiets past. Uw stalen ros bij InShared verzekeren heeft een aantal voordelen. Zo zijn de accessoires van uw fiets met onze goedkope Fietsverzekering automatisch meeverzekerd en zijn e-bikes bij ons ook welkom. Vergelijk fietsverzekeringen nu!

Logo InShared
Logo ANWB
Logo Unigarant
Logo Unive
Logo Allianz
Logo Centraal Beheer
Eigen risico bij schade
€0
€25
€25
€25
€25
€25
3 jaar aanschafwaarde (excl. accu)
Gratis dekking accessoires
€ 200 max.
Dagelijks opzegbaar
Na 1 jaar
Na 1 jaar
Na 1 jaar
Poliskosten
€0
€9,68
€9,68
€0
€0
€0
Jaarbeloning

Onze Fietsverzekeringen

Er zijn 2 manieren om uw fiets goed en voordelig te verzekeren. Wilt u een Diefstalverzekering voor uw fiets vergelijken? Of toch liever een Allrisk Fietsverzekering? Hier vindt u alle uitleg die u zoekt.

Fiets Diefstalverzekering

Als u uw favoriete voertuig goed wilt verzekeren tegen diefstal, dan is onze Diefstalverzekering wat u zoekt. Met deze verzekering is uw fiets verzekerd als hij gestolen wordt of als iemand dat geprobeerd heeft. Inclusief accessoires voor maximaal € 200.

Diefstalverzekering

Allrisk Fietsverzekering

Verdient uw stalen ros het beste van het beste? Dan komt u vanzelf bij onze Allrisk Fietsverzekering uit. Hiermee is uw fiets verzekerd tegen alle risico’s. Inclusief accessoires. Ook als hij omvalt.

Allrisk Fietsverzekering

Voor de extra zekerheid

Bovenop de Fietsverzekering kunt u nog een handige extra dekking afsluiten.

Thuisbrengservice bij pech

In de middle of nowhere staan met een kapotte fiets – daar zit niemand op te wachten. Met deze dekking brengen we u én uw fiets naar een door u te kiezen adres in Nederland of 30 km over de Nederlandse grens. En is uw fiets gestolen? Ook dan helpen we u.

Meer informatie

Waar moet je op letten bij het vergelijken van fietsverzekeringen?

Het kiezen van een fietsverzekering lijkt een klusje dat zo geklaard is, totdat u ontdekt dat het aanbod gigantisch is. Daarom is een fietsverzekering vergelijken een goed idee. Zo weet u binnen no time welke verzekering het beste bij u en uw fiets past. Let bij het vergelijken op het volgende:

Dekkingen

Ga voor het afsluiten van een spiksplinternieuwe fietsverzekering altijd na welke (aanvullende) dekking(en) u nodig heeft. Op basis hiervan is het een makkie om een fietsverzekering te kiezen.

Welke fietsen kun je verzekeren?

Niet bij alle fietsverzekeringen zijn e-bikes en racefietsen welkom. Iets om voor het afsluiten even te checken. Hetzelfde geldt als u de trotse eigenaar van een bakfiets, ligfiets of vouwfiets bent.

De premie

Wilt u de goedkoopste fietsverzekering vergelijken? Bereken dan de premie van verschillende fietsverzekeringen. U weet dan snel bij welke verzekeraar u diep in de buidel moet tasten en waar u juist voordelig uit bent. Let wel op dat u bij alle fietsverzekeringen dezelfde dekkingen kiest. Anders is het geen eerlijke vergelijking en is een goedkope fietsverzekering vergelijken bijna onmogelijk.

Aanschafwaarde of dagwaarde

Voordat u een verzekering afsluit, is het de moeite waard om de voorwaarden door te spitten. Hierin leest u namelijk wat er vergoed wordt: de aanschafwaarde of de dagwaarde van uw fiets. De dagwaarde is het bedrag dat uw stalen ros kort voor de schade waard was. De aanschafwaarde is het bedrag waarvoor u uw fiets heeft gekocht.

Wel of geen eigen risico?

Bij sommige verzekeraars is een klein deel van het schadebedrag voor uw rekening: het eigen risico. Gaat u fietsverzekeringen vergelijking? Vergeet dan niet te kijken of er een eigen risico is.

Accessoires meeverzekerd?

Voordat u een fietsverzekering afsluit, is het goed om te weten of de accessoires meeverzekerd zijn. Denk aan de fietsmand of -tassen, een kinderzitje, de fietscomputer, navigatieapparatuur en de accu van uw elektrische fiets.

Hulp bij pech

Heeft u net een aantal kilometer in de benen, staat u met pech langs de weg. Omdat u natuurlijk geen zin heeft om uren te wachten op hulp, is het slim om te weten hoe snel u bij pech geholpen wordt. Is er 24/7 hulpverlening als u een lekke band heeft of om een andere reden niet verder kunt fietsen? En komt de verzekeraar ook to-the-rescue als u pech in het buitenland heeft? Iets om uit te zoeken.

Schade melden

Nog iets om rekening mee te houden bij het vergelijken van een fietsverzekering: het melden van schade. Kunt u de schade online melden? Is er een alarmnummer die u kunt bellen bij acute noodsituaties? Zijn klanten tevreden over de afhandeling van schade? En hoe snel wordt een schade meestal afgehandeld?

Wat kost een fietsverzekering?

Wie op zoek is naar de goedkoopste fietsverzekering vindt de premie van de verzekering meer dan belangrijk. Voordat u een fietsverzekering afsluit, is het daarom slim om te kijken wat u maandelijks aan premie kwijt bent. Denkt u erover om onze Fietsverzekering af te sluiten? Bereken dan hier vrijblijvend uw premie. Zo weet u binnen een paar minuten wat het kost om uw stalen ros bij ons te verzekeren.

Elektrische fietsverzekering vergelijken

Wilt u een e-bike verzekering vergelijken, dan is het belangrijk om te kijken welke verzekeraars elektrische fietsen verzekeren. Niet iedereen is daar namelijk even makkelijk in. Zoekt u de goedkoopste fietsverzekering voor uw e-bike? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Elke fiets is welkom bij InShared, dus ook een elektrische. Uw accu is bij ons ook gewoon meeverzekerd tegen diefstal of een poging daartoe.

Fietsverzekering vergelijken 2023

Is het nodig om ieder jaar je fietsverzekering te vergelijken? Vraagt u zich misschien af. Nodig is het niet, maar verstandig is het wel. Het loont om minimaal één keer per jaar kritisch naar uw huidige fietsverzekering te kijken. Veel verzekeraars veranderen namelijk elk jaar de premie. En misschien heeft u na een jaar wel behoefte aan een extra dekking. Ieder jaar uw fietsverzekering vergelijken is daarom de moeite waard. Misschien stuit u dan wel op een verzekering die nóg beter bij u en uw fiets past.

En... overtuigd?

En? Is dit de verzekering die u voor uw fiets zoekt? Sluit dan meteen uw nieuwe Fietsverzekering af. Het is zo gepiept.